Jump to content

Matei13

Membri
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Matei13

 1. Matei13

  Noul Tucson

  Gabi C in ce a constat revizia? Prețul mi se pare foarte mare pentru o revizie la 60000km.
 2. Matei13

  Noul Tucson

  Este greu de crezut ca fisele pot pica atat de repede la atatea masini...asta daca nu cumva au o problema generala. Am vazut ca si pe forumurile din afara se plang de chestia asta. La fel bujiile ar trebui sa tina min 60000km intr-o exploatare normala...
 3. Matei13

  Noul Tucson

  @remus Nu am spus că mașina este 4x2 ci că tracțiunea este controlata de un computer care o distribuie către cele 2 punți cum consideră el. La drum drept de obicei este 4x2 pentru că nu are sens tracțiunea integrală. Sistemele 4x4 care se găsesc pe mașini gen Tucson, tiguan, Mazda CX-5,kuga etc difera de cele care le găsești pe Land cruiser, pagero, range Rover etc, mașini pe care le consider 4x4 veritabile si cu care chiar poți aborda anumite trasee daca asta vrei neapărat ( eu unul nu-mi doresc așa ceva 😂)
 4. Matei13

  Noul Tucson

  Discutam de sistemul 4x4 care costa bani suplimentari. Pe drum drept toate merg bine, chiar și cele 4x2. Sistemul de asistență la parcare nu are de ce sa streseze diferentialul pentru că se deblochează foarte ușor. Încerca la o mașină care nu este 4x4 sa vezi cat de repede deblochează. Așteaptă să vezi cum se comporta in timp pentru că oricum ai garantie....singura problema sa nu ramai cu ea pe undeva și o altă problema ar fi, după un timp și un număr de km, sa-ti spună că atât tine ambreiajul (daca de acolo este) și să te pună să-l plătești. Din cate știu la cutiile automate cu ambreiaj dublu prețul unui kit nu este chiar mic. Daca nu mă insel, la drum drept, mașina este 4x2 ea distribuindu-si tracțiunea automat in functie de cum consideră ea. Din ce am citit, cel puțin la variantele mai vechi, Tucson nu este 4x4 permanent.
 5. Matei13

  Noul Tucson

  Pentru ca nu sunt sisteme 4x4 veritabile . Sunt puse pentru ca lumea vrea 4x4....ceva genul "vor 4x4?...hai sa punem unul". Te ajuta cel mult sa iesi dintr-un noroi mai mare sau sa iesi din parcare cand ninge si nu ai chef sa inlaturi toata zapada. Legat de mirosul de ambreiaj la o urcare de 5 grade nu prea mi se pare normal....5 grade fiind o panta foarte mica pe care o poti urca si cu o masina normala darmite cu o masina cu oarecare pretentii. De obicei ambreiajul miroase cand este foarte solicitat iar daca o urcare de 5 grade il solicita atunci..... Imagineza-ti ca esti undeva la munte cu familia, cobori o panta usoara si constati ca drumul este blocat si trebuie sa mergi in spate ....ce faci?....ramai blocat ca se rupe diferentialul?
 6. Matei13

  Noul Tucson

  Mi se pare o mare eroare sa nu fie prevazut cu sonda de ulei. Consuma ulei? Esti sigur ca nu are asa ceva?
 7. Matei13

  Noul Tucson

  Bine v-am gasit Pentru ca ma intereseaza masina as vrea sa stiu cum se comporta in timp plasticele din interiorul masinii - zgomote, vibratii ale plasticelor etc. Va multumesc.
×
×
 • Create New...