Jump to content

nradu

Membri
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nradu

  1. Ok, inteleg acum, ai dreptate. Ai dreptate cu hibrid-ul, nici nu m-am uitat la asa ceva la Tiguan, pentru ca nemtii nu sunt renumiti pentru hibride. Exista un model, dar e doar 2x4. Fac multe drumuri in afara orasului si deocamdata consumul motoarelor clasice ICE e mai bun decat cel al hibridului in conditiile astea (inclusiv emisiile si poluarea e mai mica daca consumul e mai mic si ambele variante folosesc benzina - sper sa nu spun prostii, ma scuzati daca aberez).
  2. Poate nu sunt reglate cum trebuie farurile de la RAV 4. Nu ma prind din poze daca au sau nu lupa. Am LED cu lupa statice (au doar reglaj automat al inclinatiei / distantei de luminare) pe VW Golf si "bat" fix acolo unde trebuie. Zona de intuneric este in afara campului vizual. Rav-ul are reglare automata a inaltimii farurilor? Tiguan Elegance 2.0TDI DSG 4Mot cu aproape tot pe el (mai putin trapa si piele) este acum in configurator un pic peste 40K. 50K ajunge un R care e totusi alta clasa.
  3. O întrebare pentru posesorii de Luxury: cat de performante sunt farurile LED? Nu înțeleg de ce la o masina atat de tehnologizata, cu sistemul mega compex si futurist de lumini de zi au lasat faza scurta/lunga pe reflector, fara lupa, fara sistem de auto reglare a inaltimii si fara stropitor. Asta înseamnă ca puterea e mica, sub 2000 lumeni parca, iar lumina nu e concentrata, nu e uniforma si nu poate fi controlată de mașină în funcție de condițiile de pe drum. Oscilez între noul Tucson 2021 Luxury, Skoda Karoq Scout (dezavantaj ca nu e decât diesel pt 4x4 si nu vreau diesel, dar are faruri LED mai bune si optiuni oarecum similare) si VW Tiguan 2020 Elegance cu 2.0TSI de 245cp (dezavantaj pret cam 5k peste Tucson, dar cu multe opțiuni peste, inclusiv LED Matrix care sunt geniale). Daca spuneți ca totusi farurile LED de la Tucson sunt ok chiar si fara lupa, incep sa ma gândesc mult mai serios la el. Fac multe drumuri in afara orașului noaptea si sunt miop, deci farurile sunt extrem de importante pt mine. Mersi!
×
×
  • Create New...