Jump to content

ioonell

Membri
 • Content Count

  94
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

ioonell last won the day on November 24 2019

ioonell had the most liked content!

Community Reputation

11 Neutral

About ioonell

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  Elantra
 • An
  2017
 • Locatie
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

407 profile views
 1. Toate cele de mai sus au fost schimbate în reprezentanță.Anul ăsta le voi schimba în regie proprie,deoarece mașina va ieși din garanție și oricum nu fac mai mult de 10k pe an.Aș merge tot pe consumabile originale dacă găsesc în afara reprezentanței.
 2. Filtru ulei 26300 35505 ,aer 28113 F2000 și polen 97133 F2100 pe original
 3. Salut!De unde ai luat plăcuțele?E prima dată când le schimbi?
 4. E descrisă în manualul de utilizare această procedură de dezaburire automată.
 5. Nu cred că a fost la pistonaș.Probabil freca pedala undeva. Nici nu au ridicat capota.
 6. Mergi cu ea la reprezentantă,că se rezolvă pe garanție.Nu pot vede filmulețul tău,dar și la mine se auzea un zgomot foarte fin ca un scârțâit la călcarea pedalei de ambreiaj și l-au rezolvat băieții când am fost la revizie.S-au băgat pe jos pe la pedală și au pilit ceva acolo.De atunci nu se mai aude și a trecut deja un an.Am înțeles de la ei că au fost mai multe Elantre cu această problemă.
 7. https://youtu.be/HpSsrcIDcGc
 8. La Dab am dat in urmă cu 2 saptămâni 860 de lei,revizia de 3 ani.Ulei Shell ultra 5w30 filtru ulei,filtru aer si filtru polen.
 9. Nu îmi dau seama ce culoare e la mine.Dar sigur e verde sau albastru.A scăzut nivelul cam un deget sub minim.O sa caut mâine G11.
 10. A cumparat cineva antigel ptr, completare?Am vazut ca a scazut nivelul sub minim la a mea elantra benzina 2017 si nu prea stiu ce sa cumpar.In poza de mai sus apare ca este ptr. mercedes antigelul respectiv.A fost pus in reprezentanta?Multumesc.
 11. Incearcă să setezi manual APN-ul de la Telekom ptr. Internet.
 12. ioonell

  Senzori tpms

  Si eu circul la fel iarna,tot cu becul aprins.Nu-mi bat capul cu ei.Oricum am vazut că s-au ieftin grav.In 2017 erau destul de scumpi.
 13. ioonell

  elantra

  Păi uităte la cel din stânga că trebuie să fie la fel.Acel perete este din două bucăti.Se desface si partea mai subțire de sus.Acolo mi-a rămas mie un luft.Si eu am găsit acele bonuri de parcare în partea de jos,iar cardul rămăsese agătat undeva lângă aerotermă mai spre parbriz.L-am găsit mai greu. Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
 14. ioonell

  elantra

  Nu merge .Este un gol destul de mare acolo.Cred că are 10 cm adâncime.Trebuie desfăcut.Chiar ieri am umblat acolo.Am mai găsit și 2 bonuri de parcare căzute acolo. Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
 15. ioonell

  elantra

  Nu am putut să o dau jos.Ține undeva înspre schimbător.Mi-a fost frică să forțez și să rup ceva.Cred că trebuia să încep de la schimbător ca în filmuleț și apoi ieșea și laterala.Prostia a fost că am văzut filmarea după aceea.Este foarte subțire acel plastic și se zgârie foarte ușor.Grijă mare.Aveam nevoie urgentă de acel card că altfel făceam altul și îl lăsam acolo.M-am ajutat și de aceste scule. Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
×
×
 • Create New...