Jump to content

alexutorres

Membri
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by alexutorres

 1. Au numai pt cei cu directia defecta. HI HI. Acum serios multumesc frumos la toti.
 2. Auzi Chevy servoasist electric nu ar trebui sa "întărească" la rotire volanu la viteza mare. Eu asa stiu. La mine nu am simțit nimic ingreunat la rotire in viteza mare. Apropo la modelul 2020 mai fac rechemare, mai există problema. Sastiu la ce ma aștept. Mulțumesc.
 3. Johnnydanut nu ai mai revenit cu informații despre zgomot direcție. Azi am căutat in română "mașini fiabile". Hyundai Elantra pe un meritabil loc 6....... 7. Prima problema este cu directia electrica. Deci trebuie avut grijă.Chevy sigur fac rechemare la ce model Elantra ce an? Te rog.
 4. Eu am luat pt elantra 2020 filtru aer si habitaclu cu 100 lei ambele de la Unixauto. Super seriosi. Doar aici am gasit pt model 2020 filtru aer (dreptunghiula).
 5. Elantra e o masina care își pastreaza pretul. Un motiv pt care am cumparat-o. Calitatea duce la asta. Vrei Elantra plătești! Fara supărare.
 6. Intrebare. Azi - 9 grade Celsius. Parbrizul înghețat. Pornesc motorul. No problem. Lumini pe auto nu se aprinde nimic. Manual mergeau. După un timp de mers cu faza de întâlnire si ledurile de zii. Am trecut pe auto si au ramas ledurile, cum trebuia de la început. Dupa ce am stat in magazin cca 3 ore. Minus 2 grade Celsius soare parbriz curat. Luminile s-au comportat la fel. A mai pățit-o cineva?
 7. Da bara care uneste bordul si cotiera pe partea pasagerului va"place" ,singurul lucru pt care nu asi cumpara-o.Nu e frate tot teren sa te tii sa nu-ti spargi capul pe munte.In rest gusturi nu se discuta.
 8. Va doresc tuturor un Craciun fericit!
 9. A mea suge omv 100 ca pe nimic. Dispare tac pac. Parca n-am pus in reservoir.
 10. Multumesc pt. sfaturi. Dar am incercat multe. Daca tel are google no problem.
 11. Dvoncu. Glumezi. L-am luat pt camera si ma usturat la buzunar. Iese din discutie. Vad ca esti informat.
 12. Am un Huawei fara servicii Google. Deci fara G app si Android auto. Nu pot folosi sist navi. Aveți vreo soluție. Am incercat muuuuuuullllttteeee metode de install google play store... Nimic. Nu funcționează G app si nici AA. Restul app mai merg dar nu ma interesează acelea.
 13. Mi-am luat Hyundai nu Skoda. Huawei flagship nu IPhone.....
 14. Salut ca are sau nu led nu contează. Lumina de drum se aprinde AUTO, nu poziție fata, nimic pe spate(nu-ți trebuie ziua). Când se aprind și spate senzorul a simțit lumina redusa exterioara.
 15. La elentra 2020 pe AUTO se aprinde in permanenta luminile de drum.din fata LEDURI fara faruri (cele cu lupa) de intalnire. Pe spate nimic. Cand e lumina redusa afara se autoaprind farurile de intalnire (LEDURILE sunt si raman aprinse) si luminile din spate. Stopurile sunt luminile care se aprind cand apesi frana. La a mea sunt leduri pe spate ,pe aripi cate unu stanga dreapta. , pe capota portbagaj doua stanga drapta, inca un stop sub luneta. Am observat la alta acelasi model, pe frana nu functionau stopurile de pe capota portbagaj.
 16. De acord cu Mihai.... Eu la orice mașina am avut când miroase dau drumul la ac și la căldură la max. Ventilator cât ma tare. Las câteva minute. Usucă conducte filtru și "arde" filtru. La mine merge dacă nu sunt "ciorapi lipiciosi" Dar schimb filtrul de doua ori pe an și praf și aer motor.
×
×
 • Create New...