Jump to content

Dan B

Membri
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dan B

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  IX35
 • An
  2012
 • Locatie
  Zemeș

Recent Profile Visitors

521 profile views
 1. Salutare, nu mi s-a întâmplat dar, cred că trebuie să verifici (la service Hyundai - nu la "meseriași") blocatorul automat al schimbătorului de regim de funcționare (pentru modul reverse) care se află sub masca ansamblului schimbător. În mod normal, când atingi ușor pedala de frână și dacă ții mâna pe schimbător, trebuie să simți și să auzi un click. Dacă nu, verificat motivul pentru care nu este acționat acel dispozitiv de deblocare automată.
 2. Dan B

  probleme IX 35

  Ia-o metodic ... alimentare bujii incandescente, măsurarea fiecărei bujii (cu bara comună scoasă), verificarea la un atelier specializat a presiunii realizate de pompa de injecție, a injectoarelor ș.a.ș.m.d. ... !!! Nu merge cu mașina la "meseriași" ... vei cheltui mult mai mult .... pe bâjbâieli și presupuneri.
 3. Dan B

  Probleme la Radio IX35

  Am fost la un service, să îmi demonteze antena (cu amplificatorul defect), a fost relativ simplu: deschizi hayonul, tragi puțin de chederul de sus, depărtezi (în jos) mască din plafon, bagi mâna și deconectezi cele două mufe, apoi, cu o cheie desurubezi piulița care fixează suportul ... Apoi, înlocuiești amplificatorul, pui mufele la loc și ... enjoy. P.S. Câtă vreme am făcut rost de amplificator, am stat cu antena demontată, o bandă schotch de aluminiu a acoperit gaura din plafon ...
 4. Dan B

  Probleme navigatie

  Salutare, Al meu nu este cu Android, este touch-screen clasic, dar pățesc aceeași problemă, când este temperatura exterioară joasă (sub 5 grd C) și când am un card de memorie inserat în mufa USC a unității media; scot cardul, apoi îl reintroduc și ... totul e OK ... (las-o mă că merge-așa ... ne-am obișnuit cu ea ...) dacă la pornire cardul de memorie nu este inserat, totul funcționează normal.
 5. Dan B

  probleme IX 35

  Uzură la segmenți, pistoane, injectoare ... talpa grea ... multe variabile, un singur rezultat: consumul.
 6. Dan B

  probleme IX 35

  Subscriu ... nu faceți greșeala să ajungeți la Tiriac Auto !!!
 7. Dan B

  PILOT AUTOMAT

  TE SFĂTUIESC SĂ MERGI LA O REPREZENTANȚĂ HYUNDAI ...
 8. Dan B

  probleme IX 35

  SC AUTO TRADE SRL Buzău ... dai seria caroseriei și te rezolvă .. piese originale
 9. Dan B

  probleme IX 35

  Planetara se fixează prin cuple, cam ca la Dacia; cutia de viteze are ieșite 2 capete de arbori canelați.
 10. Dan B

  Probleme la Radio IX35

  Problema a fost rezolvată: am înlocuit amplificatorul de la baza antenei .... intrase apă și distrusese circuitele electronice. Am riscat și am cumpărat de la dezmembrări - merge perfect.
 11. Dan B

  probleme IX 35

  E 4x4 dar, nu am schimbat uleiul ... nu este o situație de interdependență.
 12. Pe mine mă bate gândul să îmi cumpăr alt display cu Android; nu are probleme ci doar mi-ar place cu Android ... dacă fac asta ... display-ul meu rămâne disponibil.
 13. Dan B

  probleme IX 35

  bujii arse sau mai mult ca sigur, bara de cupru care unește bornele bujiilor (legătura dintre conductorul electric de alimentare și bară)
 14. Dan B

  probleme IX 35

  eu am schimbat planetara dreapta, cu tot cu intermediară, (piese originale) = 3300 lei
 15. Dan B

  probleme IX 35

  se pot schimba separat
×
×
 • Create New...