Jump to content
Comunitatea Hyundai din Romania

Gabi C

Membri
 • Content Count

  118
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Gabi C last won the day on May 2 2019

Gabi C had the most liked content!

Community Reputation

26 Neutral

About Gabi C

 • Rank
  Member

Previous Fields

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  Tucson
 • An
  2016
 • Locatie
  Munchen

Recent Profile Visitors

108 profile views
 1. Asta seara cind am plecat de la serviciu a smucit si a trecut greu din P in R . Am dat inapoi in P si apoi iar in R si din nou a smucit ..... apoi nu a mai facut . Sper sa nu fie un inceput de problema .....
 2. Gabi C

  Noul Tucson

  Am facut si eu revizia doua, cea de 60000 km la al meu 6AT diesel de 185 CP. M-a costat 780 euro. Plus schimb placute frina fata inca 288 euro. Plus update Navi gratuit.
 3. Gabi C

  Noul Tucson

  A mea pina acum se prezinta bine. Urmeaza luna viitoare sa fac cea de a doua revizie , cea de 60 000 km( acum am 58700 km ) . Vedem ce vor spune si baietii de la service. Ce ma bucur este ca eu masina am luat SH cu 36 000 km iar cind am cumparat-o masina mai avea 3 ani garantie Hyundai iar cei de la Autoarena Munchen mi- au mai dat inca doi ani garantie extra.
 4. Gabi C

  Noul Tucson

  Eu personal optez pentru automata. Am permis din 2007 timp in care am condus peste 300 000 km. Pina anul trecut am avut un megane ( 1.9 dci de 131 cp ) ce avea cutie manuala. Tucsonul l-am luat cu automata. Nu m-as mai intoarce la manuala doar daca as fi fortat de imprejurari. Cel putin pentru oras automata este ideala . Legat de fiabilitatea masinilor .... am un bun prieten ce are un megane din 2007. Pentru el masina este un obiect ce necesita minimul de ingrijire. Reviziile le face la 30 000 km !! si masina primeste minimul de atentie si ingrijire. Pina acum are cca 270 000 km facuti cu ea si in afara de piese schimbate pe la directie masina functioneaza impecabil......
 5. Foarte frumoasa masina. II sta bine pe alb.
 6. Gabi C

  Noul Tucson

  Pai esti foarte apropape de consumul ce il am la dieselul meu . Si eu am deja un an si 3 luni cu Tucsonul. Multumit de masina , singurul lucru care nu prea imi place e faptul ca directia e mult mult prea soft.
 7. Gabi C

  Noul Tucson

  Se pare ca dieselul cere periodic drumuri lungi. Din octombrie pina duminica ce a trecut masina a mers doar in oras. E drept ca drumuri de cca 34 km pe zi ( dus intors serviciu ) si pe modul sport ( am incercat sa o tin cit mai turata). Cu toate acestea in ultimul timp motorul imi parea mai zgomotos , parca si mai lenes putin. Dupa cei aproximativ 300 km de autostrada facuti duminica parca e altceva , merge foarte foarte smooth , e mai silentios ce sa mai o placere la condus.
 8. Gabi C

  Noul Tucson

  Si la mine daca urc viteza la 140km/h consumul se duce spre 8 - 8.2 %
 9. Gabi C

  Noul Tucson

  De cind am masina nu am mers niciodata la consum . Totusi astazi am facut un drum de autostrada de cca 260 km . Am mers cu viteze intre 90-120 km la ora. Consumul pe un Tucson 2016 2.0 l diesel automata 185 CP cu 5 persoane si ceva bagaje a fost de 6.9%. Cel mai mic de pina acum . Mi se pare decent avind in vedere gabaritul masinii.
 10. Eu nu am reusit inca sa imi dau seama cind face regenerarea.
 11. Gabi C

  Noul Tucson

  Ieri am verificat nivelul de ulei. Masina are acum 52600 km. Cind am cumparat-o avea 36 000 km. Vad ca uleiul este fix la acelasi nivel. Ma asteptam sa scada macar putin avind in vedere ca am mers ceva cu ea in perioada asta. M-an uitat si daca exista joja de nivel pentru uleiul din cutia automata. Nu am vazut sa aiba asa ceva.
 12. Avind in vedere ca am cutie automata de ceva vreme merg doar pe modul sport , mai ales ca 90% din timp masina merge doar in oras ( e drept ca un drum casa-serviciu are in jur de 16 -17 km) . Consumul a crescut doar cu foarte putin si cred ca pentru motor e mult mai sanatos sa stea in cca 2000 de ture fata de cca 1500 la cit il tine cutia in modul normal. Mi se pare o masina extrem de sprintena pe modul sport avind in vedere gabaritul pe care il are.
 13. Gabi C

  Noul Tucson

  Ieri am schimbat cauciucurile de iarna cu cele de vara la un service. M-a costat 120 euro si m-am ales si cu 2 jenti zgiriiate. :( Citeoadat am senzatia ca meseriasii de aici sint mai slabi ca cei din Romania. Oricum trebuie sa imi iau jenti si sa am roata completa si sa scap de astfel de probleme.
 14. Gabi C

  Noul Tucson

  Ab 39850 inseamna ca de la pretul ala pleaca acea versiune ......
 15. Un prieten ce lucreaza in auto m-a sfatuit pur si simplu sa spal bordul cu apa calda si o cirpa de bumbac ca sa dispara acele urme.... ramine sa aplic si sa vedem daca da rezultate.
×
×
 • Create New...