Jump to content

Alinutz

Membri
 • Content Count

  87
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Alinutz

 1. Modalitatea de instalare? Puteti posta pașii pe care i-ati facut pentru instalare?
 2. Alinutz

  Intretinere masina

  Bumbule...din toate pozele tale..rețin doar ca esti norocosul beneficiar al unui loc de parcare prin fața blocului.:)....congratz pt muncă.
 3. Alinutz

  Trapa panoramică

  Mersi mult pt interes. Ai facut tu asta personal? Sau ai vazut cum se face?
 4. Alinutz

  Trapa panoramică

  Va salut din nou. Intrebarea mea pt voi ..cei cu panoramă la i40 indiferent ca sedan sau break....este: ati patit si voi ca trapa atunci cand vreti sa o inchideti sa revina foarte greu dupa 3-4 utilizari succesive, ca in ultima instanta...sa mearga foarte greu si sa se dea singura inapoi(sa revina la pozitia deschis)? Daca da...va rog sa ma.ajutati cum ar trebui sa fie curățată si cu ce tip de vaselina trebuie dat pe acolo. Multumesc.
 5. Alinutz

  plan revizie i40

  Si eu la fel...de cand am luat.o.
 6. Alinutz

  Volan incalzit

  Multumesc pt toate gandurile..Volanul a fost problema..am.reusit sa.l.schimb..iarna trecuta a functionat perfect.
 7. Alinutz

  Cornering lights failure

  Am.AFLS... am becuri h7 de cornering..s.a ars unul de 2 ori...nu mi.am mai batut capul.dinamica lupelor este doar la faza scurta.. in rest normal ca la celelalte.
 8. Stim ca astea sunt dimensiunile standard..si stiu nats ca esti omul dupa manual..insa eu am.luat 225/50/17 dunlop si față de dimensiunile normale...se simte putin la stabilitate..cel putin autosugestia imi spune asta.
 9. Alinutz

  Xenon aftermarket

  Mai am un set de adaptoare de alea daca te intereseaza.am cumparat atunci 2 seturi.
 10. Alinutz

  Erori in bord

  Da..aici in sibiu
 11. Alinutz

  Xenon aftermarket

  Sunteti.belea toti..eu mi.am.pus led.uri.in.loc de halogene fara sa gauresc nimic..sau sa modific nimic doar ca aveti nevoie de niste adaptoare..ali express boys...
 12. Alinutz

  Erori in bord

  Te contrazic bumbule...mie mi.au anulat martorul de senzor de presiune cat le am avut pe cele de iarna...pe care nu a senzori...apoi calculatorul a recitit pt cele de vara..acum a aparut iara, normal..insa l.am.anulat iar...deci...voi stiti.
 13. Nu stiu...cred ca profilul.si alta generație.pretul cam pe acolo. https://www.anvelope.ro/blog/dunlop-sport-maxx-rt2.htm
 14. Eu cele.de vara (dunlop sport maxx rt2 )am.optat pt 225/50/17...si iarna 215/50/17(dunlop winter sport 5).
 15. Asa am.luat.o si nu pot sa l dau jos.pt ca n.am cheita sa l descui.stiu ca arata aiurea.oricat de negru mat l.am facut..tot se vede.
 16. Eu am schimbat de mult cele.de 18..jantele originale...nu avem drumuri pt balon la.anvelope pentru cele de 18..deci iti dai seama ce confort era cu ele...pacat..dadeau bine ..dar confortului ii trebuie sacrificii
 17. Eu sunt asigurat..si @bumbul stie..ma.bucur ca in sfarsit ii plac ai lui alegerile mele in materie de jante:)
 18. Alinutz

  inlocuire bec far

  I.o imprumut pe.a mea...nu ti face griji:)
 19. Alinutz

  Keyless entry

  Pune si tu un link de unde l.ai cumparat..si povesteste cine ti.l.a montat.
 20. Alinutz

  inlocuire bec far

  Am schimbat becurile de pe faza lunga cu niste chinezarii de leduri...nu se simte prea tare diferenta. Insa atumci cand vreti sa schimbati H7 le aveti neboie de niste adaptoare.
 21. Va rog sa mi comunicati cine detine aceasta masina...ce caracteristici au jantele.ma refer la ET si J...si daca se potrivesc unele de.pe un i40 18 " et 46 8j.multumesc.
 22. Bumbule...cf...uita.te...ce zici de ele?
 23. Din fabrica nu este instalat modulul.numit smart window.cred ca poti sa.l.instalezi dupa.si.apoi printr.o combinatie de.butoane.merge ce vrei tu sa.mearga. https://m.youtube.com/watch?v=vg8URmzUc30
 24. Nats...poti sa pui aici ce banda ai folosit? Si intradevar..parca tot plasticul scartaie in bord..si vibreaza toate ușile..la mine normal ca si sus la trapa.. :(
 25. Alinutz

  inlocuire bec far

  Nu sunteti normali:)) buna asta.
×
×
 • Create New...