Jump to content

motzaro_bz1

Membri
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About motzaro_bz1

 • Rank
  Member

Previous Fields

 • Auto
  hyundai
 • Model
  kona
 • An
  2019
 • Locatie
  buzau
 1. motzaro_bz1

  Kona

  Probabil... Nu necesita renuntarea la roata de rezerva. Am vazut in weekend fizic acest lucru. Nu stiu daca fac rau dar atasez un link de pe youtube unde se vede clar tavita si faptul ca nu necesita renuntarea la rezerva. https://www.youtube.com/watch?v=x6n_m4mGu04 La minutul 3.25 O zi frumoasa.
 2. motzaro_bz1

  Kona

  Ok...multumesc de informatie. era totusi frumoasa. Este special conceputa pentru trusa de prim ajutor si stingator.Stateau frumos acolo la locul lor.
 3. motzaro_bz1

  Kona

  La urmatoarea masina noua o sa tin cont de acest aspect cu toate ca fiecare are parerea lui. Totusi intrebarea era pentru cei care au achizitionat o masina kona 1.0 in ultimile luni model highway sau mai jos. Asta pentru o informatie cat mai precisa. Multumesc.
 4. motzaro_bz1

  Kona

  Dvoncu....o cunostiinta si-a cumparat aceeasi masina cu aceeasi echipare acelas motor acum 3 luni si surpriza...are acea tavita. Am zis sa intreb si pe altii poate s-a schimbat ceva. Iar in momentul in care intreb inainte sa ma decid despre un lucru ar fi fost bine sa mi se spuna ca la nivelul meu de echipare nu primesc acea optiune. Detaliile or cat de mici ar fi fac diferenta.
 5. motzaro_bz1

  Kona

  Va salut colegi, De curand sunt posesorul unui Kona Highway 1.0. Pentru cei care au acest model sau unul inferior ca si dotari am 2 intrebari. 1. Aveti meniul in limba romana la radio?...sistemul de divertisment?-cum a spus un coleg mai sus traim in romania nu in alta tara. 2. Cand ne-am hotarat sa cumparam masina am vazut in showroom un kona nivel de echipare superior care in portbagaj deasupra rotii de rezerva sub podeaua aceea care se ridica o tava de depozitare din polistiren. cand am ridicat masina acea tava lipsea.(inca lipseste defapt). intrebarea pentru cei care au ridicat masina in ultimele 2 luni daca au primit acea tava pt depozitare. Referitor la consum despre care tot se vorbeste: La 60km in bord am un consum mediu de 8.8l/100km. traseu mixt 50/50.Nu cred ca o sa scada dar vedem. Multumesc.
×
×
 • Create New...