Jump to content

Boemul

Membri
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Boemul


 1. 21 hours ago, iris205 said:

  Salut,

  Poti citi pe forumul acesta ca sa-ti faci o parere. Eu am cu ea ~35k de doi ani si sunt foarte multumit de ea. Da, motorul are un zgomot la pornire, nu mereu (dar cam toate motoarele de 1 in 3 clindri au acest zgomot), porbagajul este cam mic cateodata. Probleme nu am avut pana acum si sper nici sa nu am. Este foarte manevrabila si sprintina.

  Mersi pentru feedback. Am facut pasul si am dat comanda la inceputul lunii, urmaza sa ajunga undeva la final de iunie/inceput de iulie.


 2. Seara buna

  Vreau sa cumpar un crossover/suv mic si pe lista scurta se afla Kona si Peugeot 2008. Sunt curios de feedback de la posesori in legatura cu masina: cum se conduce, cat de fiabila e, cum sta la consum, zgomot de rulare, cum face fata la drumuri mai lungi cu 2 persoane in masina + ceva bagaje in regim de viteza ceva mai ridicata etc.

  Oscilez intre Kona (care are de partea ei pretul, ergonomia interiorului si garantia mai mare) si 2008, care imi place o idee mai mult cum arata si are si un motor ceva mai vioi, cel de 1.2 puretech 130 CP, doar ca ultimul e cu 3-4000 euro mai scump.

  Precizez ca sunt incepator, n-am veleitati de condus sportiv, vreau doar o masina confortabila, suficient de spatioasa si pe care sa pot conta 5-7 ani de acum incolo.

  Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

×
×
 • Create New...