Jump to content

lucimunteanu

Membri
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by lucimunteanu

 1. lucimunteanu

  Probleme i20

  Ceva similar am și eu la un i20 2019...inca mai merg asa, dar e pe lista scurta de rezolvat
 2. Chiar sunt curios sa ne zici cum a decurs vizita la service și mai ales Unde ai mers. Urmează st la mine în aprilie cea de 1an. Problema mare în ziua de azi e consumerismul...
 3. SebaB mulțumesc pt ca ai împărțit cu noi experienta ta. Sa înțeleg ca pentru garanție și ales sa pui acelasi brand de piese care ti-au făcut probleme? Adica peste ceva timp este f posibil sa repeți experienta de acum și chiar sa si plătești ceva extra, deși ai garanție? Întrebările nu sunt cu rea intenție, dar incerc sa înțeleg ratiunea din spatele alegerii tale, pt ca și eu voi trece prin acest proces...
 4. Sa înțeleg ca ai făcut schimbul întregului kit de ambreiaj pe garanție? Eu am problema cu ambreiaj de la 2000km..vad ca se manifesta mai des la frig. Vedem când am starea necesara și timp sa merg și eu la ei.. Ps: cu ce l-ai scimbat? Banuiesc ca nu cu alt valeo!
 5. Îți iei masina ca să te folosești de ea, nu ca sa ai o grija în plus. Dacă te stii ok, mergi sa îți cauți drepturile în instanta. Exact tipul asta de atitudine încurajeaza astfel de tepari.
 6. @mihaimatei63 cum se simte ca si utilizare noul ambreiaj vs cel vechi? Tine diferit, agata, smuceste etc?
 7. Pai si care ar fi solutia, sa o lase defecta?
 8. Eu am vers 84cp 1250cc /2019, și pot sa iti spun ca face la rece și nu la cald la mine. Deci nu este musai de la caldura. Nu am o pb cu asta neapărat, ca am reușit sa ma adaptez... Am ceva emotii despre rezistenta în timp /durata de viata a ambreiajului.
 9. Te rog sa ne zici cum sa rezolvat și ce ambreiaj ai acum. Este o pb comuna din câte vad...
 10. Iflorin poți sa dai mai multe detalii despre cum se manifesta acel defect de swich de ambreiaj? Ideea e ca și eu patesc ceva similar pe un i20 nou
 11. Eu vreau sa îl scot de pe i20, nu sa îl pun
 12. @ida01ro și eu am acel mers în șuturi și am bănuit isgul. Nu se poate scoate din softul masinii cumva? Adică eu îl avut din buton dat chiar și asa se manifesta problema, și de fiecare data la plecare de pe loc când este motorul /ambreiajul rece. Am întrebat la service Hyundai și au zis ca nu se poate, dar ma gândesc ca nici garanția nu este pe viata... Dupa 5ani, yuhuu.
 13. Pentru oraș este buna o automata si mai ales ca pentru cca 10.000km an nu ar trebui sa te doara capul. Totusi daca mergi predominant in oras si te Interesează fiabilitatea, eu as ocoli turbina. Piese mai putine, sanse mai mici de stricaciune.
 14. Nu cred ca întrebarea este prea corect pusa. Alegerea trebuie făcută citind despre eventuale probleme care pot apărea, pt ca tu va trebui sa o conduci si sa trăiești cu alegerea facuta. Dpmdv orice cutie manuala este peste automata ca si fiabilitate. Restul sunt alegeri si opțiuni (subiective) personale ale fiecaruia.
 15. Și dacă ai garanție pt masina noua, cum faci?
 16. Johnny pot sa iti confirm ca nu răspunde nimeni la mail ul trimis către Hyundai global din Coreea și nici din Europa... Nimic nimic. Eu am ceva probleme cu ambreiaj pe un i20 dar am confirmarea ca "asa face toate". Susțin ce au zis colegii de mai sus: nu exista masina perfecta. Eu am auzit lucruri bune de reprezentanța Focșani. Sa auzim de bine!
 17. lucimunteanu

  Ambreiaj i40

  Dar nu poți sa ajungi și la alta reprezentanta?
 18. Dvoncu fara suparare, dar dacă nu ai observat, trăim în era consumerismului. Nu se mai repara lucruri ci se înlocuiesc, nu se mai fac "sa tina" ca pleacă muncitorii acasă când scad vanzarile. Trage tu concluzia.
 19. Eu am o teorie si mai buna. Pun ulei in functie de ce au pe stock... Oricum masina va merge.. Un timp. Apoi sa cumpărăm alta, ca și asa nu ne trebuie banii.
 20. Ulei prost.. Am patit si eu. Daca esti aproape cu schimbul de filtre, poți sa îl faci întâi pe asta prima data.
 21. După inca un episod de "trial and error" se pare ca răspunde mai ok dacă dau drumul la ambreiaj mai repede. Mulțumesc cip! Daca mai descopăr ceva revin.
 22. Banuiesc ca este migalos sa repari un ambreiaj si nici nu se fac bani asa dacă ești dealer. Plus ca recall se face în tarile unde chiar pot lua amenzi mari, la noi cine sa le aplice? Asta e valabil la orice reprezentanta.. Am avut o skoda anterior si oamenii fugeau de mobel auto ploiesti și nu înțelegeam de ce, pana am ajuns la ei ca să iau un furtun care nu se gasea în alta parte.. Apoi am înțeles.
 23. Asa este cum zice cip. Motorul este de 1.2 84cp. Am vb la dealer și a confirmat ca asa fac toate și ca importatorul știe de problema dar ca nu o considera defect. Drept urmare invatam sa ne descurcam asa... Trist dar asta e. Ca o nota secundara, am trimis email la Hyundai Coreea și la Hyundai Europa... Niciun răspuns, doar confirmare automata. Problema la mine apare când e rece... Deci cred ca e alta cauza... Ce am încercat pana acum : Plecat mai turat, 2500rpm/uneori merge Plecat încet..nu merge Activat/dezactivat isg.. Nu are legătură Alte idei nu mai am..
 24. Eu am făcut rezervare la mecca lângă afi ploiesti, în februarie și a ajuns în martie. Rezervarea sa făcut le vin, masina tocmai ieșea din fabrica. Avans 1500ron. Sent from my TA-1012 using Tapatalk
 25. Am 2000km cu masina si dimineata in primii 5-6km trebuie sa calc ambreiajul de 2x in viteza 1 (doar in viteza 1)sau sa merg pe la 2000-2500rpm la plecarea de pe loc, altfel masina merge smucit cca 5-10m, si mi se pare ca in timpul asta nici accelerația nu răspunde cum trebuie. La service nu am putut sa le arat problema pentru ca sunt la 5km de casa și nu se mai manifesta. Peste noapte nu as vrea încă sa las masina la ei. Aici eu vad 2puncte negative majore pe lângă disconfort : 1. Nu mi se pare ok pt motor sa îl turez la 2500rpm cât timp e rece 2. Este periculos sa vrei sa "te bagi" în acest timp cu problema activa, ca masina se îneacă și nu mai răspunde accelerația Mai are cineva simptome asemenea va cele de mai sus? Ce ar putea fi în neregula? Sent from my TA-1012 using Tapatalk
×
×
 • Create New...