Jump to content

Dan B

Membri
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dan B

 • Rank
  Member

Previous Fields

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  IX35
 • An
  2012
 • Locatie
  Zemeș

Recent Profile Visitors

175 profile views
 1. Dan B

  probleme IX 35

  SC AUTO TRADE SRL Buzău ... dai seria caroseriei și te rezolvă .. piese originale
 2. Dan B

  probleme IX 35

  Planetara se fixează prin cuple, cam ca la Dacia; cutia de viteze are ieșite 2 capete de arbori canelați.
 3. Dan B

  Probleme la Radio IX35

  Problema a fost rezolvată: am înlocuit amplificatorul de la baza antenei .... intrase apă și distrusese circuitele electronice. Am riscat și am cumpărat de la dezmembrări - merge perfect.
 4. Dan B

  probleme IX 35

  E 4x4 dar, nu am schimbat uleiul ... nu este o situație de interdependență.
 5. Pe mine mă bate gândul să îmi cumpăr alt display cu Android; nu are probleme ci doar mi-ar place cu Android ... dacă fac asta ... display-ul meu rămâne disponibil.
 6. Dan B

  probleme IX 35

  bujii arse sau mai mult ca sigur, bara de cupru care unește bornele bujiilor (legătura dintre conductorul electric de alimentare și bară)
 7. Dan B

  probleme IX 35

  eu am schimbat planetara dreapta, cu tot cu intermediară, (piese originale) = 3300 lei
 8. Dan B

  probleme IX 35

  se pot schimba separat
 9. Dan B

  probleme IX 35

  Verifică telescoapele .... au niște bucșe la partea superioară.
 10. Îți recomand să mergi la un Service autorizat Hyundai. ... altfel riști să cheltui bani mulți și rezultate nu neapărat cele mai bune. Cu stimă.
 11. Dan B

  probleme IX 35

  ești deștept mă ..... încearcă să citești ce ai scris, apoi .... cel mai important: încearcă să pricepi ce înseamnă textul tău ...
 12. Aici ar trebui să fie ...
 13. Dan B

  probleme IX 35

  Prietene, verifică plăcuțele de frână, acestea au o lamelă elastică care vibrează la contactul cu discul de frânare, ca efect a uzurii acestora. Efectul este tocmai acest târâit ... baftă. P.S.(... la BORA, aveam senzor electric ca și martor de uzură aici ... lamelă elastică)
 14. Bună ziua, Sunt nou pe aici, și s-ar putea să existe deja scris ceea ce eu am căutat, fără rezultat. Dacă există vă rog să mă ghidați spre acel rezultat. Problema mea este recepția undelor Radio. Cred că pot fi cauze multiple (cablu de la antenă întrerupt, aparatul însuși poate fi defect,). Problema se manifestă printr-o recepționare tot mai slab calitativă a posturilor preferate de radio; nu cred că semnalele emise de aceste relee de transmisie radio au scăzut în intensitate. Anul trecut, am fost în Italia și am avut mare surpriză să găsesc în parcarea hotelului, dimineața, dipolul de antenă lipsă. Probabil vreun rumânaș cumsecade a deșurubat-o și a aruncat-o. Atunci când nu aveam antenă, se recepționa la fel ca acum când am antena. Noul dipol de antenă l-am achiziționat ca și piesă de schimb originală. E cineva care mă poate sfătui în vreun fel, înainte de a mă jupui cei de la service? Mulțumesc.
×
×
 • Create New...