Jump to content

teopac12

Membri
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About teopac12

 • Rank
  Member

Previous Fields

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  Tucson 2 crdi
 • An
  2007
 • Locatie
  Bistrita
 1. Maine o sa stiu mai multe detalii despre el. Daca mai are si altfel de uzura. O sa fac atunci o comparatie. Multumesc petru pareri. Mecanicul a spus ca daca se poate rectifica imi da garantie iar pe alt motor nu imi poate da garantie. Mai vin cu o intrebare. Am vorbit cu cineva care face rectificare. E ok. 250 plus tva. Dar aici apare dilema. El mi-a spus sa verific daca arborele la tucson are cota de reparatie sau are doar stratul de protectie pe el. Rog pe cineva care stie sa ma ajute. Parca nu mai am rabdare pana maine cand vorbesc cu mecanicu. Azi nu este. Probleme personale si nu vreau sa il deranjez. Va multumesc!
 2. Buna ziua! M-a ajuns si pe mine necazul. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Din cauza ca s-a colmatat sorbu de ulei nu s-a facut ungerea corecta la motor. Consecinte: ax cu came uzat, cuzineti biela. Ce mai mare problema este ca s-a sucit un cuzinet si s-a uzat si vibrochenu. Maine aflu mai multe detalii. Astept sa il dea jos sa vada daca se mai poate rectifica. Acum va cer un sfat. Se merita sa fac rectificare plus alte piese sau sa iau alt motor? Multumesc!
 3. Buna ziua! M-a ajuns si pe mine necazul. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Din cauza ca s-a colmatat sorbu de ulei nu s-a facut ungerea corecta la motor. Consecinte: ax cu came uzat, cuzineti biela. Ce mai mare problema este ca s-a sucit un cuzinet si s-a uzat si vibrochenu. Maine aflu mai multe detalii. Astept sa il dea jos sa vada daca se mai poate rectifica. Acum va cer un sfat. Se merita sa fac rectificare plus alte piese sau sa iau alt motor? Multumesc!
 4. Buna ziua! Am avut si eu problema cu datul in nas si oprirea motorului in mers după ce se incalzea. Nu conta viteza cu care rula pur si simplu se oprea. Pornea după câteva minute. După ce se racea putin motorul. Am rezolvat-o prin înlocuirea senzorului de la vibrochen. Aveam eroare P0335 si P0341. De atunci am scapat de problema. L-am schimbat eu. La service mi-au spus că este senzorul de la axul cu came. Dar după mai multe căutări am vazut ca acel senzor este așezat deasupra copacului de culbutori. De vina a fost de fapt cel așezat în spatele motorului. In concluzie daca na luam dupa ei schimbam senzorii care nu trebuie.
 5. Cureaua are un an. M-am uitat sa caut alta si am vazut de 1510 si 1513 lungime. E diferenta de doar 3mm dar cred ca in timp conteaza. Care e lungimea corectă?
 6. Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat. La relanti se vede aprins becul de la baterie. Nu este aprins in toata intensitatea lui. Dar se vede in special seara. Ziua nu se observa. Am verificat aseară încărcarea. Cu faza scurta, radio si clima pornite încarcă 12,8 iar fara consumatori 14,2 dar totusi becul lumina in bord. Bateria este noua, doar de o săptămână. Mi-a verificat in service si au spus că nu este nimic, că nu merg cu masina la relanti. Cand accelereze se stinge de tot si nu se mai vede. Multumesc!
 7. Multumesc tuturor pentru informatii! O sa astept pana ce gasesc o yala de care sunt sigur că merge. Pana atunci o sa am grija sa nu imi mai încui cheile in masina.
 8. Oare pentru switch nu exista nici o posibilitate de verificare? Am vazut ca yala esta capsata nu se poate desface.
 9. S-ar putea sa fie un fir intrerupt intre yala si panoul de sigurante? Ca sa verific lucrul acesta trebuie sa dau ceva plastice jos?
 10. Multumesc! Am sa caut alta yala. Sper sa se rezolve.
 11. Se aprinde doar cel de sus. In modul manual. Cand deschid portbagajul nu se aprind pe modul, door. Nu sunt arse. Le-am verificat. Firele nu sunt oxidate. Trebuie schimbata si yala de la geam sau doar de la usa? Multumesc pentru ajutor!
 12. Va referiti la manerul de care deschid usa. Acela nu l-am desfacut. O sa incerc sa il desfac. Multumesc pentru informatie!
 13. Salut! Sunt nou pe forum. Am tot cautat peste tot dar nu am gasit. Ce ma deranjeaza pe mine este martorul portbagaj care nu se aprinde cand deschid portbagajul. Becurile din portbagaj nu sunt arse. Le-am verificat. Am cautat sub usita aceea de plastic dar nu am gasit nici un contact. O perioada si-a revenit si a mers, de la sine, dar acum iar nu merge. Ma deranjeaza pt ca o data mi-am incuiat cheile in masina din cauza lui. Cand deschid masina, daca deschid doar portbagajul calculatorul nu vede ca l-am deschis si dupa cateva secunde blocheaza masina. Trebuie de fiecare data sa deschid o usa. Masina este un tucson diesel din 2007, 4wd. Daca ma poate ajuta cineva cu ceva indicatii. Va multumesc!
×
×
 • Create New...