Jump to content

Aurel1988

Membri
 • Content Count

  383
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Aurel1988 last won the day on March 24

Aurel1988 had the most liked content!

Community Reputation

39 Good

About Aurel1988

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  Elantra 1.6 Mpi Exclusive
 • An
  2017
 • Locatie
  Sibiu

Recent Profile Visitors

764 profile views
 1. Da. La un service bun te rezolvă repede.
 2. Salut. Mai mult ca sigur e senzorul de poziție de la levierul cutiei automate.
 3. Daca discurile nu au rugina și nici uzură mare atunci nu vad de ce ai schimba discurile. Te-ai uitat și pe partea dinspre pistonase?
 4. Salut. Nu cumva sunt ruginite? Am o colegă cu o Elantra din 2017 care are foarte ruginite discurile pe spate. Doar pe mijlocul discului mai acționează plăcuțele.
 5. Hmm. Ciudat. Eu am avut o Elantra din 2017 și nu am avut nicio problemă cu vopseaua.
 6. Sigur nu ai avut ceva excremente de păsări în acele zone? Așa a pățit tatăl meu, exact la fel era lacul după ce a spălat mașina.
 7. Stai liniștit. La toate miroase a benzină. Ideea e sa nu crească nivelul de ulei. Daca incepe să crească atunci putem vorbi de contaminare (ajunge benzina in baia de ulei pe lângă segmenți).
 8. Nu am fost. Nici măcar nu am incercat. Am mers pe "încredere". Anul trecut am luat Kona sotiei și nici atunci nu am avut șansa să fac drive test. Daca nu au avut mașina de drive test cu motor termic nici nu am îndrăznit să întreb de Ioniq Electric. Bănuiesc că nu doar la noi in Sibiu e așa.
 9. @mi20r Ești mulțumit de Ioniq?
 10. Am deja o Kona(a soției) cu motor termic. Ioniq mi se pare o alegere mai buna pentru mine. Mai mare, confort mai bun și mai bine echipată. O sa incerc sa nu fac "off-road" cu Ioniq.
 11. Mersi, problema e că la EV e ieșită un pic bateria în jos, mai mult decât nivelul pragului. Asta era îngrijorarea mea.
 12. Pai mă refeream că nimeni... proprietari de Ioniq. P.S. Sorry pentru daună. Și eu am primit o lovitură pe ușă spate pe vremea când aveam Elantra. Problema a fost că nu știu cine a fost șoferul sau șoferița. Nu a lăsat niciun bilet...nimic.
 13. Chiar nimeni nu mai e pe forumul ăsta?
 14. Acum am pus mâna pe tija de la actuatorul electric de la turbina. Are un anumit joc dar nu se aude nimic ciudat când pornesc mașina. Am 7800 de km. Daca mișc un pic mai tare de tija pot zice că se aude aproape ca în video de mai sus. Eu zic că problemele cu aceste turbine nu sunt atât de răspândite. Poate au schimbat designul turbinei la motoarele Smartstream(cele cu CVVD)?
 15. Salutare. Vreau să cumpăr și eu un Ioniq Electric dar am citit că ar avea gardă la sol destul de mica? Sunt posesori care pot confirma acest lucru? Ați avut ceva probleme cu mașina în acest sens? Cică ar avea 140mm gardă la sol. Parcă e cam puțin pentru drumurile noastre.
×
×
 • Create New...