Jump to content

Highwayman

Membri
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Highwayman last won the day on October 19

Highwayman had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Highwayman

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  Tucson
 • An
  2021
 • Locatie
  Bucuresti
 1. Eu la Dibas am facut test-drive-ul fara insotitor, insa doar pentru 30 minute.
 2. Tot de pe Softpedia, cica acum sunt in fabricatie cele 06xxxx.
 3. M-am uitat pe factura proforma. Serie sasiu B_08×××.
 4. Am gasit pe Forumul Softpedia o explicatie a ceea ce mi-a spus si mie agentul de la Tiriac la telefon (si nu intelesesem): "-09xx inseamna ca erau planificate pentru productie in luna a 9-a - livrare in 10-11 - pentru MHEV au inceput sa livreze 04xx - pentru HEV au inceput sa livreze 08" O sa verific pe proforma ce cod are masina mea (sper sa fie precizat acolo).
 5. Eu am rezervat-o la dealer la sfarsitul lui iulie, nu stiu cand daduse el comanda. Termenul de livrare era septembrie-octombrie.
 6. Sper sa fie un cadou de Craciun. Cam o data la doua saptamani ii mai dau un telefon agentului, la un moment dat trebuie sa fie si o veste buna.
 7. Astazi am vorbit cu agentul de vanzari, nu am nici o sansa sa primesc masina luna aceasta. Mi-a explicat ce serii vor intra in fabricatie luna aceasta, dar fiind pe strada, in galagie, nu prea am inteles. Poate, pentru rabdare, imi livreaza un Premium in loc de Style, in aceeasi bani.
 8. Pe siteul Hyundai Romania s-au afisat preurile pentru 2022. Au crescut fata de 2021.
 9. 5 stele EuroNCap: https://www.euroncap.com/en/results/Hyundai/Tucson/43815
 10. Banuiesc ca mild hybrid sunt toate, din cate stiu doar cu acestea au fost probeme la livrare in ultima perioada pentru ca sunt singurele cu cutie DCT si acestea (cutiile) nu erau primite de la producator.
 11. Mie agentul de vanzari mi-a spus ca au discutat cu fabrica si ca pana la sfarsitul lui octombrie se vor fabrica 75 bucati destinate tarii noastre, iar in primele doua saptamani din noiembrie inca vreo 30 bucati. Pe la ce dealeri vor ajunge nu se stie. Convorbirea a fost telefonica si sper ca am inteles bine.
 12. Tiriac are 2 M-Hybrid Premium pe stoc, nu iti este mai simplu sa iei una dintre acestea? Eu astept un Style+ M-Hybrid cu termen de livrare septembrie-octombrie, agentul de vanzari mi-a spus ca realist termenul e noiembrie. As vrea sa iau o roata de rezerva ingusta, stiti de unde as putea cumpara un kit nou mai ieftin? In reprezentanta este aproximativ 1300 de lei.
×
×
 • Create New...