Jump to content

vasii_marian

Membri
 • Content Count

  237
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

vasii_marian last won the day on December 7 2017

vasii_marian had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About vasii_marian

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  Accent
 • An
  2008
 • Locatie
  Constanta

Recent Profile Visitors

619 profile views
 1. Salut,stiti cumva care este temperatura aerului pe iesirea din grile(aeratoare) cand functioneaza a/c-ul?
 2. Salut,stiti cumva cat freon si ulei intra la un hyundai accent 1.4 benzina.
 3. Am rezolvat problema scârțâitului, am cumpărat vaselina ATE care s-a uns partea din spate a plăcuțele, inclusiv "aripioarele "care intra pe tăblițele respective și surpriza, gata cu scârțâitul.
 4. Va salut,am observat ca nivelul uleiului servo este la minim și as vrea sa completez.Am sa pun o poza cu uleiul respectiv. Este vreo problema dacă trag din rezervorul uleiului cu o seringa și apoi sa-l pun pe cel nou,cumva este posibil sa prindă aer? Mulțumesc! Menționez ca specificațiile uleiului sunt PSF 3,roșu.
 5. De aceea zic,cel mai bine mergi la un electrician auto si poate ne spui si noua rezolvarea.Succes!
 6. Salut,părerea mea cred ca ar fi ceva pe parte electrica,mergi la un electrician bun, sa nu fie și din calculator.
 7. Va salut,imi recomandati un service bun auto in Constanta,de care ati fost multumiti;urmeaza sa fac distributia,multumesc.
 8. Panarame de placute,ecologice,neecologice nu cred c-ar trebui sa scartaie. Am vazut pe internet pasta ceramica ,care ar reduce acest zgomot. A folosit careva aceasta pasta ceramica si dace este buna de ceva?
 9. Va salut,am schimbat si eu de ceva vreme placutele pe spate(aprox.1500km mers cu ele) (ATE) si tot se aude un scartait la o franare usoara,gen atunci cand te apropii de semafor.Ce as putea face sa scap de acel zgomot,este enervant,cred ca s-au asezat pana acum. Multumesc.
 10. Salut,nu frânez deloc tare,nu sunt vitezoman;dar cum a spus și colegul Marius, poate o sa-și revină, ca este tare enervant.
 11. Va salut,de curand am schimbat plăcuțele pe spate(ATE) si cand pun frana(atunci când te apropii de semafor,de ex.)chitaie. S-a mai confruntat careva cu aceasta problemă si cum s-a remediat,am facut deja 1000 km si tot se aude. Multumesc. Accent 2009 benzina,1.4
 12. Salut,am vrut sa schimb cureaua de la pompa servo,dar fara nici un rezultat. Am slabit cele 2 suruburi (A si B) si nu se misca deloc alternatorul,este posibil ca si surubul D sa fie slabit,dar ne avand rampa nu am putut ajunge la el. Salut,am vrut sa schimb cureaua de la pompa servo,dar fara nici un rezultat. Am slabit cele 2 suruburi (A si B) si nu se misca deloc alternatorul,este posibil ca si surubul D sa fie slabit,dar ne avand rampa nu am putut ajunge la el.
 13. In poza sunt 2 suruburi A si BSlabesc surubul B dupa care A,care are rol si de a intinde cureaua? Oricum multumesc frumos.
×
×
 • Create New...