Jump to content
Comunitatea Hyundai din Romania

Bebi Rotea

Membri
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Bebi Rotea last won the day on July 1 2017

Bebi Rotea had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About Bebi Rotea

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  Tucson
 • An
  2007
 • Locatie
  Constanta

Recent Profile Visitors

157 profile views
 1. Trebuie sa iei cablurile afectate si cele din imprejurul lor si sa vezi daca nu sunt in scurt sau intrerupte.
 2. Ca sa poti vedea daca actuatorul rece/cald functioneaza trebuie sa te uiti sub bord(sub torpedou) si in timp ce actionezi comanda de modificare a temperaturii vezi daca acesta lucreaza. Si eu am avut problema cu caldura dar nu a fost niciun actuator. Eu cred, mai mult ca sigur , ca problema este de la infundarea radiatorului din bord care da caldura. La mine asta a fost problema. Daca functioneaza actuatorul( eu cred ca nu el este cauza) vezi ca in partea cu pedalierul este o bucata de plastic ce se scoate si ajungi la tevile radiatorului cu pricina. Pune mana pe amandoua cand motorul este cald si daca returul este mai rece decat turul atunci trebuie sa inlocuiesti radiatorul. Daca e asa te invat cum sa il si inlocuiesti fara sa mergi la service sa dai o gramada de bani.
 3. Bebi Rotea

  tempomat

  Va salut. Azi am terminat de montat sistemul de pilot automat. Am un Tucson 2.0, 4wd, diesel, 2007 si nu avea precablaj. Am gasit o maneta pentru cruise control de la dezmembrari, am verificat-o sa fie functionala si am tras cele 4 fire prin bord conform schemei care se gaseste si aici. Totul functioneaza perfect. Nu este nevoie de nici o activare. Daca va pot ajuta cu vreun sfat, va stau la dispozitie.
 4. Yala se poate masura daca e defecta au nu. Si eu am avut problema astasi a fost firul intrerupt care vine de la yala, ca da minus la circuit. Verificat firul si daca e intrerupt trebuie tras altul.
 5. Azi am schimbat radiatorul folosind varianta " tăierea tevilor". Am căldură în masina. Va recomand sa folositi această varianta ca se merita.
 6. A mai avut vreun coleg problema cu codul asta( p0299)? Daca Da, spuneti-mi, va rog, care a fost cauza ca eu nu mai inteleg. Anul trecut am reconditionat turvina si anul asta iar imi apare codul cu pricina si mai ma si limitează.
 7. Va salut! Cine imi poate pune care sunt valorile in care trebuie sa se incadreze un debitmetru pentru a functiona normal la un Hyundai Tucson 2.0 crdi 4wd an 2007?Sau daca aveti vreun tester sa cititi valoarea MAF si sa imi spuneti, mi-ar fi de ajutor.
 8. Va salut! Cine imi poate pune care sunt valorile in care trebuie sa se incadreze un debitmetru pentru a functiona normal la un Hyundai Tucson 2.0 crdi 4wd an 2007?
 9. Si eu am avut problema asta si in drumul spre Iasi mi s-a rupt o supapa si a trebuit sa schimb piston cu biela, chiuloasa, injector, etc. Din discutiile purtate cu mecanicul ce mi-a reparat motorul am aflat ca ei la revizia de la 70000km dadeau si baia jos si curatau sorbul de la pompa de ulei. As pune si poze sa vedeti, dar nu stiu sa le atasez.
 10. Va salut! Are cineva un manual sau orice fisier care sa contina valorile normale de functionare ale anumitor componente ale motorului 2.0 CRDI, 140hp?
 11. https://www.obd-codes.com/p0087 https://www.autocodes.com/p1186_hyundai.html
 12. Masina din 2007 cu 50000km la bord imi e greu sa cred( aproape imposibil). Cred ca aceste coduri arata ca numarul de km este prea mic fata de realitate, cam multe probleme pentru doar atati km. P1405 - reenerare permanenta a filtrului de particule arata ca este infundat si necesita altul nou( nu se merita ca e scump) sau anularea lui fizica si din soft.
 13. Cauta codul de origine respectiv pe Autokarma sau epiesa si vezi daca il gasesti pe Koraps.com.
 14. Bebi Rotea

  Injectoare

  http://koraps.com/shop/item.php?it_id=254915. Restul te descurci. Sunt doar pe origine si sunt ok.
×
×
 • Create New...