Jump to content

Chevy

Membri
 • Content Count

  589
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  34

Chevy last won the day on January 10

Chevy had the most liked content!

Community Reputation

114 Excellent

About Chevy

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  Elantra
 • An
  2018
 • Locatie
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

791 profile views
 1. Chevy

  Senzori tpms

  Daca comandati senzori de pe AliExpress, feriti-va de Xigeapg Store. Am comandat un set de 4 iar unul dintre ei nu merge, nu este citit de aparatul celor de la vulcanizare. A-E mi-au propus sa nu imi returneze nimic sau, sa returnez senzorii si sa imi restituie suma integral, deoarece ii montasem deja, am cerut sa imi restituie contravaloarea celui defect. Nu imi returneaza nimic.
 2. Nu, au pus direct. La Neo Motors, ultimele 2 revizii, mi-au pus 5w30
 3. Un update la zgomotul produs de rotirea volanului. Inainte sa isi dea seama Hyundai de cauza zgomotelor, mi-au schimbat coloana de directie complet. Piesa de pe ea, si ea cu probleme. Ulterior, au schimbat doar melcul cu cei 2 rulmenti. Toate bune, zgomotul a reaparut acum vor schimba doar un rulment, il astept sa vina. Mai am garantie pana in mai 2023 deci, e ok!
 4. Revizia 75000, Tiriac Bucuresti, 821.43. Ulei, filtre complet, revizie mecanica + electrica, stand frane + amortizoare, verificat baterie. Trebuie sa schimb bateria, masina face 4 ani la anul in luna mai! Fara reclamatii la articulatie ( o si simt si aud dealtfel), totul ok dupa 75000 km.
 5. Nu stiam. Intrebarea e cum vezi presiunea fara a opri pistolul de presiune si a te plimba intre roti si bord Presiunea o poti face la Rompetrol, au un aparat caruia ii setezi presiunea pe care o vrei si acolo se opreste. Eu pun 2.4, la temperaturile care sunt acum, cand se incalzesc cauciucurile, am 2,4 in ele.
 6. Chevy

  Pocnet Elantra 2012

  Poti verifica, ridici masina elevator sau cric si cu rotile date jos sau, si cu ele montate, simulezi plecarea de pe loc. Daca in lipsa contactului cu solul de mai aude, zgomotul este de la ceva ce intra in miscare sau are legatura ( rulment, discuri, placute, planetara, etc ) Daca nu se mai aude, este posibil sa fie de la altceva, din articulatie, inclusiv de la caseta de directie. In mod normal , zgomotul se aude si la viteze mai mari dar, este acoperit de zgomotul de rulare si asta iti da senzatia ca 'dispare'. Daca se aude din stanga, as exclude deocamdata cutia de viteze.
 7. O inlocuire de coloana costa , la Tiriac in Bucuresti, 7500 lei ( cost l;a nivel de an 2019 ). Discurile, 1-2 mm, nu ai de ce sa le schimbi, nu au ajuns la uzura necesara inlocuirii. Lichidul de frana parca trebuie schimbat pe la 50k km. Restul, nu stiu ce sa zic.
 8. Chevy

  Elantra 2021

  Asa face toate si pe romaneste zis, fraieri suntem ca acceptam astfel de raspunsuri. Cum sa fie normal ma omule? Normal este ca masina sa mearga perfect, fara sunete si alte probleme, de orice fel. De reclamatie la RAR ai auzit? https://prog.rarom.ro/petitii/ Vezi in dreapta, reclamatie operator economic!
 9. Am 70000. De aia nici nu ma stresez ca s-a stricat, dupa 70k, am butuc nou. Traiasca garantia, nu?
 10. Dupa o luna de zile in care am mers cu tractorul, de astazi merg iarasi cu Elantra In urma cu cca o luna mi-a aparut un uruit care s-a accentuat, de vina fiind rulmentul fata stanga. Astazi mi-au schimbat butucul de roata integral. Timp in service cca 1.5 ore, cost cca 2000 ( nu am platit nimic, mai am garantie inca 1 an si 8 luni ).
 11. Chevy

  Elantra 2021

  Nu cred ca lipsa tensiunii electrice va rezolva problema dar, poti incerca. Insa, asta iti poate sterge si anumite setari facute masinii. Daca nu rezolvi, fuguta la service cu ea!
 12. Chevy

  Modificari New Elantra

  la lupe ai hb3, in poze ai ledurile din lupe, faza scurta. h7 ai la elantra pe lunga
 13. Chevy

  Modificari New Elantra

  Singurul + pe care il vad e acel stop pe care, orbii din spate, nu au cum sa nu il vada.
 14. Chevy

  Modificari New Elantra

  Poti monta linistit, sunt in mare + ptr vizibilitatea ta. Se vede clar cat de sus bat, asta ptr cei ce cred ca, desi reglajul farurilor este corect, ii orbesti pe altii!
×
×
 • Create New...