Jump to content

Adam

Membri
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Adam

 • Rank
  Member

Previous Fields

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  Accent
 • An
  2006
 • Locatie
  Cluj Napoca

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sau un service care a mai facut schimbarea asta tot pe langa Cluj
 2. Sau daca cunoasteti pe cineva care poate schimba senzorul din jurul Clujului (Timisoara, Oradea, Baia Mare, Bistrita, Targu Mures, Alba) sa-mi dati un nr. de telefon
 3. Daca cineva stie o persoana din Cluj care a mai facut schimbarea asta, va rog sa-mi ziceti
 4. Am vorbit cu reprezentanta din Cluj si au spus ca nu se schimba fara costuri, in total ar fi 3200 ron. Deci o sa ma duc pe varianta cu schimb de Senzor. O sa comand de la Dino, si am gasit un electrician din Cluj care il monteaza.
 5. Electricianul cu care vorbisem, mi-a spus ca s-ar putea sa fie de la motorasul de EPS sunetul, dar din cate am citit aici, problema cu EPS inclusiv sunetul, se rezolva cu schimbarea senzorului. S-ar putea sa fie motorasul, sau sunetul de nisip pe un plastic este tot de la Senzor?
 6. Salutare! Model: 1.4 benzine, 104000km Am si eu problema la directie, are un sunet ca si cum s-ar freca nisip de ceva plasic, iar cateodata (recent mai des) se aprinde martorul de EPS, iar pierd servodirectia din mers. Din cate am citit pe threadul acesta, problema este de la Senzorul din coloana de directie. Cunoasteti pe cineva din Cluj care se ocupa cu asa ceva, sau ce firma care ar face un schimb la acest senzor? La service, mi-au spus ca trebuie schimbata intreaga coloana de directie, care noua m-ar costs aprox. 3000ron, iar din dezmembrari 1500ron. Daca as cumpara din dezmembrari, s-ar putea sa am problema iarasi peste cateva saptamani/luni. Ce sugestii aveti? Daca aveti un nr. de telefon din Cluj la cineva care se ocupa cu asta, va rog sa imi trimiteti! Mersi in avans!
 7. Salutare! Am un Hyundai Accent din 2006 1.4 benzine cu 104000 km, si are un sunet ciudat la invartirea volanului. Cateodata, cand merg mai incet, se aprinde martorul de EPS si dispare numai daca repornesc motorul. Cei de la service mi-au spus ca trebuie schinmbata coloana directie. A patit cineva asa recent? Daca da, ce costuri de reparere au fost? Aveti ceva experienta cu asta, sau cunoasteti pe cineva din Cluj, cine a mai intalnit problema? Sunetul la invartire volan se aude ca in videoclipul acesta: https://www.youtube.com/watch?v=i_5q0-4uCbA
 8. Salutare! Am un Hyndai Accent 1.4 benzina cu 104000 km, si are un sunet la servo cand invart de volan. Ocazional, cand nu invart volanul, se aprinde martorul EPS dar se stinge cand pornesc motorul. Sunetul se aude, dar in rest nu este problema deloc. Am citit pe net, ca s-ar putea sa fie de la Senzorul din coloana. Are cineva problema asta acum? Oare cat este sa imi cumpar o coloana nou? Pe anumite siteuri de ex. Autodoc, am vazut cu 2000-2500 lei o coloana volan cu garantie 2 ani.
×
×
 • Create New...