Jump to content

Alinutz

Membri
 • Content Count

  99
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Alinutz last won the day on December 13 2020

Alinutz had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

About Alinutz

 • Rank
  Member
 • Birthday 08/18/1986

Contact Methods

 • Yahoo
  Alin.padure@yahoo.com

Profile Information

 • Auto
  hyundai
 • Model
  i40 VF
 • An
  2012
 • Locatie
  Sibiu

Recent Profile Visitors

691 profile views
 1. Am scos.o la o plimbare in afara orasului si mi a aratat ca a fost doar putin "racita". Ideea e ca n a mai facut. Ce sa zic...ii doresc multa sănătate.:)
 2. De cateva zile am.o mica mare neliniste. Doar in momentele cand pun in R si vreau sa parchez cu spatele...de obicei masina pleca usor lin in spate. Acum asta nu se mai intampla..trebuie ajutata de acceleratie..si cand iau piciorul de pe acceleratie masina incepe sa trepideze usor, tinzand sa opreasca. Cand este in pozitia D la plecarea de pe loc..nu are simptomele astea...care credeti ca e cauza?
 3. Alinutz

  Lichid de racire

  Si mie mi a fost teama...dar am 3 ani de cand am.procedat la.solutia asta destul de neortodoxa si n.am.nici cel.mao mic simptom nepotrivit..dar condiția e cred ca sa pui proportia potrivita...eu n.am.turnat tot flaconul...ci 3 sferturi din el.
 4. Alinutz

  Lichid de racire

  Eu am.folosit vestitul flacon de 250 ml de la.liqui moli...l.am.bagat in instalatie..l.am.lasat cam.o.luna...am.observat ca nu mai am.pierderi si apoi am.schimbat din nou lichidul de răcire.
 5. Alinutz

  Xenon aftermarket

  pare mi se ca bat usor mai.bine decat philipsurile originale(4500k)..dar cu siguranță arata mult mai bine(6000k)
 6. Alinutz

  Xenon aftermarket

  Am reusit sa schimb hid.urile fara sa dau bara jos...problema era ca n.am fost eu mai indemanatic..singura problema am intalnit.o la farul ..trebuie desfacut surubul de suport din partea de sus..astfel incat sa iasa hid.ul.revin cu poze.
 7. Eu am.carlig(detasabil) dar cum am.luat masina de la domnul Sămsăreanu...nu am.nici macar chei de la el..va muri o data cu masina. Iar de conexiuni..nu l.am.folosit vreodata.
 8. Alinutz

  Xenon aftermarket

  Chiar nu e pic de loc acolo pt faza scurta.la faza lunga iti mai incape mâna..nu e bine sa te joci..dar daca respecti wattage.ul, tensiunea.si protectia electrostatica..nu are de ce sa fie vreo problemă.
 9. Alinutz

  Xenon aftermarket

  Ca sa poti da farul jos pt a.mi schimba hid.urile trebuie sa dau si bara din fata jos?
 10. Alinutz

  Xenon aftermarket

  Mersi nats...intretimp desfacusem capacul de la far si am.vazut.sper sa se simta ceva diferență fata de ce am cumpărat.
 11. Sunt inca loial propunerii de a ne intalni pentru a schimba impresii măcar. Va urez un an deosebit de bun si km multi si utili fara incidente.
 12. Alinutz

  Xenon aftermarket

  Buna seara..pt cei care aveti xenon din fabrica pe un i40 din 2012, ce tip de becuri este necesar pt inlocuirea acestora? D1S?
 13. Modalitatea de instalare? Puteti posta pașii pe care i-ati facut pentru instalare?
 14. Alinutz

  Intretinere masina

  Bumbule...din toate pozele tale..rețin doar ca esti norocosul beneficiar al unui loc de parcare prin fața blocului.:)....congratz pt muncă.
 15. Alinutz

  Trapa panoramică

  Mersi mult pt interes. Ai facut tu asta personal? Sau ai vazut cum se face?
×
×
 • Create New...