Jump to content

luv777

Membri
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About luv777

 • Rank
  Member

Previous Fields

 • Auto
  hyundai
 • Model
  elantra
 • An
  2017
 • Locatie
  tg jiu

Recent Profile Visitors

259 profile views
 1. Va rog sa imi spuneti si mie cum se demonteaza barele fata spate la Elantra mea an de fabricatie 2017.As vrea sa le demontez eu si sa le duc la cineva la reparat .Ioonel daca ai niste filme cum au fost cele pe care mi le-ai trimis privind demontarea tunelului de la schimbator ti as fi recunoscator daca mi le ai trimite!Multumesc
 2. luv777

  piese schimb

  De unde cumpar si eu un scut motor , o bara fata si o grila de Elantra an fabricatie 2017? Piesele sa fie second hand!Multumesc!
 3. Buna seara !As vrea sa cumpar o bara fata pentru Elantra mea an fabricatie 2016!Am lovit bara de vreo 3 ori pana acum , lovituri usoare .Am lipit-o dar as vrea s-o inlocuiesc !Cat ar fi una second hand dar fara lovituri si reparatii ca si eu am reparat-o pe a mea ?

 4. luv777

  elantra

  Buna ziua !Va rog sa imi spuneti si mie cum se inlocuiesc benzile de cauciuc de deasupa plafonului .Cele pe care in mod normal se monteaza suportul de bagaje .La spalatorie mi-au zgariat foarte rau unul din cele doua .As vrea sa il ilnlocuiesc pentru ca nu este estetic . Dar daca il inlocuiesc eu sau la service nu cumva imi va intra apa pe acolo?Fiindca nu stiu daca este lipit sau daca este montat prin presiune si forma .Daca este lipit am mari indoieli ca se va putea monta ca inainte.Multumesc!
 5. luv777

  elantra

  Buna ziua !Va rog sa imi spuneti si mie cum se inlocuiesc benzile de cauciuc de deasupa plafonului .Cele pe care in mod normal se monteaza suportul de bagaje .La spalatorie mi-au zgariat foarte rau unul din cele doua .As vrea sa il ilnlocuiesc pentru ca nu este estetic . Dar daca il inlocuiesc eu sau la service nu cumva imi va intra apa pe acolo?Fiindca nu stiu daca este lipit sau daca este montat prin presiune si forma .Daca este lipit am mari indoieli ca se va putea monta ca inainte.Multumesc! Am reusit>Cu ajutorul filmului !Multumesc!
 6. luv777

  CONSUM

  Eu am elantra an fabricatie 2017 .Conduc fara sa fortez masina dar nici nu o subturez .Merg cu aprox 2200- 2500 rotatii in mod normal.La inceput scoteam cel mult 7,5 l la suta prin oras,Acum reusesc sa scot si 4,8 la drum lung si cel mult 6 ,0 prin oras.
 7. luv777

  elantra

  Am fost la un prieten la un service .A desfacut surubul peretelui lateral drept si a tras de perete!A gasit vreo trei bonuri de kaufland si un bilet de loto !Cum au ajuns acolo nu stiu !Dar a putut foarte putin sa bage mana si cotorul de bon de benzina nu l-a gasit.Nu a avut curajul sa desfaca pe la schimbator si a ramas sa ma duc la serviceul Hyundai din oras ,Ai dreptate in ce spui cu zgarierea si indoirea dar bonul de benzina nu era al meu ci al institutiei unde lucrez si cotorul sau imi trebuie sa-l atasez la foaia de parcurs!Era masina personala dar mergeam pentru institutie!Asta este problema ! Am fost la un service al uni prieten si a desfacut exact cum ai facut si tu peretele din dreapta .A scos 3 bonuri de kaufland si doua de loto dar nu a putut sa gaseasca cotorul de bon de benzina !Nu a avut curajul sa desfaca ca in filmulet si a ramas sa ma duc la serviceul Hyundai luni!Dar te rog spune mi peretele din dreapta este drept sau are o treapta spre directia bord !ca acum am observat ca are o treapta .Asa este din fabricatie sau s-a facut dupa indoirea cu mana !Nu m-am uitat inainte si sunt curios daca este asa din fabricatie sau s-a indoit!
 8. luv777

  elantra

  multumesc!Astept sa imi explici! Multumesc!Cred ca este buna metoda!Am vazut filmul !Dar coreeanul cred ca lucra sau a lucrat la Hyundai Motor Company , ca nu cred ca multi ar avea curajul sa umble asa in masina!Dar te rog spune-mi de ce nu ai dat jos de tot acea laterala?
 9. luv777

  elantra

  Am un hyundai elantra 2017, modelul cred clasic cel mai putin utilat . Am asezat un cotor de bon de benzina pe capacul care protejeaza mufa usb si mufa de bricheta , bonul mi a cazut printre capac si partea de deasupra sa. Este o fanta de 1-2 mm . Cum scot acest bon fiindca imi trebuie?
 10. luv777

  bancheta

  Multumesc! Multumesc!
 11. luv777

  bancheta

  am comandat huse pentru Elantra mea an fabricatie 2017.Croitorul vrea sa ia masura pentru bancheta din spate.Cum se demonteaza sezutul banchetei?
×
×
 • Create New...