Jump to content

Marius76

Membri
 • Content Count

  87
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Marius76

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  I40/ santa fe
 • An
  2013
 • Locatie
  București

Recent Profile Visitors

488 profile views
 1. Am incercat și setări de fabrică,dar același rezultat.
 2. Salutare . Am achiziționat un santa Fe 2013 și din păcate am ceva probleme la navigatie ( nu că aș avea mare nevoie de ea, mai ales că nu cred că este actualizată) , dar stresant este că fără acest sistem nu merge ceasul . Problemă este că este blocat pe o adresă din Germania, deci eu sunt in Ro și arată cum că aș fi în Germania.Ca și cum nu ar vede sateliții ceva. Am verificat cablurile in spatele sistemului Navi sunt ok... A pățit cineva această belea? Cum aș putea rezolva problema? ( Fără răspunsul clasic ... schimbă navigația ) Mulțumesc
 3. Salutare grup. A achiziționat o rulotă și vreau să montez un cârlig de tractare pe mașină. Am achiziționat unu original de i40 de pe Olx . Are cineva așa ceva montat de fabrică pe mașină . Vroiam câteva informații la legăturile electrice. Are mufele și modulele dar mai sunt câteva fire care nu sunt sigur unde trebuiesc legate. Mulțumesc
 4. Marius76

  Jante i30 2016

  Da financiar, dacă iei de la reprezentanța nu merită, dar caută pe site pe afară.Eu așa am procedat, acum am senzoribsibpe jantele de vara și iarnă.
 5. Da eu am așa ceva, nu are treabă cu garanția,nu modifici nu mic mașina. Atenție la ce cumperi, cele cu filmare și pe staționare trebuiesc legate direct in tablou de siguranțe, eu așa o am legată dar nu este la curent nonstop, nu am nevoie de filmare pe parcare. Sunt niste piese care se montează ptr așa ceva. Am văzut ceva pe AliExpress. Spor
 6. Marius76

  Jante i30 2016

  De jante nu pot să te îndrumă, ideea este să ții cont de toate caracteristicile. Pentru.senzori însă te sfătuiesc să iei noi , cei sh este posibil să meargă din mai multe motive. 1 verifică frecventa lor să fie compatibili cu mașina ta. 2 vechimea , au o baterie in interior care în timp se descarcă, deci posibil să meargă o foarte mică perioada de timp. Eu am luat noi.ptr i40.
 7. Sal. Eu sunt undeva in zona A1 Ciorogârla.
 8. Acum am văzut,,Mangalia,,. Dacă treci prin București poate am timp să te ajut cu diagnoza
 9. Sal. De obicei dacă porneai cu cheia pe butonul start-stop af fi trebuit să meargă. Singura variantă ar fi să încerci cu o diagnoză. In ce oraș locuiești ?
 10. Merci. La mine nu sau aprins acei martori, pentru cultura mea generală.
 11. Da scuzați, cu,, nats și rowwt,,. Cu martorii la bord mă interesa rezolvarea, sau ce ați constatat voi. Cât despre bucsa de la direcție am schimbat-o singur.
 12. Până la urmă ati aflat cauza? Ai verificat switch ul de la pedala de frână, becuri arse la stop pe frână? Cu zgomotul de la direcție ai găsit ceva?
×
×
 • Create New...