Jump to content

cristynick

Membri
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by cristynick

 1. Salutări! A mai avut cineva problema cu ulei contaminat cu benzină la motorul 1l Tgdi?
 2. cristynick

  Probleme

  Salutări! Benzină în ulei la 8000km. I20, 1l,Tgdi, DCT. A mai avut cineva problema asta?
 3. Bun, și dacă avem de mers în oraș, luăm taxi? Asta înseamnă un motor modern? Cu ulei contaminat și schimbat la fiecare 1000km pe banii proprietarului în timpul garanției?
 4. cristynick

  consum kona

  Salutari și drumuri bune deținătorilor fericiți (care se bucură de motoare moderne și dotări) și celor nefericiți (probleme în garanție nerezolvate, neseriozitate în service autorizat). Văd că se schimbă aici păreri care ajută pe mulți. De aceea vă expun problema mea : dețin Hyundai i20 1l Tgdi DCT, 100CP din 2019. În afară de consumul de peste 8% mixt, după 8000 de km, am observat că îmi crește nivelul în baia de ulei cu.... benzină. După prima revizie de la 1 an, la aproximativ 8000 km observ creșterea nivelului de ulei în baie cu... benzină. Schimb uleiul la ei pe banii mei și la următorii 1000 km aceeași problemă. Recomandarea lor : drumuri mai lungi și mai turat. Adică în oraș ar trebui să iau un taxi. Ce părere aveți? Mulțumesc!
 5. Salutari! Dețin i20 Dct, Tgdi din 2019. La 8000 km, suspensia sau altceva, bate pe față. Verificat în service și încă nerezolvat. Benzină în baia de ulei, încă nerezolvat . Deja foarte,, mulțumit" de mașină. Ați avut probleme cu nivelul crescut la ulei? Verificați!
 6. Salutări! Dețin i20 Tgdi de 1l, de nouă din 2019, 9000 km acum. Intră benzină în baia de ulei destul de multă. Merg oraș și exterior. A mai avut cineva problema asta? Cum ați rezolvat? Bănuiesc distracție pe la garanție. Mulțumesc.!
×
×
 • Create New...