Jump to content
Comunitatea Hyundai din Romania

Dfl

Membri
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Dfl last won the day on May 19 2019

Dfl had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Dfl

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Auto
  Santa Fe
 • Model
  1
 • An
  2004
 • Locatie
  Arad
 1. Salutare. Un mecanic zice ca problema cu pornirea grea la frig este datorata o-ringurilor de la injectoare. Trebuie schimbate iar dupa, reglate injectoarele pe masina. Asa o fi oare?
 2. Am schimbat senzorul de temperatura si tot la fel face, varianta cu benzina si bricheta devine tot mai tentanta.
 3. Salutare. Si la mine face oarecum la fel, doar ca a mea nu porneste cand este sub 0 grade. Un mecanic a zis ca este pompa de inalte care am verificat-o si este perfecta. Altu zice ca este senzorul de temperatura. I-l schimb si pe ala si vedem cand o fi frig :-)) Da de stire daca rezolvi problema.
 4. Am vb cu cineva ce se ocupa de reconditionat pompe de injectie si a zis sa i duc pompa sa o puna pe stand la verificat. Ai complicat de demontat, tre sa fiu atent la ceva anume ca sa o pot demonta eu?
 5. Nu stiu cum a ajuns la concluzia ca pompa este de vina. Partea proasta este ca daca iau acuma alta pompa, nu voi stii decat la iarna daca pompa a fost de vina sau ca pompa cumparata nu are aceeasi problema ca si a mea. probabil o dau jos si o duc undeva sa o verifice.
 6. Conform mecanicului, problema este la pompa de inalte. sper sa fie asa fiindca urmeaza sa cumpar una.
 7. Toate bujiile merg, pe verificate. Scurt sigur numai este. Cf electricianului, si mi a aratat, la punerea contactului si aprinderea becului de bujii, acest bec sta aprins aprox 7 sec dupa care se stinge dar releul da curent la bujii aprox 20 sec dupa care inchide alim la bujii.
 8. Salutare, facea scurt tija ce leaga bujiile. Partea proasta este ca acuma cu toate ca functioneaza bujiile, tot nu porneste decat cu spray. Idei?
 9. In momentul in care pun releul in soclu si pun contactul, arde siguranta, fara releu nu se arde daca pun contactul. O fii releu?
 10. Cf autodata, releul este in compartimentul motor undeva in zona telescopului stanga, pe partea cu parbrizul. Ala l am verificat si eu. Rog un coleg care se pricepe, sa mi explice ca la prosti ce, cum si cand tre sa masor si ce valori trebuie sa am. Mare multam anticipat.
 11. Cf unui coleg care se mai pricepe la masurat, nu am verificat releu care trebuie. Deci, unde se afla releu? Merci
 12. Am scos releul si am pus aparatu de masura pe plusul si minusul de la soclu releului(piciorusele mai mici de la releul) iar un coleg a pus contactul la masina. Sincer nu am tinut prea mult aparatul acolo sa vad cat timp am tensiune. Am bagat releul in soclu, pus contact, un fir de la aparat pe borna de - si un fir de la aparat pe firul ce intra in soclul sigurantei.
 13. Salutare. Am verificat releu de la bujii=ok, inlocuit siguranta, verificat curentul ce ajunge la releu=8,30v, verificat curentul ce ajunge la siguranta=0.03. Ce bai o fi?
 14. Marian, daca si la tine sunt ca la mine, nu le poti scoate decat daca desfaci ce 4 suruburi ce in cazul meu tin 2 sigurante.
×
×
 • Create New...