Jump to content

WYZ

Membri
 • Content Count

  142
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

WYZ last won the day on July 29 2019

WYZ had the most liked content!

Community Reputation

25 Neutral

About WYZ

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  Tucson
 • An
  2019
 • Locatie
  Bucuresti
 1. WYZ

  consum kona

  La tucson, 1.6 tgdi automat 4x4, pe 8500 km (60% oras), am in bord 11.5%. Consumul la pompa, monitorizat cu spritmonitor, este de 11.1%, asadar o abatere rezonabilă. Nu-mi dau seama daca acest consum e rezonabil, dar vazand ce consumuri sunt pe aici la kona, cred ca stati bine. Bucurati-va de masini si de locurile unde va poarta.
 2. WYZ

  Tucson 1.6 T-GDi

  Sa o stapanesti sanatos! Si fara pbm. Arata f bine! E chiar frumoasa pe alb cu plafon negru. (pune-i folii pe geamuri ca sa accentuezi contrastul.)
 3. Daca tot vrei 19" si esti dispus sa dai 1000 lei/buc...gasesti pe site-urile de anunturi jantele originale de tucson, pe 19", aproximativ cam la banii astia.
 4. WYZ

  Tucson 2019 1.6 GDI

  Idem, am nexen WG Sport 2 XL, pe 19". nimic de reprosat intr-o iarna cu de toate: zapada, fleșcăraie, freezing rain etc.
 5. WYZ

  Tucson 1.6 T-GDi

  Intrebare: prin hartoapele pe unde ai intrat cu ea, plafonul panoramic nu a chițăit? La mine se cam aud greierasi cand o zdruncin.
 6. WYZ

  i30 Fastback 2018

  Sigur ati activat optiunea la "capacitate maxima" si nu doar la nivelul de avertizare sonora si vizuala? Sigur micile teste facute, fiecare cum s-a priceput, reproduc exact conditiile si imprejurarile in care aceasta optiune functioneaza? La mine (Tucson), in 2 situatii in care era sa sterg usor un pieton (nu acelasi de fiecare data, ci diferiti )care oricum iesise de pe trecere (cred ca l-a simtit cumva senzorul, nush cum), a si franat, usor, sacadat, similar cu franarea in care intra ABS-ul. Ma gandesc ca nimeni nu s-a riscat chiar sa incerce sa loveasca ceva (masina, cutie similara ca marime cu o masina sau pieton), ca sa vada daca franeaza cu adevarat.
 7. Dap, orice se pune peste sticla chioara si are chiar si doar 0.(000)1% opacitate, este ilegal.
 8. Pe față nu exista opacitate care sa corespundă sau sa nu corespunda. Pur si simplu sunt interzise.
 9. WYZ

  TPMS

  Tire pressure monitoring system.
 10. WYZ

  Tucson 2019

  Clar gasesti mai ieftin, incearca pe e-piesa, eu am gasit la #140/buc. Functioneaza fara pbm.
 11. Spalat... calcat..daca iti permiti alfa, iti permiti 200 lei/luna la curatatorie. De giugiulit....cu alfa sau cupra n-ai tu timp de cata giugiuleala iti va intra
×
×
 • Create New...