Jump to content

MDP

Membri
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

MDP last won the day on November 26 2018

MDP had the most liked content!

Community Reputation

10 Neutral

About MDP

 • Rank
  Member
 • Birthday 01/19/1971

Profile Information

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  Tucson
 • An
  2019
 • Locatie
  Tulcea

Recent Profile Visitors

558 profile views
 1. Vă salut ! Și eu dețin modelul Style 2019, iar acel dispozitiv de la parbriz este microfonul pentru telefon. Cît priește celelalte două " butoane " , unul este senzorul de lumină ( pentru lumina auto ) , iar celălalt este pentru climatizare dacă nu mă-nșel. Sincer nu mai țin minte exact.
 2. MDP

  Tucson 2019

  Vă salut cu respect . Știu că nu e locul postării mele aici , însă am căutat cam peste tot , dar nu am găsit zona care să mă lămurească . Un prieten are un IX 35 și ar vrea niște cauciucuri de vară . Dacă cineva din varii motive vrea să le ,, mărite ,, sînt interesat . Pe 17 să fie . Mulțumesc anticipat !
 3. MDP

  Tucson 2019 1.6 GDI

  Vă salut . Nu , nu la GL ci la TL am făcut revizia . Este unica ,, reprezentanță din oraș ( județ ) , deci își permit să pună cît vor . Partea ,, frumoasă ,, este că în urmă cu cca. 2 săptămîni am avut ,, norocul ,, ca un moș tîmpit care se uita ,, după avioane ,, să intre în mine în trafic . De atunci tot aștept bara spate ( spoilerul ) care nu prea vine . Cît privește revizia , a trebuit să merg la ei , să fac scandal și abia apoi să-mi facă revizia . Mașina mea nu prea figura în documentele lor , de parcă o luasem din Cehia , nu din reprezentanța lor . Și să mă calmeze , cucoana de la vînzări îmi spune să stau liniștit , că așa voi avea o garanție ,, mai lungă ,, !
 4. MDP

  Tucson 2019

  Cu tot respectul , aici se face o mare confuzie : lichidul de frînă din instalația de frînare nu are nici cea mai mică legătură cu cel din ambreiaj . Sînt două sisteme complet diferite . Singura asemănare este faptul că e folosită aceeași soluție . Imaginați-vă ce ar fi să se spargă rezervorul de la ambreiaj și să rămîi fără frîne . Oricum eu unul nu văd deloc logică schimbarea lichidului de frînă anual . Nu are cum să se degradeze atît de repede .
 5. MDP

  Tucson 2019

  Mie mi-a schimbat filtrul de aer ( și e prima revizie - 1 an și 2 luni și 13700 km ) . nu arăta prea rău filtrul de aer , însă cel de polen era dezastru !
 6. MDP

  Tucson 2019

  Mie nu mi-a pomenit nimeni de schimbatul lichidului de frînă . Mi se pare puțin ciudat . Unele ,, case ,, fac acest schimb , la altele e opțional ? Oricum sincer mi se pare o prostie . Am avut Cielo peste 13 ani și i-am schimbat doar odată lichidul de frînă . Vreau să-i dau mașinii mele ce-i mai bun , nu însă dacă nu e și necesar !
 7. MDP

  Tucson 2019 1.6 GDI

  Bun găsit tuturor ! Astăzi am reușit și eu într-un final , să îmi fac revizia de ,, 15 mii ,, . Trecînd peste faptul că ,, tovarășele ,, de la reprezentanță au fost interesate de persoana mea doar la achiziția mașinii , iar revizia a trebuit să o fac cu oarecare tensiune , căci nu eram programat nici în august ( cînd am luat fizic mașina , nici în septembrie cînd am primit actele ) , vă aduc la cunoștință că revizia a costat 774, 97 lei . Defalcat asta înseamnă DOUĂ ore manopera ( care de fapt a fost mai puțin de una , eu stînd tot timpul lîngă mecanic ) , preț 219,80 lei , filtru polen 127,91 lei , filtru aer 88,74 lei , ulei Shell Ultra 5w 30 la 44,37 lei / l , filtru ulei 28,24 lei și cireașa de pe colivă soluție curățat motor ( după revizie s-a suflat motorul de praf , s-a pulverizat o soluție , s-a suflat din nou și s-a luat suma de 9,08 lei . La toate acestea cu tva inclus rezultă după cum am spus 774,97 lei . E mult , e puțin , aștept părerile dv. P.S. Aș fi interesat de un cîrlig . La Tulcea Hyundai mi-a cerut vreo 2650 lei , iar Kia 1700 . Domniile voastre cu cît ați găsit ? Mulțumesc anticipat !
 8. MDP

  Tucson 2019

  Astăzi am reușit să fac și eu revizia de aproape 14 mii km. Am fost la reprezentanța din Tulcea unde am plătit următoarele lucrări : 2 ore manoperă - care de fapt a fost una, și aia forțată rău de tot, 4 l ulei Shell Ultra 5-30, la 44.37 lei/l,filtru polen 128, filtru aer 89 lei filtru ulei 29 lei. Cu tva, totalul este de 774,97 lei. A, era să uit, la urmă mi-au suflat motorul de praf și l-au dat cu o soluție care a mai costat vreo 10 lei ( tot în cei 774 ). Aștept păreri, e mult, e puțin ?!
 9. MDP

  Tucson 2019

  Vă salut !Urmează să fac eu revizia cît de curînd ( dar atenție la 1.6 GDI) și mi-au spus la reprezentanță că ar fi aproximativ 800 lei. Ce este interesant, e faptul că o colegă a făcut revizia de 2 ani la o Elantra cu 150 lei mai ieftin la Kia decât la Hiunday. Iar eu am întrebat la Kia de un cîrlig de remorcare și mi-au spus... 1700 lei, față de Hiunday 2650. DECI...
 10. Mi-e teamă să nu fie spart cumva radiatorul din mașină ( cel de căldură ) dacă nu se vede nimic pe nicăieri .
 11. MDP

  Tucson 2019 1.6 GDI

  Bun găsit tuturor! Iată că după aproape 8 luni de cînd dețin un Tucson Style și după 7000 km parcurși, pot și eu să comentez în legătură cu mașina mea. De ce acum ? Simplu, pentru că abia m-am întors dintr-o excursie de 1661 km ( Tulcea - Agnita - Herculane și retur ), unde am reușit să îi văd capacitățile " artistice " pe șosea. Am mers pe D. J, D. N., A1, drum de munte, așa că am avut posibilitatea să monitorizez consumul pe toate zonele de relief. Menționez că cel mai mic consum a fost de 5.7, iar cel mai mare ( pe autostradă ) 7.9 %. Media generală a fost de 6.8 ceea ce zic eu e foarte bine. Mai precizez faptul că pe relația TL-Agnita am fost 2 persoane +bagaje destul de multe, iar pînă la Herculane am fost 4 persoane. Viteza a fost în limitele normale, iar pe autostradă am mers cu 130 pe pilot. Din păcate demarajul rămâne o problemă mare din punctul meu de vedere ( poate e și vina mea că nu urc peste 3000 ture ), în rest e ok. O altă problemă ar fi legată de " minunata" aplicație android pe care abia am așteptat să o folosesc, dar care m-a descurajat. Avînd-o pe o tabletă foarte bună, am încercat să-i " activez" Waze ceea ce nu mi-a reușit, dar am mers pînă la urmă cumva cu Google maps. În rest nu știu ce aș mai putea spune. Vă doresc drumuri bune, tuturor.
 12. MDP

  Tucson 2019 1.6 GDI

  Sincer să fiu , eu cumva l-am păcălit să mi se instaleze pe tabletă , merge ,, teoretic ,, cu waze sau google maps , însă practic , cumva chinuit merge doar google . Waze nu vrea deloc , deci ...
 13. Și eu am pe Tucsonul meu Style butonul pentru portbagaj , însă din păcate la mine opțiunea nu există . Dacă dumnealui are această opțiune este clar o problemă din montare sau ...
 14. MDP

  Keyless entry

  Eu am Tucson 2019 și nu are nici o opțiune de acest gen. Trimis de pe al meu BAH-L09 folosind Tapatalk
 15. MDP

  Tucson 2019 1.6 GDI

  Felicitări pentru achiziție. Același model dețin, așa că vreau să aud că sînteți " happy " cu el ! Trimis de pe al meu BAH-L09 folosind Tapatalk
×
×
 • Create New...