Jump to content

Laurentiu Florentin

Membri
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Laurentiu Florentin last won the day on August 5 2019

Laurentiu Florentin had the most liked content!

Community Reputation

13 Neutral

About Laurentiu Florentin

 • Rank
  Member
 • Birthday November 19

Contact Methods

 • Yahoo
  laurentiuflorentinmocanu@yahoo.com

Profile Information

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  Elantra
 • An
  2016
 • Locatie
  Tulcea
 1. Laurentiu Florentin

  CONSUM

  Consum calculat la plecare in concediu/sosire din concediu cu resetare consum si trip la plecare. 1790 km parcursi pe toate categoriile de drumuri si de relief si ceva plimbari cu masina prin orasele vizitate. Eu, sotia, copilul de 4 ani si ceva bagaje. Benzina(numai ext 99) consumata=115 litri. Rezulta un consum de 6.4%. La sosire din concediu, calculatorul de bord arata 6.3%.
 2. La mine functioneaza acest sistem. Faza cu apasarea pedalei de frana de 2-3 ori nu am practicat-o. Pur si simplu, dupa ce am oprit masina in rampa, in momentul in care am luat piciorul de pe frana(sau am slabit frana de mana), masina sta pe loc cam 2 sec.
 3. Incearca o rampa mai inclinata. La rampele cu unghi mic de inclinare, HAC nu actioneaza.
 4. Pai nici nu vei gasi un astfel de buton.Sistemul de asistenta la pornirea din rampa impiedica temporar alunecarea in spate sau in fata, cand pornesti din panta sau rampa. Sistemul functioneaza prin mentinerea presiunii la nivelul sistemului de franare pentru un interval suplimentar de 2-3 secunde, asigurandu-ti mai mult timp si control, cand muti piciorul de pe pedala de frana, pe cea de acceleratie. Acest sistem este de asemenea util cand opresti si pornesti autovehiculul pe suprafete alunecoase.
 5. Laurentiu Florentin

  CONSUM

  In conditiile in care exista Elantra benzina si Elantra diesel, cand expuneti pe forum consumul masinii, cred ca ar fi necesar de mentionat si tipul de motorizare.
 6. Salutare! Are cineva idee ce tip(marca) de ulei exista in motorul unui Hyundai nou?
 7. Pai cred ca ar trebui sa-ti schimbi si numele.......din cipelantra in cipcivic ........sa o stapanesti sanatos si drumuri bune cu noua jucarie!
 8. Daca facem un calcul simplu, rezulta ca a condus 882 km/zi, in fiecare zi, fara zile libere, timp de 5 ani..............Eu cred ca e doar marketing.
 9. Am testat cu GPS-ul si cu o aplicatie destinata masurarii vitezei pe: skoda octavia, opel corsa, hyundai i10. Viteza din bord corespunde cu viteza aratata pe GPS si pe aplicatie. La Elantra diferenta este de aprox 10km/ora in plus la bord.
 10. Si la mine este la fel. La 60km/ora aratati la bord, pe GPS arata 50..........diferenta intre valoarea aratata la bord si valoarea aratata la GPS este de aprox 10km/ora in minus pe GPS. Am o aplicatie pe telefon care indica viteza de rulare a masinii. Aceeasi situatie, aceeasi diferenta. Am incercat aplicatia de pe telefon si GPS- ul cu alte masini..........surpriza......valoarea vitezei de pe bordul altor masini este aceeasi cu valoarea aratata de aplicatia telefonului. Mentionez faptul ca jantele+anvelopele au dimensiunile mentionate in cartea de identitate a masinii si a certificatului de conformitate.
 11. Dupa ce ii montezi sa ne spui si noua te rog daca sunt in regula. Ms!
 12. CB-ul stiu ca e 67.1. In rest e ok. Cat ai dat pe senzorii de presiune?
 13. Din pacate sunt multe persoane care abia castiga 1300 lei/luna......dar de.....specific unei anumite categorii de romani
×
×
 • Create New...