Jump to content

Lauritzen

Membri
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Lauritzen last won the day on December 5 2018

Lauritzen had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Lauritzen

 • Rank
  Member

Previous Fields

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  Accent
 • An
  2006
 • Locatie
  Targoviste
 1. Lauritzen

  Cumpar

  Caut să cumpăr oglinda exterioara stângă ( electrica) Hyundai accent 2007 și capac original in stare f buna ( cel cu 7spite)
 2. Nu îmi tremură se aude un zăngănit la ralanti asta când și când, zicea cineva că este o piuliță la ambreiaj care se strânge și se mai prelungește puțin schimbul de ambreiaj .
 3. Buna ziua, stimați domni am un Hyundai accent 1.5 crdi an 2007 cu 146500 km și din senin ajungând la o intersecție am constatat că nu mai îmi intră în viteză mai concret nu mai intra in treapta 1 3 5 și marsarier daca forțez in schimbător intra dar nu cum intră înainte ci doar cat sa cupleze iar în marșarier nu intra deloc, va rog mult dacă aveți idee ce poate sa fie??? Vă mulțumesc anticipat.
 4. Buna ziua știe cineva ce cod are dispozitivul care deschide portbagajul și bușonul combustibil accent 2007 MC?? Mulțumesc.
 5. Au fost și sunt mașini foarte bune, daca s.ar mai fabrica același model cu toate problemele care le au la coloana tot aș mai cumpara, dețin un accent crdi 2007 f mulțumit, nu as da acest motor foarte reusit pe 5 motoare de Logan fie ele și e6
 6. După spusele unuia care a schimbat ledul care luminează butonul de avarie zice că s.ar potrivit ledul de la butonul avarie cielo( zice că e la fel) încearcă și vezi la dezmembrări, și ne spui și noua
 7. Da, se poate schimba doar becul, însă nu îl gasesti
 8. 100 lei 100 lei, 0721809943
 9. Vând far partea stângă Hyundai accent 2007 original, fara probleme.
 10. Vând far partea stingă, original perfecta stare ptr Hyundai accent 2007 preț 100 Ron
 11. Cineva și.a cumpărat de pe ebay direct din ușa discuri și plăcute brembo, și e f mulțumit, la noi sunt numai ciurucuri.Si eu mă gândesc sa cumpăr un set de ambreiaj de acolo deoarece trebuie să-l schimb
 12. Mulțumesc ptr informații dino, dacă ești amabil să îmi dai și mie Nr de tel s.au daca nu dorești aici las eu p al meu... 0721809943
 13. Și eu am bănuit că este în cutie problema cineva de la un service mi.a spus sa.mi scoată umeiul din cutie să.mi spele cu motorina că e posibil sa.si de-a drumul ce părere ai dino?
 14. Salut! Dețin un accent 1.5 crdi 136000 km și problema este că îmi cârâie când bag in marșarier, problema este că acest fenomen se întâmplă doar când e frig afara in special iarna vara nu este nici un fel de problema,cineva mi.a zis sa scot uleiul și să spăl cu motorina, dar nu mi se pare prea plauzibil raționamentul, dvd dragi colegi ce părere aveți de la ce poate sa fie??
 15. Lauritzen

  Amortizoare

  Ai făcut o alegere buna,Sachs sunt mai bune decât kyb,
×
×
 • Create New...