Jump to content

Aurel1988

Membri
 • Content Count

  376
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Aurel1988 last won the day on March 24

Aurel1988 had the most liked content!

Community Reputation

39 Good

About Aurel1988

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  Elantra 1.6 Mpi Exclusive
 • An
  2017
 • Locatie
  Sibiu

Recent Profile Visitors

680 profile views
 1. Nu am fost. Nici măcar nu am incercat. Am mers pe "încredere". Anul trecut am luat Kona sotiei și nici atunci nu am avut șansa să fac drive test. Daca nu au avut mașina de drive test cu motor termic nici nu am îndrăznit să întreb de Ioniq Electric. Bănuiesc că nu doar la noi in Sibiu e așa.
 2. @mi20r Ești mulțumit de Ioniq?
 3. Am deja o Kona(a soției) cu motor termic. Ioniq mi se pare o alegere mai buna pentru mine. Mai mare, confort mai bun și mai bine echipată. O sa incerc sa nu fac "off-road" cu Ioniq.
 4. Mersi, problema e că la EV e ieșită un pic bateria în jos, mai mult decât nivelul pragului. Asta era îngrijorarea mea.
 5. Pai mă refeream că nimeni... proprietari de Ioniq. P.S. Sorry pentru daună. Și eu am primit o lovitură pe ușă spate pe vremea când aveam Elantra. Problema a fost că nu știu cine a fost șoferul sau șoferița. Nu a lăsat niciun bilet...nimic.
 6. Chiar nimeni nu mai e pe forumul ăsta?
 7. Acum am pus mâna pe tija de la actuatorul electric de la turbina. Are un anumit joc dar nu se aude nimic ciudat când pornesc mașina. Am 7800 de km. Daca mișc un pic mai tare de tija pot zice că se aude aproape ca în video de mai sus. Eu zic că problemele cu aceste turbine nu sunt atât de răspândite. Poate au schimbat designul turbinei la motoarele Smartstream(cele cu CVVD)?
 8. Salutare. Vreau să cumpăr și eu un Ioniq Electric dar am citit că ar avea gardă la sol destul de mica? Sunt posesori care pot confirma acest lucru? Ați avut ceva probleme cu mașina în acest sens? Cică ar avea 140mm gardă la sol. Parcă e cam puțin pentru drumurile noastre.
 9. Pai nu părăsesc definitiv forumul, normal că o să mai pot răspunde la întrebări și o sa ofer sfaturi, cu mare plăcere. Era doar un mic sumar cu "trăirile" și impresiile mele legate de Elantra AD (fiind inițiatorul acestui topic separat pentru AD). Am zic că părăsesc forumul că nu mai am modelul asta. Ce bine ar fi fost sa facă și o variantă electrica la Elantra!
 10. Eu părăsesc topicul "Elantra". Zilele trecute m-am despărțit de mașinuță. A luat drumul Brăilei. Ca și observații in cei 4 ani jumătate și 27.000 de km parcurși,nu am avut absolut nicio problemă am iubit mașina asta. Nu a început să troncane nimic prin ea, motorul a mers exact la fel ca in prima zi. A fost perfectă. Urmează o electrică...
 11. Aurel1988

  Kona Electric

  Eu zic că e de la Android Auto. Bug-ul cu deconectarea când e pe wireless apare la majoritatea utilizatorilor. Și prin SUA sunt aceleași probleme. La Kona soției daca folosesc AA wireless merge neîntrerupt vreo 20 de minute după care se deconectează.
 12. Ciudat că nu merge. Soția are un iPhone 8 și eu un Xiaomi MI10 și amândouă merg perfect conectate wireless la mașină. Testat pe mașina soției, Kona 2021.
 13. Salut. Ai activat Wireless Android Auto din aplicația de pe telefon?
 14. i20 N Line? Pe site-ul oficial din România nu apare acest model...
 15. Știați că dacă umflați rotile cu contactul pus puteți vedea direct pe bord daca presiunea de la roti crește și așa vezi exact când este 2.3?
×
×
 • Create New...