Jump to content
Comunitatea Hyundai din Romania

Marius76

Membri
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Marius76

 • Rank
  Member

Previous Fields

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  I40
 • An
  2013
 • Locatie
  București

Recent Profile Visitors

105 profile views
 1. Ai ceva cu mine? Am deranjat cumva? Sau..?
 2. Merci. La mine nu sau aprins acei martori, pentru cultura mea generală.
 3. Da scuzați, cu,, nats și rowwt,,. Cu martorii la bord mă interesa rezolvarea, sau ce ați constatat voi. Cât despre bucsa de la direcție am schimbat-o singur.
 4. Până la urmă ati aflat cauza? Ai verificat switch ul de la pedala de frână, becuri arse la stop pe frână? Cu zgomotul de la direcție ai găsit ceva?
 5. Păi cu aplicația este ușor dar mai trebuie să ai și pe mașină softul și restul pentru pornire, nu am auzit să aibă Hyundai așa ceva, poate alea de 80k euro. G 90.
 6. Sal. Nu știu dacă este așa ceva ce spui tu. ( deci nu știu). Dar sunt totfelul de porniri de motor cu alarmă, fără alarmă cu multe obțiuni din telefon
 7. Eu zic că dacă fac praf sunt mai moi, se uzează plăcuțele, dacă sunt prea tari toacă în discuri,. Eu aș alege plăcuțe mai moi să facă praf, sunt mai ieftine plăcuțele decât discurile și se schimbă mai ușor.
 8. Este logic ce spuneți amândoi, Eco este de la puțină economie, motor puțin mai strâns (116 cai), mai puține noxe, mai puțin carburant consumat (zic ei), mai puține dotări, costuri mai mici de producție (discuri, etrier, jante, anvelope) și după uzarea acestora un preț mai mic la înlocuire.
 9. Deci,, nats,, își face prea multe griji pentru un așa mic amănunt. (asta este părerea mea)
 10. Eu sunt mulțumit de această alegere, am făcut o incercare, este ok la confort, cred că voi mai face această alegere. Acum voi veți fi pro și contra Mă gândesc și la faptul că în Europa sunt date R16 R17 și la noi R17 R18. Sau invers nu știu exact, dar sunt date la fel. Voi ce r aveți trecut în CIV? Mie la RAR nu miau trecut decât R17 și R18. Pe motiv că nu au specificații în România de R16. În Europa sunt trecute cu R16. de ce?
 11. Da ai dreptate, am încercat cu gândul să o ridic puțin, câțiva mm, pe timp de iarnă nu cred că este vreo problemă. Am găsit și la un preț bun anvelopele.
 12. Nokian zline am eu pe jantele de vară. Sunt fff mulțumit de ele. Am reușit să spal mașina să vă trimit poze cu jantele și anvelopele de iarna. Eu am încercat cu 215/55 R17.
 13. Da nici eu nu vb de sunetul de releu, Ai acolo un sistem care ajuta semnalul să revină la poziția neutru. Poți roti volanul in sensul în care ai pus semnalul, la prima rotire în sensul invers acel sistem aduce maneta semnalului pe poziția neutru. Ai ceva probleme la acest sistem, desfă acolo și vezi ce se întâmplă.
×
×
 • Create New...