Jump to content

Aurel1988

Membri
 • Content Count

  363
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Everything posted by Aurel1988

 1. i20 N Line? Pe site-ul oficial din România nu apare acest model...
 2. Știați că dacă umflați rotile cu contactul pus puteți vedea direct pe bord daca presiunea de la roti crește și așa vezi exact când este 2.3?
 3. Fiecare cu plăcerile lui în viața. Am lucrat destul la mașini second și de atunci m-am jurat că eu nu o sa cumpăr veci mașină veche. Așadar...garajul e ocupat de 2 mașini noi, adică una nouă și cealaltă de 4 ani. Nu regret niciodată alegerea făcută.
 4. Cred că varianta hibridă e OK dar e cu 5k mai scumpă. Kona e a 2-a mașina, pentru soția...se descurca și cu 1.0 T-GDI. Nu se merita sa dau peste 20k pentru o mașină care face maxim 9000 km pe an. P.S. Elantra cumpărată de noua in 2017 are 24.000 km. Deci va dați seama cam cati km o să aibă și Kona după 4 ani...
 5. Sa va zic și eu pățanie cu Kona cumpărată noua din Mai anul acesta. 2800 KM, mergeam spre Bulgaria, pe autostrada A1, check engine aprins, lipsa putere. Bobină inducție cilindrul 2 defectă, diagnostic pus la Hyundai Varna.
 6. ȘI eu am luat o piatra in prima luna de la achiziția mașinii. Atunci m-am interesat și era aproximativ 1200 de lei un parbriz original. Am preferat să îl repar, deși aveam Casco și îl puteam schimba pe asigurare dar am auzit multe cazuri în care nu s-a făcut treabă bună la înlocuirea parbrizului.
 7. Ce varianta de echipare ți-ai luat?
 8. Aurel1988

  Elantra 2021

  Salut. Este TPMS activ, adică sunt senzori in fiecare roată.
 9. Încearcă să obții ceva reducere la mașină dacă vrei să aștepți. Am înțeles că se poate face dacă ești un pic înfipt în ei.
 10. Niciuna din problemele de mai sus. Exclusive, 1.6 benzina, 2017. La fel mașina colegei mele doar că e mai noua cu o luna ca a mea și are de trei ori mai mulți km ca mine. Absolut nicio problema.
 11. Te sfătuiesc să cumperi de pe OLX direct cu senzori și cauciucuri. Eu am găsit cu 2200 lei set complet de jante originale Kona+senzori+cauciucuri. Super preț ținând cont că o janta noua originala costă în jur de 1000 lei.
 12. Dar cine a zis sa meargă cu 2.7 bari. Am zis să bage presiune un pic mai mult DOAR până se stinge becul și după să aducă presiunea la normal. La Elantra mea a fost la fel. S-a aprins la 2 bari, am băgat 2.3 și nu s-a stins. Pe bord a înregistrat creșterea de la 2 la 2.3 bari (exact ca la colegul) dar nu a vrut să dispară eroarea. M-am întors la benzinărie și am băgat 2.7 bari. Am mai dat o tura cu mașina și a dispărut. După care m-am întors la benzinărie și am coborât presiunea la 2.3 și totul a fost în regulă.
 13. Salut. Bagă presiune mai mare in roata cu problemă. Gen 2.6, 2.7 bari și mergi un pic cu mașina. O sa dispară. După ce a dispărut adu presiunea din roata la normal, 2.3 bari.
 14. Aurel1988

  Elantra 2021

  Mi îmi place foarte mult noua Elantra. Daca ar fi avut un motor mai potent as fi făcut un buy back.
 15. Și eu astăzi am ridicat Kona. Foarte mulțumit de mașinuță la prima impresie.
 16. Poate fi și o chestiune de siguranță. Multe mașini sunt făcute în așa fel încât în cazul unui accident volanul sa cada in jos sa nu te lovești cu capul sau sa îți rupi mainile. Și poate de aceea daca te sprijini tare pe volan poate ceda ceva. Depinde și cât de tare te lași.
 17. A mai apărut o variantă. Exclusive Navi
 18. Pai apare. Ideea era că nimeni nu se mai aștepta să mai apară la noi. Tu te așteptai?
 19. Noua Elantra in România! https://www.hyundai-motor.ro/modele
 20. La fel face și a mea de nouă. Am condus și mașină unei colege. Exact același model ca al meu și face la fel. E normal.
 21. Elantra nu se mai comercializează în România (poate chiar în Europa):
 22. Aurel1988

  semnale acustice

  Pune-ti centura înainte să pui contactul.
 23. Cum plm să fiarbă apa in lichidul de frana? Voi vă auziți ce ziceți? Eventual să se blocheze o roată și să mergi cu ea vreo câțiva km...doar nu frânezi direct cu pistonul de la etrier sa se încălzească să fiarbă apa din lichidul de frana. Apa mai degrabă face să apară rugina și să atace elementele ce conțin fier...gen cilindrii,pompa de frânare,etc
 24. Aurel1988

  New Elantra

  Motorul 1.6 benzina așa face...verificat și la mine și la o colegă. Fac exact la fel amândouă.
×
×
 • Create New...