Jump to content

faga_nelu

Membri
 • Content Count

  112
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

faga_nelu last won the day on January 7

faga_nelu had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About faga_nelu

 • Rank
  Member

Previous Fields

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  Santa Fe
 • An
  2004
 • Locatie
  Tg Mures

Recent Profile Visitors

205 profile views
 1. Nu știu sa îți răspund...
 2. Atunci pocnitul poate fi din cutia de transfer sau cruci cardanice.
 3. Îți ramane in convertizor,canale,supape...Eu l-am schimbat singur.Ar trebui sa intre vreo 6 litri,mie mi-au intrat vreo 3-4.Cel vechi era maroniu,cel nou rosu.Dupa schimb nu era rosu curat,ci visiniu.Semn ca mai era ulei in cutie.Am gasit la un magazin ceva ulei care inlocuia uleiul original hyundai la 30 lei/l.Ai buson cu magnet,ar trebui sa fie relativ curat.Dupa ce schimbi uleiul,treci in toate treptele prnd pe loc.atApoi verifici nivelul la cald,pe drept,cu motorul pornit si în N,nu în P. Sincer nu mai tin minte ce zice manualul si nici ce am băgat in cutia de transfer si grup.Cred ca totusi 80w,atunci am studiat manualul.Intra exact 2 l in cele 2.In grup 1,1,in ct 0,9. Atentie la uleiul de cutie,merge doar cel care respecta norma hyundai.Altfel distruge cutia sau smuceste.
 4. 30 lei/litru.partea proastă e ca nu il poti schimba pe tot...suspectez la tine nivelul de ulei,calitatea si tipul uleiului(important).Vezi cutia de transfer.Îi cam place sa piardă ulei.Intra 0,9 L dar ulei de grup.75w. Sau crucile cardanice mai bat...
 5. Bună ziua! Am o problemă cu incarcarea.Daca nu o pornesc cateva zile,dau la cheie iar becul de incarcare nu se stinge dupa ce o pornesc.Accelerez la 2000rpm,se stinge si nu se mai aprinde la relanti.Chiar cu becul de la incarcare stins,nu am mai mai mult de 12.9 iarna.In turatie încarcă. Am 14.2 v dupa ce merge mult timp pe drum.La relanti scade pana la 11 v daca nu o turez la rece.Oare consuma bujiile de antigel asa de mult?Sau ce ar putea sa fie?
 6. Cand dai la cheie si nu mișcă becurile din bord își pierd din intensitate? Cand mai face figuri pune contactul si misca maneta schimbatorului.A mea nu face nici mac daca nu e in P sau N.
 7. Am patit-o în poartă, dupa anul nou cu friguri mari.Credeam că doar la Citroen găsești arcuri rupte dimineața....S-a rrzolvat,dar nu mi-a venit sa cred...Santa fe SM,125 cp.
 8. Am patit-o în poartă, dupa anul nou cu friguri mari.Credeam că doar la Citroen găsești arcuri rupte dimineața....S-a rrzolvat,dar nu mi-a venit sa cred...
 9. Circuitul pompei de motorină. Verifica releul,cabluri,mufe.
 10. Problema nu e din grup.Rulmentul huruie cand e problema.Uleiul il poti verifica la nivel(piulita din capac) eventual completa daca e nevoie.Scoate mufa de la grup si vezi ce zice,dupa care dai o tura.daca de acolo e baiu' te-ai scos...poti sa dai cardanul jos si sa vezi cum face.Dar incepe cu mufa.esti sigur ca nu e cutia de viteze care smuceste?
 11. Să creşti mare! Mă bucur ca ai rezolvat!
 12. Ai o garnitura de cauciuc intre axul volanului si caroserie.Iei vaselina si ungi acolo unde e axul in cauciuc. Jos pe podea e acea garnitura(burduf).
 13. Depinde cum le ai cu mecanica.E fixata pe axul cu came.gasesti filmulete pe YT.
×
×
 • Create New...