Jump to content

Dze07

Membri
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dze07

 • Rank
  Member

Previous Fields

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  i20
 • An
  2019
 • Locatie
  Iasi
 1. Dze07

  Schimb faruri

  i20 comfort + 2019, 1.2 84 cp Stie cineva daca se pot schimba farurile cu cele cu lupe de la varianta led line? Se potrivesc? Si implica si altceva in afara de schimbul propriu-zis? A condus cineva i20-ul cu ambele tipuri de faruri si poate sa spuna care a fost diferenta?
 2. Dze07

  New Hyundai i20 2020

  Oferta e f buna. Era oferta la Polo recent cam la acelasi pret, dar probabil nu la fel de bine echipat. Motorul de 1.2 84 cp nu este nou. A fost folosit si la generatia anterioara si la cea de dinaintea ei si e un motor rezonabil ca putere, cu consum redus si fiabil. Generatia anterioara sufera la capitolul ambreiaj. Observ ca nici modelul nou nu are in standard potentiometru iluminare bord. La generatia anterioara a fost chin si pedeapsa condusul pe drumuri neiluminate pana am montat butonul de reglare iluminare bord, deoarece setarea standard e pe maxim - de neinteles avand in vedere ca e o periclitare a sigurantei. Succes la achizitie.
 3. La mine vibreaza parasolarul in locul de fixare.
 4. Impresia pe care o am pe i30 este de lumina amplificata si imi pare ca lumineaza excelent cu becuri obisnuite. In comparatie, pe i20 nu am faruri cu lupa si pot spune ca lumineaza cel mult mediocru. Pe i20 am cumparat becuri Philips H4 Racing vision +150% si diferenta de cele stoc e mica, lumina e mai alba si atat.
 5. Ultima oara pe i30 am luat Narva obisnuite, parca in jur de 15 lei. Lumineaza foarte bine. i30 are faruri cu lupa, nu e nevoie de becuri foarte scumpe, lupa amplifica lumina excelent.
 6. Dze07

  Achizitie Hyundai i20

  Nici o problema cu dimensiunile masinii, e perfecta pentru oras din punctul asta de vedere. Nici o problema cu ideea ca ambreiajul e consumabil. Dar ambreiajul are probleme la 2-3 luni de la achizitie si nu e foarte clar care e cauza si nici care e rezolvarea. Este evident ca la o utilizare preponderenta in oras exploatarea masinii va fi mai dificila pentru ca problema se manifesta la plecarile de pe loc.
 7. Dze07

  Tremur motor relanti

  Nici la mine nu vibreaza la relanti. Varianta 1,2 85 cp, comfort+ din 2019, 6000 km.
 8. Dze07

  Achizitie Hyundai i20

  Pentru utilizare preponderent in oras, as spune ca nu merita. Are probleme la ambreiaj. Dar masina e confortabila, bine antifonata si are un comportament sigur.
 9. Pentru cine e interesat, se poate monta butonul de reglare intensitate luminozitate bord pe i20. Cel putin pe modelul 2019, varianta comfort + 1250 cmc 85 cp. Am instalat un nou modul care are toate butoanele, deci inclusiv cel de reglare intensitate. E plug and play. Regleaza in acelasi timp inensitatea ceasurilor de bord, a display-ului radio si a tuturor butoanelor iluminate.
×
×
 • Create New...