Jump to content

Ezeki96

Membri
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ezeki96

 • Rank
  Member

Previous Fields

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  Getz
 • An
  2006
 • Locatie
  Iasi
 1. Salut ! De câteva zile întâmpin o problema la mașina. Aceasta este 1.5 crdi 65kw, 88hp, diesel. Problema este următoarea: pornesc mașina, se subtureaza pana moare si apoi nu mai vrea sa o ia. Singura modalitate este sa o împing si sa o pornesc in viteza. Mi se pare ca doar la cald face asa. Stie cineva ce poate fi ?
 2. Salut ! De câteva zile întâmpin o problema la mașina. Aceasta este 1.5 crdi 65kw, 88hp, diesel. Problema este următoarea: pornesc mașina, se subtureaza pana moare si apoi nu mai vrea sa o ia. Singura modalitate este sa o împing si sa o pornesc in viteza. Mi se pare ca doar la cald face asa. Stie cineva ce poate fi ?
 3. Salut ! De câteva zile întâmpin o problema la mașina. Aceasta este 1.5 crdi 65kw, 88hp, diesel. Problema este următoarea: pornesc mașina, se subtureaza pana moare si apoi nu mai vrea sa o ia. Singura modalitate este sa o împing si sa o pornesc in viteza. Mi se pare ca doar la cald face asa. Stie cineva ce poate fi ?
 4. Salut ! De câteva zile întâmpin o problema la mașina. Aceasta este 1.5 crdi 65kw, 88hp, diesel. Problema este următoarea: pornesc mașina, se subtureaza pana moare si apoi nu mai vrea sa o ia. Singura modalitate este sa o împing si sa o pornesc in viteza. Mi se pare ca doar la cald face asa. Stie cineva ce poate fi ?
 5. Salut ! De câteva zile întâmpin o problema la mașina. Aceasta este 1.5 crdi 65kw, 88hp, diesel. Problema este următoarea: pornesc mașina, se subtureaza pana moare si apoi nu mai vrea sa o ia. Singura modalitate este sa o împing si sa o pornesc in viteza. Mi se pare ca doar la cald face asa. Stie cineva ce poate fi ?
 6. alut ! De câteva zile întâmpin o problema la mașina. Aceasta este 1.5 crdi 65kw, 88hp, diesel. Problema este următoarea: pornesc mașina, se subtureaza pana moare si apoi nu mai vrea sa o ia. Singura modalitate este sa o împing si sa o pornesc in viteza. Mi se pare ca doar la cald face asa. Stie cineva ce poate fi ?
 7. Salut ! De câteva zile întâmpin o problema la mașina. Aceasta este 1.5 crdi 65kw, 88hp, diesel. Problema este următoarea: pornesc mașina, se subtureaza pana moare si apoi nu mai vrea sa o ia. Singura modalitate este sa o împing si sa o pornesc in viteza. Mi se pare ca doar la cald face asa. Stie cineva ce poate fi ?
 8. Salut ! De câteva zile întâmpin o problema la mașina. Aceasta este 1.5 crdi 65kw, 88hp, diesel. Problema este următoarea: pornesc mașina, se subtureaza pana moare si apoi nu mai vrea sa o ia. Singura modalitate este sa o împing si sa o pornesc in viteza. Mi se pare ca doar la cald face asa. Stie cineva ce poate fi ?
 9. Salut ! De câteva zile întâmpin o problema la mașina. Aceasta este 1.5 crdi 65kw, 88hp, diesel. Problema este următoarea: pornesc mașina, se subtureaza pana moare si apoi nu mai vrea sa o ia. Singura modalitate este sa o împing si sa o pornesc in viteza. Mi se pare ca doar la cald face asa. Stie cineva ce poate fi ?
 10. Salut ! De câteva zile întâmpin o problema la mașina. Aceasta este 1.5 crdi 65kw, 88hp, diesel. Problema este următoarea: pornesc mașina, se subtureaza pana moare si apoi nu mai vrea sa o ia. Singura modalitate este sa o împing si sa o pornesc in viteza. Mi se pare ca doar la cald face asa. Stie cineva ce poate fi ?
 11. Ezeki96

  Problema pornire

  Salut ! De câteva zile întâmpin o problema la mașina. Aceasta este 1.5 crdi 65kw, 88hp, diesel. Problema este următoarea: pornesc mașina, se subtureaza pana moare si apoi nu mai vrea sa o ia. Singura modalitate este sa o împing si sa o pornesc in viteza. Mi se pare ca doar la cald face asa. Stie cineva ce poate fi ?
×
×
 • Create New...