Jump to content

noradct

Membri
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About noradct

 • Rank
  Member

Previous Fields

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  Tucson
 • An
  2015
 • Locatie
  Constanta
  1. __Sly__

   __Sly__

   Salut. Merci de info si poze. Vad totusi ca tu ai varianta cu o singura lupa pe scurta si la farurile astea e mai mult loc disponibil. Eu am varianta cu 2 lupe pe scurta si e inghesuita tare treaba acolo... Tot ce am gasit pana acum necesita modificarea capacului de far, chestie pe care nu intentionez sa o fac. 

   thanks. 

    

 1. noradct

  Noul Tucson

  Salut, Eu am schimbat faza scurta cu osram night breaker laser, lumina parca este mai alba....am atasat poza. ...si poza cu becurile originale:))
 2. noradct

  Noul Tucson

  Salut, Unitățile chinezești au evoluat forte mult:), diferențele sunt enorme fata de ce ne montam pe mașinile noastre acum 10ani:)). Se merita sa iti pui numai daca nu ai avut navigație din fabrică. Singurul minus pe care îl am eu cu aceasta unitate este partea de radio.....nu am luat si amplificator dab+., in rest waze_ul se vede mult mai bine pe 10.2inch. Practic este o tableta performanta cu Android. Se merita sa iti pui numai daca nu ai avut navigație din fabrică. Singurul minus pe care îl am eu cu aceasta unitate este partea de radio.....nu am luat si amplificator dab+., in rest waze_ul se vede mult mai bine pe 10.2inch. Practic este o tableta performanta cu Android.
 3. noradct

  Noul Tucson

  Salut, Nu se pierde nimic, iar comenzile de pe volan se configurează foarte usor. Calitatea sunetului este medie, practic nu exista diferente majore intre unitatea originală și acest sistem. Singura problema pe care o sesizez este cea de recepționarea a posturilor radio.....noroc ca am putut sa instalez internet radio pe acest android.😀
 4. noradct

  Noul Tucson

  Salut, Garanția pentru sistemul audio cred că este de doi ani, nu se pierde garanția pentru partera electrica daca îți instalezi un sistem aftermarket.....eu am făcut deja 2 ani de când am noul Tucson????.
 5. noradct

  Noul Tucson

  Eu dau..... Bere Cazino Craft😀
 6. noradct

  Noul Tucson

  Salut, Totul este plug and play???? Merge perfect și arată foarte bine. ,
×
×
 • Create New...