Jump to content

ovi

Membri
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About ovi

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  Tucson 1.6 CRDI
 • An
  2019
 • Locatie
  Bucuresti
 1. Salut! Da... Eu am avut și am cam aceleași probleme... Tocmai ce am lăsat-o în service cu Check urea System plus un far plin de apă... Voi face și eu o plângere la ANPC. Dacă ai ceva noutăți, hai să ne auzim și ne sfătuim, poate chiar facem corp comun. Salut! Da... Eu am avut și am cam aceleași probleme... Tocmai ce am lăsat-o în service cu Check urea System plus un far plin de apă... Voi face și eu o plângere la ANPC. Dacă ai ceva noutăți, hai să ne auzim și ne sfătuim, poate chiar facem corp comun.
 2. ovi

  Tucson 2019

  Știu....am simțit când am stat prima dată în dreapta. O poți simți și la mână. Dă căldura la maxim, închide răcirea torpedoului și dacă pui mâna sub torpedou o să fie rece...mă rog, așa e la mine.
 3. ovi

  Tucson 2019

  Salutare! Revin după vizita în service DAB Auto pentru problema cu aerul rece pe sub torpedou: Răspunsul mecanicilor?: așa e la toate. Poate ar fi bine să verificați și voi la ale voastre mai cu atenție... chiar m-au dat pe spate, mai ales cu încercarea de ”reparare”. Conducta care aduce aerul în torpedou are la capătul dinspre torpedou o garnitură din burete, care nu izolează perfect. Dacă torpedoul este setat pe refrigerare, aerul intră în acesta. Dacă este închis, acea garnitură nu blochează aerul și astfel ajunge pe sub torpedou. Încercarea de reparare a constat în lipirea unei alte garnituri....însă degeaba. Rezultat zero.. După părerea mea, acolo ar fi trebuit o garnitură din cauciuc, care să poată opri fluxul de aer. Sunt hotărât să fac sesizări către dealer/importator. Vă rog să vă uitați și voi. Dacă este la fel înseamnă că este un defect de producție și ar trebui înlocuite la toți. O zi bună! Apropo....am și eu, deja, 2 semne pe parbriz
 4. ovi

  Tucson 2019

  Salutare tuturor! Din decembrie 2018 sunt posesorul unui Tucson 2019 1.6 diesel 4WD, echipare Style. Am parcurs până acum 1500km în condiții bune. Aș vrea însă să vă supun atenției o chestiune: am observat că pe sub torpedou bagă aer rece, astfel încât la un drum Predeal-București efectiv mi-au înghețat genunchii. Am încercat să închid/deschid refrigerarea din torpedou....fără efect. Am dat căldura pe maxim, în toate felurile și combinațiile, tot degeaba.... acel flux de aer nu se oprește și rămâne rece. Am făcut o programare în service, dar abia peste 3 săptămâni. A mai sesizat cineva această problemă? Vă mulțumesc și vă doresc mulți km fără probleme!
×
×
 • Create New...