Jump to content

lucimunteanu

Membri
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

lucimunteanu last won the day on March 22

lucimunteanu had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About lucimunteanu

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  I20
 • An
  2019
 • Locatie
  Ploiești

Recent Profile Visitors

461 profile views
 1. La mi e face la fel indiferent de vreme, dar pe dreapta. Probabil de la niște plastice. Oricum, zgomote de tot aud din diverse locuri chiar și din bord. Masina este din 2019. Am renunțat sa mai caut pentru ca nu merita deranjul camd e vorba de plastice...
 2. Din ce am înțeles, volanta este problema. Ai fi putut sa mergi la garanție, ca e o problema stiuta, dar nici asa nu cred ca ai greșit. Eu cred ca te va ține noul ambreiaj pt ca mai contează și din ce materiale e făcut. Sachs sunt ok, am avut si eu si l-am abuzat, fără pb. Sa ne mai faci un update după niște km.
 3. Initial si eu am avut probleme la plecarea de pe loc sau la mers în coloana... Desi aveam 2000km{cred ca asta era partea buna ca nu am reușit sa îl uzez prematur} pentru ca obișnuiam sa plec puțin mai repede de pe loc și frecam ceva mai mult ambreiajul. Am schimbat stilul de condus și nu am mai avut vibrații și mers în hopuri. Acum am 20k km, făcuti in 2ani jumate. Asta nu înseamnă că acest ambreiaj este ok. Departe de mine gândul asta. Dar stilul de condus poate face diferența între a-l schimba la 20-30k km sau 80k.
 4. lucimunteanu

  Probleme i20

  Ceva similar am și eu la un i20 2019...inca mai merg asa, dar e pe lista scurta de rezolvat
 5. Chiar sunt curios sa ne zici cum a decurs vizita la service și mai ales Unde ai mers. Urmează st la mine în aprilie cea de 1an. Problema mare în ziua de azi e consumerismul...
 6. SebaB mulțumesc pt ca ai împărțit cu noi experienta ta. Sa înțeleg ca pentru garanție și ales sa pui acelasi brand de piese care ti-au făcut probleme? Adica peste ceva timp este f posibil sa repeți experienta de acum și chiar sa si plătești ceva extra, deși ai garanție? Întrebările nu sunt cu rea intenție, dar incerc sa înțeleg ratiunea din spatele alegerii tale, pt ca și eu voi trece prin acest proces...
 7. Sa înțeleg ca ai făcut schimbul întregului kit de ambreiaj pe garanție? Eu am problema cu ambreiaj de la 2000km..vad ca se manifesta mai des la frig. Vedem când am starea necesara și timp sa merg și eu la ei.. Ps: cu ce l-ai scimbat? Banuiesc ca nu cu alt valeo!
 8. Îți iei masina ca să te folosești de ea, nu ca sa ai o grija în plus. Dacă te stii ok, mergi sa îți cauți drepturile în instanta. Exact tipul asta de atitudine încurajeaza astfel de tepari.
 9. @mihaimatei63 cum se simte ca si utilizare noul ambreiaj vs cel vechi? Tine diferit, agata, smuceste etc?
 10. Pai si care ar fi solutia, sa o lase defecta?
 11. Eu am vers 84cp 1250cc /2019, și pot sa iti spun ca face la rece și nu la cald la mine. Deci nu este musai de la caldura. Nu am o pb cu asta neapărat, ca am reușit sa ma adaptez... Am ceva emotii despre rezistenta în timp /durata de viata a ambreiajului.
 12. Te rog sa ne zici cum sa rezolvat și ce ambreiaj ai acum. Este o pb comuna din câte vad...
 13. Iflorin poți sa dai mai multe detalii despre cum se manifesta acel defect de swich de ambreiaj? Ideea e ca și eu patesc ceva similar pe un i20 nou
 14. Eu vreau sa îl scot de pe i20, nu sa îl pun
 15. @ida01ro și eu am acel mers în șuturi și am bănuit isgul. Nu se poate scoate din softul masinii cumva? Adică eu îl avut din buton dat chiar și asa se manifesta problema, și de fiecare data la plecare de pe loc când este motorul /ambreiajul rece. Am întrebat la service Hyundai și au zis ca nu se poate, dar ma gândesc ca nici garanția nu este pe viata... Dupa 5ani, yuhuu.
×
×
 • Create New...