Jump to content

SSD

Membri
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About SSD

 • Rank
  Member
 • Birthday 03/30/1994

Profile Information

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  Tucson
 • An
  2019
 • Locatie
  Targu Jiu
 1. SSD

  Tucson 2019 1.6 GDI

  Eu am luat Anzio Polar Silver cu ET50, nu mai retin exact restul datelor...am intrebat de unde le am achizitionat si se potrivesc perfect.
 2. SSD

  Tucson 2019 1.6 GDI

  Salut. Am eu NEXEN WINGUARD Sport 2 XL 225/65/R17. In prima iarna s-au comportat excelent. Eu sunt multumit de ele.
 3. SSD

  Tucson 2019

  Si daca face si aia, adica sa zicem ca fac toate sau foarte multe, ar trebui sa facem mai multi reclamatie la hyundai sa ne cheme pe toti si sa rezolve problemele. Din ce imi ziceau mie la dealer, ar fi tijele prea scurte la telescoape si ajunge telescopul la capatul cursei si face zgomot. Pai bun, daca e asa, de ce nu ne cheama sa puna altele adecvate. Nu pricep...eu am mers zilele trecute cu alta si facea si aia zgomot, dar nu asa ca a mea. Nici a mea nu a facut asa rau ca acum, se accentuează pe parcurs...e căruță..
 4. SSD

  Tucson 2019

  Eu am aceeasi problema, dar pe față. Am testat tot mai putin flansele. Cica e totul ok. Asa fac toate. Eu nu cred ca e normal sa faca zgomote la suspensie. O sa testez si flansele. Probabil ar trebui sa facem mai multi reclamatie direct la hyundai, in legatura cu zgomotele de la suspensie. A mea de pe la 2500km face zgomote la suspensie..
 5. Azi cand ma intorceam de la birou, am auzit si un suierat pe sub torpedou, atunci cand e ventilatia data mai tare. Ma duc si le-o las la firma sa se spele cu ea pe cap!
 6. Pe mine ma enerveaza ca ei spun ca asa e normal, dar zgomotul se accentueaza. Le-am spus ca Nu a facut asa masina, doar nu sunt nebun. Si cu rezonanta aceea a ascultat nenea ala 10 km si tot nu pricepea ca se aude, mai aveam putin si il bagam la motor ca sa asculte, pana la urma s-a lamurit ca am dreptate... O sa am drum de Bucuresti vineri, o sa merg si acolo la Hyundai sa vad ce zic. Mi-am luat masina noua, nu caruta. Am si un logan din 2005, ala nu bate si nu troncane nimic, si asta masina noua parca e caruta.
 7. Salut. Ai rezolvat zgomotul? Fix problema asta o am si eu. Am 4000km. De la dealer au zis ca nu e nimic si ca asa face suspensia. Eu nu cred asta. Se aude ca o bataie, sau mai bn zis clampaneala, peste denivelarile succesive. Exact ca si cum ai trage cu mitraliera, doar ca mai infundat. Incep sa disper cu problema asta. In plus am avut si o rezonanta la motor cand acceleram mai tare, dar aia au rezolvat o...
 8. SSD

  Tucson 2019 1.6 GDI

  Salut! Am si eu 1.6 GDI si am fost deja in service. Aveam un zgomot de tabla, ca si cum ar atinge o tabla in ceva, in momentul cand acceleram mai tare pe la 1800rot/min pana la 2200ro/min apoi disparea. Au reglat ei pe acolo la esapament si pe la niste conducte de AC. Au zis ca nu erau prinse foarte bine...Si alta problema, suspensia cred ca este destul de zgomotoasa, cel putin asa o percep eu, dar mai mult pe partea dreapta. Ei au zis ca e normal, ca asa sunt toate si ca au verificat-o, nu are nimic! Eu nu cred ca este ok, parca s-a accentuat de cand am luat masina. O sa merg in alta parte decat la dealer sa o verific. Voua cum vi se pare suspensia? Si de consum, 8.1% am acum media, iar la un drum de Tg Jiu - Bucuresti am scos 6.7%, cu mers 130-140 autostrada si in rest 80-100. Consumul dupa parerea mea e foarte ok deocamdata.
×
×
 • Create New...