Jump to content

raduit

Membri
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by raduit

 1. raduit

  Ambreiaj i40

  Am un Set/Kit ambreiaj cu rulment de presiune pentru Hyundai i40 1.6 GDI - Nou , Sigilat, Made in korea . E la pret f bun daca intereseaza pe cineva .
 2. Set/Kit ambreiaj Hyundai i40 1.6 GDI - Nou , Sigilat made in korea Setul contine :Rulment de presiunePlaca presiune ambreiajDisc ambreiaj Pret 420 Ron
 3. cam asa arata si rotita mea cand am schimbat-o Marius76, ms de reply cu timpul de lucru . Vad ca dupa 2 luni de cand am schimbat rotita este ok directia fara nici un fel de zgomot. Sper sa tina in continuare
 4. raduit

  Lumini de zi

  interesant ai facut comanda ?
 5. Dupa ce o schimbi sa ne lasi, te rog, ceva impresii despre cum se schimba, ce iti trebuie ca scule si cat a durat.
 6. Tu zici ca in garantie te duci in fiecare luna sa schimbe cuplajul ?
 7. vezi ca am scris mai sus cat a costat schimbatul
 8. am incheiat lucrarea, a disparut pacanitul din volan
 9. Manopera de schimbat e undeva la 350 RON. A mai schimbat cineva cuplajul inafara garantiei ?
 10. Da , nu am schimbat cuplajul inca , augst a fost plin la service-urile ce le stiu mai de incredere si ne fiind ceva urgent am asteptat cu programarea pana in septembrie..... si surpriza la service-ul unde eram programat mi-au zis ca au nevoie si nu stiu ce cod de la directie in cazul in care apar diferente si trebuie reglata . Asa ca joi is programat in alta parte . Din ce am vazut pe net doar tre sa ai grija sa nu se miste volanul in timp ce schimbi rotita si nu ar trebui sa faci nici un fel de calibrare dupa . Daca stie altcineva altceva il rog sa imi zica .
 11. Nu este o ineptie , acu am si factura ca le-am schimbat intre timp. Cand am facut eu comanda, pe ePiesa pretul era undeva intre 250 si 300 iar la service mi-au dat un pret un pic peste 300. Cele originale fiind cam cu 60 RON mai scumpe la service. Au inceput si la piese auto sa varieze preturile de la o saptamana la alta. Acu vad ca is cu reducere de la 315 la 221 RON , probabil saptamana viitoare vor fi de la 315 la 260 . Ideea e ca daca am nevoie atunci de ele nu mai astept inca o saptamana poate scade(sau creste) pretul. Oricum pe autoeco nu m-am uitat atunci , vad ca au preturi bune offtopic: cei de la ePiesa au pret de saptamana si pret de weekend
 12. raduit

  Curea transmisie

  revin ... din fabrica la I40 1.6 GDI vine cu bujii iridium
 13. raduit

  Curea transmisie

  Ms de manual, bujiile care vin din fabrica pe masina o fi iridium ?
 14. raduit

  Curea transmisie

  Eu nu am aceasta fisa de revizii. Ms bumbul . Cartea mea e in germana si unii termeni is mai greu de tradus. Are cineva o fisa de revizii la 1.6 GDI ? (vad ca bujiile la diesel nu se schimba pana in 240k km. la benzina din ce stiu se schimba de cateva ori pana la 240k )
 15. raduit

  Ambreiaj i40

  dvoncu e alegerea ta sa crezi ce vrei. Din pacate eu am experimentat asta :( si nu vorbesc doar din auzite. Initial nici document nu voiau sa imi dea pentru lucrare. Mi-au zis ca e "treaba lor" si ca eu sa fiu multumit ca s-a schimbat. Chiar daca nu platesti acea lucrare poti sa ceri dovada de reparatie, pana la urma e masina ta si nu a lor si e dreptul tau. Nu este un serviciu in favoare lor ci in favoarea ta. Poti sa alegi sa te duci la orice reprezentanta doresti nu doar la una singura. Ca o buna practica ce o recomand e sa cereti o hartiuta cand masina intra in service chiar daca e la schimbarea unei piese ce nu o platiti. Se poate face deviz si pe 0. cred ca off-topic: In 2015 a fost o actiune ANPC la serviceuri auto si una din abaterile semnalate a fost : - lipsa acordare termene de garantie pentru serviciile prestate
 16. raduit

  Ambreiaj i40

  dvoncu , ceea ce zici cred ca e doar din auzite, in nici un caz legal. Din pacate e si prima reactie pe care o are personalul reprezentantei (cel putin unele) ART. 22 Prestatorii de servicii sint obligati sa acorde si sa inscrie pe nota de comanda sau pe orice alte acte termenul de garantie pentru lucrarile de service efectuate asupra produselor de folosinta indelungata, dupa cum urmeaza: a) in cazul lucrarilor de service care impun utilizarea de piese de schimb, prestatorii de servicii vor acorda termene de garantie a caror durata va fi egala cu durata garantiei acordate de furnizorii pieselor de schimb respective; Reprezentatanta este o firma care e obligata sa isi inregistreze toate intrarile si iesirile indiferent de natura lor Din pacate am avut aceasta neplacere cu o reprezentatnta ca dupa 1 an nu voiau sa imi schimbe o piesa inlocuita de ei. Masina fiind iesita din garantie si lucrarea terminata cu un an inainte; Piesa a avut un defect din fabricatie la rezistenta . Aceasta a cedat mai repede decat cei 2 ani de garantie legala Dupa lungi discutii, mi-au dat dreptate si au inlocuit piesa cu una noua.
 17. raduit

  Curea transmisie

  Stie cineva la cati ani sau km se schimba cureaua de transmisie la i40 ?
 18. Pentru placutele de frana pe fata ce parere aveti de Textar ? , ca pret se apropie de OEM asta e recomandarea celor de la service in cazul meu
 19. Da, asta pare varianta cea mai avantajoasa si cu cele mai putine batai de cap; Totusi daca cineva a incercat schimbarea climei il rog sa posteze experianta Ms.
 20. raduit

  Ambreiaj i40

  Orice piesa are garantie legala chiar daca este schimbata pe garantie,casco sau alte modalitati unde clientul final nu intra in contact cu achizitia piesei. Pentru persoane fizice e de ajuns ANPC.
 21. raduit

  Ambreiaj i40

  Probabil asa e practica la unele reprezentante cu garantia , dar legal daca au inlocuit o piesa cu 3 zile inainte sa se termine garantia si apoi se defecteaza dupa o saptamana cu siguranta te poti duce la protectia consumatorului daca refuza sa iti repare/inlocuiasca piesa.
 22. Da, am cumparat si il motez saptamana asta. Cei de la magazin zic ca 563152H000FFF si 563152K000FFF sunt cam la fel. Revin cu rezultatul.
 23. raduit

  plan revizie i40

  Stie cineva la ce interval se schimba uleiul la cutia de viteza si filtru de combustibil la un I40 1.6GDI ?
×
×
 • Create New...