Jump to content

jetsky

Membri
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About jetsky

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  i30
 • An
  2018
 • Locatie
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

76 profile views
 1. jetsky

  i30 2017

  660 mm stanga cu 410 mm dreapta daca pui modelul original sau echivalent. Daca pui aeroblade standard doar cel de pe dreapta este usor mai mic de 406 mm
 2. jetsky

  i30 2017

  Nu exista kit original. Sunt doar farurile LED pentru echiparea mai scumpa si eu am intrebat la reprezentanta daca pot monta asa ceva si au zis ca nu pun pe masina care a venit cu far halogen pentru ca sunt circuite electrice diferite
 3. jetsky

  i30 2017

  Montarea altor surse de iluminat decat cele omologate este ilegala si se pedepseste cu amenda si retinerea talonului. Becurile LED aftermarket intra in categoria surselor neomologate. La ora actuala nu exista bec LED auto omologat pentru montare pe instalatii cu bec halogen. Pe scurt, poti monta dar montezi pe riscul tau si in functie de cat de perspicate este cel care face inspectia ITP, o treci sau nu. Reprezentanta nu va monta ceva neomologat pe masina, pentru ca nu ar putea sa acopere vreo paguba prin garantie daca se intrampla ceva electric sau la far. Sper ca sunt clare informatiile.
 4. jetsky

  i30 2017

  Salut Mishu 1. din descriere reiese ca ai o masina cu cutia DCT 7. Eu sunt pe manuala dar dupa cum descri, tine de cum interpreteaza DCT ce actiune are de facut. Din ce am studiat DCT sau DSG la alti producatori, nu se simte in apelele lui la mersul in oras la plecari usoare de pe loc cand in mod normal cu o cutie manuala faci o cuplare lina a ambreajului pe treapta 1. In cazul DCT in functie de cum interpreteaza datele din pedala poate cupla lin (cum ar trebui) sau dintr-o data cu intarziere ceea ce produce smucitura in cazul doi. Eu cred ca inca nu este finisat softul sau cutia pe ansamblu.. La viteza de croaziera DCT este superb de regula. Stiu ca un mare dusman care produce uzura prematura DCT (DSG) este mersul la limita de pe loc in coloana. 2. are legatura cu descrierea de mai sus 3. daca ai filmat aceea resetare mergi la service. Nu ar trebui sa reseteze. 4. mergi la service daca ai soc in volan la repornire din stop/start. Eu mi-am facut reflex sa dezactivez ISG la pornire, pentru ca el este gandit pentru conditii de trafic normale, ori aici in Buc nu le putem numi normale cand mergi 15 m, intra ISG, apoi pornesti mai mergi 30m iar opresi si intra ISG. Cred ca se uzeaza prematur un ISG folosit in Buc.
 5. jetsky

  i30 2017

  Facelift-ul la i30 va aduce pe langa modificari estetice si modificari la motorizari. Dispare 1.4 MPI si apare 1.5 MPI. La fel si 1.4 TGDI v-a fi inlocuit cu 1.5 TGDI Benzina 1.5 MPi 110 hp 6 MT 1.0 TGDi 120 hp 6 MT 1.0 TGDi 120 hp 6 MT / 7 DCT & 48v Mild hybrid 1.5 TGDi 160 hp 6 MT / 7 DCT 1.5 TGDi 160 hp 6 MT / 7 DCT & 48v Mild hybrid 2.0 TGDi 280 hp 6 MT / 8 DCT Diesel 1.6 CRDi 109 hp 6 MT / 7 DCT 1.6 CRDi 134 hp 6 MT / 7 DCT 1.6 CRDi 134 hp 6 MT / 7 DCT & 48v Mild hybrid
 6. jetsky

  i30 Fastback 2018

  Toate autovehicule, indiferent de marca sunt obligatoriu echipate din fabrica cu senzori de presiune (cerinte UE), Exista doua tipuri de TMPS: low line si high line. Low line avertizeaza soferul printr-un indicator luminos de culoare galbena ca este problema cu presiunea rotilor fara a preciza care dintre roti are problema. Acest tip de TMPS nu indica valoarea presiunii rotilor. High line, in plus fata de low line indica si valoarea presiuni din fiecare roata, facand mult mai usoara sarcina de identificare a rotii cu probleme.
 7. jetsky

  i30 2017

  Deja este in teste i30 facelift. La anul o sa-l vedem la fata.
 8. jetsky

  i30 Fastback 2018

  Pentru o mai buna vizualizare va pun un grafic care arata comportamentul anvelopelor de iarna si vara la 20 grade si la 5 grade. Nu mai am detalii de viteza si starea drumului ci doar de temperatura. Sper sa va fie de folos.
 9. jetsky

  i30 Fastback 2018

  Aviz celor care au montat cauciucurile de iarna. Daca temperatura de afara este peste 7 grade celsius, anvelopele de iarna au randament scazut in ceea ce priveste capabilitatile de franare si aderenta. Cu anvelopele de acest tip este recomandabil a se circula la temperaturi sub cea mentionata mai sus. Acest inconvenient este determinat de chimia cauciucului care devine si mai moale la temperaturi ridicate scazandu-i semnificativ randamentul. Daca le aveti montate, atunci pe temperaturi ridicate fiti extraprudenti.
 10. jetsky

  i30 2017

  Ca si comportament, motorul de aspiratie isi arata potentialul la peste 3000 de ture. In ceea ce priveste depasirile, daca esti un sofer cu comportament normal (fara depasiri la limita) motorul se descurca cu brio. In oras se descurca excelent, nefiind nevoie sa fortezi. Daca vrei sa il exploatezi, motorul trebuie dus in trepte inferioare ca sa traga bine. De exemplu o depasire ceva mai fortata este recomandabila in treapta a 3 pentru a simtii ca masina se lanseaza.
 11. jetsky

  i30 Fastback 2018

  Se pot monta doar cand vor aparea ca si accesorii omologate. La momentul de fata nu exista accesorii omologate de tip led pentru blocurile optice fata si spate care sa fie montate pe masini cu blocuri optice cu iluminare prin incandescenta.
 12. jetsky

  i30 2017

  Casco este in general 3.7% - 4% din valoarea masinii daca este noua sau din valoarea data de asigurator daca nu este noua.
 13. jetsky

  i30 2017

  Salutare tuturor CB 67.1 conform specificatiilor jentilor propuse de dealer Hyundai. De asemenea un site util pt mai multe marci auto unde puteti gasi date despre roti si jenti https://www.wheel-size.com/size/hyundai/i30/2018/
×
×
 • Create New...