Jump to content

alexutorres

Membri
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About alexutorres

 • Rank
  Member

Previous Fields

 • Auto
  hyunday
 • Model
  elantra
 • An
  2020
 • Locatie
  bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Au numai pt cei cu directia defecta. HI HI. Acum serios multumesc frumos la toti.
 2. Auzi Chevy servoasist electric nu ar trebui sa "întărească" la rotire volanu la viteza mare. Eu asa stiu. La mine nu am simțit nimic ingreunat la rotire in viteza mare. Apropo la modelul 2020 mai fac rechemare, mai există problema. Sastiu la ce ma aștept. Mulțumesc.
 3. Johnnydanut nu ai mai revenit cu informații despre zgomot direcție. Azi am căutat in română "mașini fiabile". Hyundai Elantra pe un meritabil loc 6....... 7. Prima problema este cu directia electrica. Deci trebuie avut grijă.Chevy sigur fac rechemare la ce model Elantra ce an? Te rog.
 4. Eu am luat pt elantra 2020 filtru aer si habitaclu cu 100 lei ambele de la Unixauto. Super seriosi. Doar aici am gasit pt model 2020 filtru aer (dreptunghiula).
 5. Elantra e o masina care își pastreaza pretul. Un motiv pt care am cumparat-o. Calitatea duce la asta. Vrei Elantra plătești! Fara supărare.
 6. Intrebare. Azi - 9 grade Celsius. Parbrizul înghețat. Pornesc motorul. No problem. Lumini pe auto nu se aprinde nimic. Manual mergeau. După un timp de mers cu faza de întâlnire si ledurile de zii. Am trecut pe auto si au ramas ledurile, cum trebuia de la început. Dupa ce am stat in magazin cca 3 ore. Minus 2 grade Celsius soare parbriz curat. Luminile s-au comportat la fel. A mai pățit-o cineva?
 7. Da bara care uneste bordul si cotiera pe partea pasagerului va"place" ,singurul lucru pt care nu asi cumpara-o.Nu e frate tot teren sa te tii sa nu-ti spargi capul pe munte.In rest gusturi nu se discuta.
 8. Va doresc tuturor un Craciun fericit!
 9. A mea suge omv 100 ca pe nimic. Dispare tac pac. Parca n-am pus in reservoir.
 10. Multumesc pt. sfaturi. Dar am incercat multe. Daca tel are google no problem.
 11. Dvoncu. Glumezi. L-am luat pt camera si ma usturat la buzunar. Iese din discutie. Vad ca esti informat.
 12. Am un Huawei fara servicii Google. Deci fara G app si Android auto. Nu pot folosi sist navi. Aveți vreo soluție. Am incercat muuuuuuullllttteeee metode de install google play store... Nimic. Nu funcționează G app si nici AA. Restul app mai merg dar nu ma interesează acelea.
 13. Mi-am luat Hyundai nu Skoda. Huawei flagship nu IPhone.....
 14. Salut ca are sau nu led nu contează. Lumina de drum se aprinde AUTO, nu poziție fata, nimic pe spate(nu-ți trebuie ziua). Când se aprind și spate senzorul a simțit lumina redusa exterioara.
×
×
 • Create New...