Jump to content

ulysse

Membri
 • Content Count

  193
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

ulysse last won the day on March 16

ulysse had the most liked content!

Community Reputation

42 Good

About ulysse

 • Rank
  Member

Contact Methods

 • Yahoo
  cristieftimie2004@yahoo.com

Profile Information

 • Auto
  hyundai
 • Model
  elantra
 • An
  2017
 • Locatie
  bucuresti

Recent Profile Visitors

1345 profile views
 1. ulysse

  Urari colective

  Paște fericit alaturi de cei dragi. Hristos a înviat !!!
 2. Încercăm să mutăm pe 27.03.2022? Vă convine? Aceeași oră?? 11.00?
 3. De acord. Polivalentă ora 11.00
 4. ulysse

  TPMS Hyundai i30

  Senzorii mei de pe rotile de vara.originali. sunt văzuți de mașina după un timp mai îndelungat decât cei de pe rotile de iarna.de pe EBay. Nu vrei sa modifici din setări din psi in bar? Că noi suntem obișnuiți cu bar???
 5. ulysse

  TPMS Hyundai i30

  Salut @MOTANUL. Senzorii sunt buni. Pot fi folosiți și pe KIA. F2000 este codul pentru Hyundai, D4100 Kia. Senzorii luați de mine de pe EBay au trecute ambele coduri. Funcționează foarte bine. Cu stimă.
 6. Duminică 13.02.2022 ora 11.00 in parcarea de sus de la Polivalenta. Incercam sa punem de o întâlnire. Suntem deja cativa. Alti doritori???
 7. Chiar ieri am făcut revizia la Elantra 2018. La Dab auto am platit 600 lei fara schimb de filtru aer și polen. Sa ținem cont că totul este mult mai scump acum. Cu stima.
 8. Salut, @Stefan Georgescu. Pentru reprezentantă DAB auto. Daca nu vrei reprezentantă Interautotech. Cu stimă.
 9. Salut @Gabriel.m incepe sa se miște ceva. Pilitură fina in motorină??? Vor sugera sa schimbi statia de unde alimentezi. Cere o "copie" după acel buletin de analiză. Posibil să îl folosești la discuții cu producătorul combustibilului...sau transportatorului. Sau...vor da din colț în colț, că de fapt nu există buletin de analiză. Absolut TOT ce se schimbă sa fie trecut în pașaportul de service. Cu stima
 10. Sigur că da. Chiar și pe străzile mari, din loc in loc găsești câte un autovehicul parcat "în spic" pe tot trotuarul până în perete. Pietonii? sa circule pe carosabil. @marius.zadara am un exemplu bun cu parcarea pe linia de tramvai (nu mai circulă tramvaiul), str. Barbu Văcărescu. Este neocupată doar între str. Ceaikovski și Fabrica de Glucoza. In rest linia de tramvai este parcare, in afară de trotuar.
 11. ulysse

  TPMS Hyundai i30

  @marius.zadara corect, presiunea se face la rece. Despre incarcarea maxima nu specifică nimic... Sau aproape nimic. De fapt se da aceeași presiune. Care variază in funcție de temperatura ambianta .
 12. ulysse

  TPMS Hyundai i30

  Nu am avut nici un fel de problema. Montat, roțile umflate la 2,5atm, rulat cam 2 km cu minimum 50km/h. Primul martor stins a fost cel de avarie la tpms. Apoi a arătat pe bord presiunea la fiecare roată. Refăcut presiunea la 2,3 atm la cât e recomandat de producător. Cu stimă.
 13. ulysse

  TPMS Hyundai i30

  Salut, Exact pe aceștia i-am cumpărat https://www.ebay.com/itm/274028808971 . Doar că transportul a fost gratuit. Sunt și pentru i30.
 14. ulysse

  Urari colective

  Crăciun fericit tuturor.
 15. ulysse

  TPMS Hyundai i30

  Crăciun fericit tuturor. @MOTANUL având senzori de presiune activi (lipsa) NU vei fi anunțat în cazul dezumflări unei roți. Codul de piesa tpms pentru tine la i30 nu îl cunosc sigur. Dacă te ajută, pentru Elantra 2018 este 52933-F2000 și funcționarea este la 433 MHz. Cei cumpărați de mine de pe ebay sunt pentru Elantra, Kona, i30. Cu stimă.
×
×
 • Create New...