Jump to content

CMircea

Membri
 • Content Count

  125
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

CMircea last won the day on April 16 2019

CMircea had the most liked content!

Community Reputation

19 Neutral

About CMircea

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  Elantra
 • An
  2016
 • Locatie
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

511 profile views
 1. Pai... nu se discuta mult despre Elantra in general. Pentru AD sunt mai multe discutii pe Facebook.
 2. Exista topic pentru Elantra AD. Dar si acolo sunt diferente, cu 2 facelift-uri
 3. A mea face la fel in treptele 1 si 2, smuceste putin cand ridici/calci acceleratia, face asa cu orice benzina, Lukoil, MOL, Petrom, OMV, 95 sau 98, nu conteaza. "Asa face toate"
 4. Nu veti gasi niciodata o masina, unul dintre cele mai complexe produse posibile, sa aibe toate piesele produse intr-o singura tara si aia tara mama a firmei. Nici macar la piesele importante, daramite la toate. Conteaza care sunt specificatiile pieselor, ce rata de defect se accepta inca din proiectare si cat de corect se face quality control. Atat. Poti sa faci treaba buna si in China si in India si in Turcia, poti sa faci treaba proasta si in Japonia si in Germania si in SUA.
 5. Eu am platit 775 lei in ianuarie la Neo Motors, aceeasi revizie (& piese) ca ioonell.
 6. CMircea

  CONSUM

  Consum Bucuresti - Craiova dus-intors. AC la dus, fara la intors. Pilot pe 135 km/h pe autostrada, 105 km/h pe DN65, drum liber, putin mai aglomerat la intors. Pentru Craiova - Slatina consumul a fost de 4.8, cu 77 viteza medie, tot atat a ramas pana la Pitesti.
 7. Functioneaza pe rampe abrupte (cum ar fi iesiri din parcari subterane), trebuie sa fii in treapta 1 si cu pedala de ambreiaj apasata. Cand iei piciorul de pe frana ea va ramane cuplata pana cand apesi acceleratia si ridici din ambreiaj.
 8. CMircea

  CONSUM

  Skynet91, cred ca o sa-ti trebuiasca cam multe navete de bere. Confirm consumul pe care il au colegii, la fel imi consuma si mie, in jur de 6% in exterior, pe autostrada cu nationale combinat. Cel mai mic am scos 5.1 pe nationale, viteza medie ~60 km/h, cu AC tot drumul, 4 pasageri, cu portbagajul pe jumatate plin.
 9. Chiar daca ai oprit ventilatorul, in mers tot intra aer in habitaclu. Poti in continuare sa schimbi zona unde este directionat (cel putin la modelul 2016+).
 10. CMircea

  CONSUM

  Conteaza foarte mult traseul in Bucuresti. Eu am 90% din timp consum de 10, rar scad sub. Iarna am si de 11.
 11. Bucuresti? O sa schimbe sigur filtrul de aer si de polen, la ce poluare e in oras. Ale mele au fost negre la fiecare revizie.
 12. Poti pune pozele pe imgur.com.
 13. Eu ma duc la (Green) City Car Wash in AFI/Parklake, nu stiu ce produse folosesc baietii, am fost mereu multumit. Am spalat de cateva ori tapiteria la scaune si odata la ~6 saptamani iau pachetul de spalare cu ceara solida.
 14. CMircea

  New Elantra

  Oglinda heliomata are si Elantra, pe Exclusive.
 15. Eu de la BT Leasing am avut cea mai buna oferta, fara niciun istoric la ei. 5.9% dobanda la lei, 20% avans.
×
×
 • Create New...