Jump to content

lucimunteanu

Membri
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About lucimunteanu

 • Rank
  Member

Previous Fields

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  I20
 • An
  2019
 • Locatie
  Ploiești

Recent Profile Visitors

178 profile views
 1. lucimunteanu

  Probleme i20

  Ceva similar am și eu la un i20 2019...inca mai merg asa, dar e pe lista scurta de rezolvat
 2. Chiar sunt curios sa ne zici cum a decurs vizita la service și mai ales Unde ai mers. Urmează st la mine în aprilie cea de 1an. Problema mare în ziua de azi e consumerismul...
 3. SebaB mulțumesc pt ca ai împărțit cu noi experienta ta. Sa înțeleg ca pentru garanție și ales sa pui acelasi brand de piese care ti-au făcut probleme? Adica peste ceva timp este f posibil sa repeți experienta de acum și chiar sa si plătești ceva extra, deși ai garanție? Întrebările nu sunt cu rea intenție, dar incerc sa înțeleg ratiunea din spatele alegerii tale, pt ca și eu voi trece prin acest proces...
 4. Sa înțeleg ca ai făcut schimbul întregului kit de ambreiaj pe garanție? Eu am problema cu ambreiaj de la 2000km..vad ca se manifesta mai des la frig. Vedem când am starea necesara și timp sa merg și eu la ei.. Ps: cu ce l-ai scimbat? Banuiesc ca nu cu alt valeo!
 5. Îți iei masina ca să te folosești de ea, nu ca sa ai o grija în plus. Dacă te stii ok, mergi sa îți cauți drepturile în instanta. Exact tipul asta de atitudine încurajeaza astfel de tepari.
 6. @mihaimatei63 cum se simte ca si utilizare noul ambreiaj vs cel vechi? Tine diferit, agata, smuceste etc?
 7. Pai si care ar fi solutia, sa o lase defecta?
 8. Eu am vers 84cp 1250cc /2019, și pot sa iti spun ca face la rece și nu la cald la mine. Deci nu este musai de la caldura. Nu am o pb cu asta neapărat, ca am reușit sa ma adaptez... Am ceva emotii despre rezistenta în timp /durata de viata a ambreiajului.
 9. Te rog sa ne zici cum sa rezolvat și ce ambreiaj ai acum. Este o pb comuna din câte vad...
 10. Iflorin poți sa dai mai multe detalii despre cum se manifesta acel defect de swich de ambreiaj? Ideea e ca și eu patesc ceva similar pe un i20 nou
 11. Eu vreau sa îl scot de pe i20, nu sa îl pun
 12. @ida01ro și eu am acel mers în șuturi și am bănuit isgul. Nu se poate scoate din softul masinii cumva? Adică eu îl avut din buton dat chiar și asa se manifesta problema, și de fiecare data la plecare de pe loc când este motorul /ambreiajul rece. Am întrebat la service Hyundai și au zis ca nu se poate, dar ma gândesc ca nici garanția nu este pe viata... Dupa 5ani, yuhuu.
 13. Pentru oraș este buna o automata si mai ales ca pentru cca 10.000km an nu ar trebui sa te doara capul. Totusi daca mergi predominant in oras si te Interesează fiabilitatea, eu as ocoli turbina. Piese mai putine, sanse mai mici de stricaciune.
 14. Nu cred ca întrebarea este prea corect pusa. Alegerea trebuie făcută citind despre eventuale probleme care pot apărea, pt ca tu va trebui sa o conduci si sa trăiești cu alegerea facuta. Dpmdv orice cutie manuala este peste automata ca si fiabilitate. Restul sunt alegeri si opțiuni (subiective) personale ale fiecaruia.
 15. Și dacă ai garanție pt masina noua, cum faci?
×
×
 • Create New...