Jump to content
Comunitatea Hyundai din Romania

FlorisADF

Membri
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

FlorisADF last won the day on November 26

FlorisADF had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About FlorisADF

 • Rank
  Member

Previous Fields

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  I30 1.4 benzina
 • An
  2013
 • Locatie
  Tulcea

Recent Profile Visitors

41 profile views
 1. Dacă nu știți ce antigel aveți și este nevoie de completare gen 50 -100 ml , cel mai bine este să o faceți cu apă distilată. La cantitatea totală de antigel nici nu se simte, eu am facut astfel de completare și am măsurat densitatea înainte și după o săptămână, la fel, undeva la -37°C.
 2. Am revenit cu problema racordului flexibil, azi am rezolvat-o , nu eu, un tip foarte bun în ceea ce face în Constanța. Atașez foto cum era și cum este acum:
 3. Am verificat prin metoda menționată , nu pare să sufle foarte tare, se aude o ușoară fâsâială și parcă acum și-a schimbat puțin zgomotul la turatii de 3000. M-am programat marți ptr schimbarea racordului sudură în argon, piesa în sine nu o găsesc decât pe original și doar în afară. Ideea este că plasa este ruptă aproape de tot am prins-o cu un colier ptr că vibra. Revin cu detalii după înlocuire.
 4. Mulțumesc pentru răspuns. Da, am avut doar impresia că nu este ars...prea tare dar azi m-am băgat sub mașină și cu o oglindă am observat și partea dinspre spatele mașinii și partea de jos era ok iar sus plasa ruptă și racordul în sine avea pe vreo 4 spire, cât am putut vedea ciupituri, mici spărturi și zona înnegrită, deci viață lungă nu mai are. Am hotărât să-l schimb, doar că piesa care mi-ai arătat-o la mine, la I30 II costă ..... 1300 lei așa că am vorbit și voi schimba strict racordul cu sudură în argon. Cert este, am vorbit azi la service , în momentul ruperii acelui înveliș exterior viață lungă nu mai are.
 5. Salutare! Am căutat pe forum dar nu am găsit nimic, poate s-a discutat anterior. La ultima revizie făcută de mine, am constatat că acea plasă a racordului flexibil de evacuare gaze, în partea dinspre motor este desprinsă pe toată suprafața circulară a racordului, partea din spate este ok. Racordul în sine pare să fie în regulă, am verificat, l-am mișcat, nu scăpă gaze, nu este ars. S-a mai confruntat cineva cu așa ceva? Este o problemă dacă acea plasă stă așa desprinsă? Mașina este 1.4 benzină. Sau dacă cineva l-a înlocuit rog detalii, dimensiuni, producător ... Mulțumesc .
 6. Salutare ! Am căutat pe forum dar nu am găsit , poate s-a discutat anterior. La ultima revizie făcută de mine am constatat că acea plasă a racordului flexibil evacuare gaze, în partea dinspre motor este desprinsă pe toată suprafața circulară a racordului, partea din spate este ok. Racordul în sine pare să fie în regulă, am verificat, l-am mișcat, nu scăpa gaze , nu este ars. S-a mai confruntat cineva cu așa ceva? Este o problemă dacă stă așa cu acea plasă desfăcută la un capăt? Mașina este 1.4 benzină 2012. Sau dacă cineva l-a schimbat rog detalii, dimensiuni, producător... Mulțumesc.
 7. Astăzi am schimbat uleiul și am folosit filtru ulei Mann W 8017 și ulei Shell Helix Ultra Profesional AF, A5/B5 am folosit ceea ce scrie în carte cu toate că aș fi mers pe un 5w40 chiar dacă era un A3, m-am gândit totuși că A3 este mai vâscos și până la urmă nu cred că de nebuni recomandă A5.
 8. Mulțumesc mult!
 9. Mulțumesc mult !
 10. Mulțumesc! 😉
 11. Ce înseamnă asta? Este periculos? Merg la un service sau mai poate merge așa ? Mulțumesc.
 12. Azi, după ce am ajuns la serviciu, am repetat operațiunea de verificare lanț, am oprit motorul și nefiind foarte încins m-am încumetat și am băgat degetul... surpriză , lanțul întins. Să fie oare așa cum mi-a spus acea persoană cum că după un repaus de câteva ore lanțul este ușor slăbit iar la pornire intră în funcțiune întinzătorul hidraulic ? Repet , mașina nu huruie, nu zdrăngăne nu știu cum sau care este NORMALUL. Mulțumesc.
 13. Mulțumesc, aveți idee, ați spus că Hyundai a schimbat lanțul, de când ? A mea este din august 2012 .
 14. Este întinzător hidraulic, mi-a confirmat un băiat de la Hyundai.
×
×
 • Create New...