Jump to content

alexutorres

Membri
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

alexutorres last won the day on July 31

alexutorres had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About alexutorres

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Auto
  hyunday
 • Model
  elantra
 • An
  2020
 • Locatie
  bucuresti

Recent Profile Visitors

307 profile views
 1. Cauta pe net in Slobozia. In Bucuresti pe Calea Serban Voda in dreptul str. Cutitul de Argint. Depinde cat e de mare.
 2. Iti explic eu. In februarie 2020 m-am hotărât sa-mi cumpar masina. Am ales Elantra. Oferta era cu halogen, un singur bec pe far cu lupa care modifica focusarea pt faza mica si mare. In rest vreo 20000{euro} motive pt altii probabil. Vad ca e topic pt Elantra 2018. Pt a mea 2020 nu e topic. Asta e. Nu sunt mulțumit cum se vede noaptea. Am sentimentul ca nu sunt reglate bine farurile.
 3. Duci discutia într-o zona delicata.
 4. Eu zic ca daca ai incalcat legea esti bun de plata ca ai, n-ai becuri esti contravenient.Dar cine aplica legea ori e absent ori o aplica selectiv. Daca masina nu e prvazuta din fabricație cu leduri probabil ca ii lipsește ceva in instalatia electrica in far, cine e sigur ca poți pune leduri.? Orbesc destui berbeci cu halogene prost legate cu xenoane in faruri fara lupa deci unii in plus care orbesc cu leduri duce orbirea la alt nivel superior.
 5. alexutorres

  Elantra 2021

  Pt ceara exista sprayuri speciale. Nu incerca cu altceva. Merg si cele pt bitum. Mafra sau asa ceva. Ai grija. Lasa alcoolul. Mai bine te duci la umbra si-l bei . Las-o frate o sa ai multe chestii asemănătoare.
 6. Filozofie din bătrâni. Cea mai buna masina e cea pe care o ai
 7. Ce are forumul cu vanzatorii.? Hai sa inchidem subiectul. Eu doar am informat, nu vreau polemici.
 8. alexutorres

  Elantra 2021

  Eu zic sa te linistesti . Tu vezi defectele pt ca e masina ta e noua o iubesti iti place si incerci sa o tii imaculata . Nu mai cauta alt privitor defecte de natura celor descrise. Calm. Altfel o zgarii local si dupa polish.
 9. alexutorres

  Elantra 2021

  Sau. Sfat Corect
 10. alexutorres

  Elantra 2021

  Sau a avut ceara pe ea in depozit. Nu s-a curatat inca.
 11. alexutorres

  Elantra 2021

  Oricum eu imi fac presiunea la Rompetrol. E o aventura niciodata ce imi arata pe aparatul lor nu e ce arata pe bord la toate rotile. Se găsește una doua mai cu mot si arată alta presiune.
 12. alexutorres

  Elantra 2021

  La 2.5 mie mi se pare cam dura. Oricum e o suspensie dura. Nu se compara cu Logan cu amortizoare noi toate 4, mult mai comfortabil.
 13. alexutorres

  Elantra 2021

  Rotile reci. Calde la cum afost săptămâna trecuta ajunge si 2.6.
 14. alexutorres

  Elantra 2021

  Pe stalp sofer. Blackie. Hi hi
×
×
 • Create New...