Jump to content

Reactor2015

Membri
 • Content Count

  265
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Reactor2015 last won the day on February 25 2020

Reactor2015 had the most liked content!

Community Reputation

68 Good

1 Follower

About Reactor2015

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  Tucson t-gdi
 • An
  2019
 • Locatie
  Ro+

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Făcut și eu revizia de 2 ani. Mi-au făcut update, gratuit, de peste 20Gb. Am stat ceva vreme până când au downloadat softul. Totul e ok până acum, revizia a costat vreo 600 de lei cu precizarea că am avut eu filtrele de polen și aer. Cel de polen l-am pus cu carbon activ, de la Mann. Mi-au schimbat și lichidul de frână. În rest, nicio problemă. Doar consumul de benzină este cam mare din punctul meu de vedere și spuneau și cei din service că de același lucru se plâng și alți posesori.
 2. Sunt consumabile. Le poți schimba liniștit.
 3. I-am luat originali cu 700 de lei toți 4. Merg brici.
 4. Până nu faci un drum mai lung de vreo 30 km, greu de zis cu senzorii. Ce fel sunt? Originali?
 5. Eu am model 2019 și pur și simplu am pus roțile pe mașină și s-au activat singuri perfect. Nu trebuie făcut nimic.
 6. Bar. Azotul în roți e o prostie. Dai banii de pomană.
 7. Nu trebuie să faci nimic. Mergi pur și simplu cu mașina și se activează singuri. Nu este nevoie să păstrezi o viteză constantă. Prima dată se activează mai greu ca timp, dar apoi îți vor citi destul de repede presiunea din anvelope. Presiunea pe manometru cu anvelopa rece e una, cu anvelopa în mers e alta. Inclusiv la modificarea temperaturii exterioare. În mod corect presiunea se măsoară cu anvelopa rece, nu în soare. În timpul mersului poate crește și cu 0,5bar.
 8. Banda dublu adezivă pentru auto este bună. Dar de departe, cea mai rezistentă mi s-a părut cea destinată lipirii oglinzii în baie. Găsești inclusiv de firmă, în Dedeman și nici nu rupe portofelul. Doar că nu am găsit decât albă, nu și neagră, cum e cea auto.
 9. Filtrul de polen se îmbâcsește foarte repede la Tucson. Bine, nu are mașina sau filtrul nicio vină, dar e jale ce strânge în el. Cel de aer în schimb, se murdărește mult mai greu. Ambele sunt extrem de ușor de schimbat. Mai ales cel de aer, durează 5 secunde schimbarea lui.
 10. Dacă sunt mai tari, e nasol. Cel puțin pentru gustul meu.
 11. Mulțumesc de părere. Arcurile Eibach sunt mai moi sau mai tari decât cele originale? Ți-am zis, pentru mine cel mai mult contează părerea cuiva care a folosit. Altfel, e loterie.
 12. Nu ca să mă laud, dar vorbești cu un fost practicant de offroad extrem. Am avut atv-uri, cumpărate de noi și preparate de mine pentru extrem, am avut mașină, la fel, cumpărată de nouă și preparată de mine. Și nu doar la suspensii, anvelope sau trolii ci și chestii mai profunde. În fine, alea erau pentru offroad. Tucson este altceva, nu are nicio legatură cu offroadul. Dacă mă dau puțin la ea, o iau ăștia de la Hyundai pe platformă 3cm înălțătoare sunt ușor în limita de toleranță a amortizorului. Arcul nu sta mai comprimat. Greutatea este aceeași pe el. Nu schimb anvelopele, efectele sunt devastatoare la o mașină gen Tucson. I-aș pune arcuri dar... fără să știu ce fel sunt, nu iau așa la întâmplare. Am avut experiențe foarte neplăcute cu producători de top.
 13. Salutare. A instalat cineva kit de înălțare? Sunt destul de deranjat de garda la sol. Parcă aș merge cu BMW-ul când ies pe coclauri. Prea joasă, atinge prea ușor. Un 3-4cm în plus nu ar strica deloc și nici nu cred că ar afecta cu ceva dinamica mașinii pe asfalt. Plus că în timp suspensia se mai lasă, la toate mașinile. Ce am găsit eu până acum: https://www.ebay.com/itm/Lift-Kit-for-Hyundai-Tucson-15-19-Kia-Sportage-15-19-1-6-40mm-strut-spacers-/283468745511
 14. La ce reprezentață ai făcut revizia de ai plătit atât de mult? Vezi că cei de la AutoUniversal Galați sunt destul de ok. Sper că nu la ei
 15. Un set de senzori originali costă 700 de lei.
×
×
 • Create New...