Jump to content

lus29

Membri
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About lus29

 • Rank
  Member

Previous Fields

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  Tucson
 • An
  2007
 • Locatie
  Bucuresti
 1. lus29

  Motor oprit în mers

  Pai cum stam cu schimbarea periodica a distributiei?
 2. lus29

  Scartait la pornire

  Nu am acum o filmare cu sunet, dar scriu poate intelege cineva. La pornire, in viteza 1, am un scartait care s-a agravat cu timpul. Ca si cum se freaca 2 discuri fara lubrifiant intre ele. E mai pregnant cand motorul e rece sau e umezeala mare afara, imi face si in marsarier. Doar prima pornire, daca motorul e cald si opresc la semafor, nu mai face.
 3. Si a mea face la fel. Chiar daca am schimbat placute. Asa e modelul PS. Adica imediat ce le-am schimbat, a incetat pentru numai 3 luni.
 4. In Canada nici nu exista masini diesel, oare de ce?
 5. https://www.conceptcarservice.ro/contact/
 6. Mai simt si eu cand patinez ambreiajul, de obicei la manevre in marsarier sau viteza 1.
 7. Cati km are acum titi-ul tau? Ai simtit un miros cand patinai ambreiajul mai demult, la viteze mici, gen cand dadeai cu spatele sau urcai borduri? Nu am ajuns inca in situatia ta, dar sunt curios de simptome.
 8. lus29

  Sasiu ruginit

  Azi la schimbarea anvelopelor, un baiat a remarcat ca am sasiul ruginit. Ma gandesc ca majoritatea au aici Tucson din generatia 2007-2009. Pot exista probleme cu sasiul? Se poate inlocui sau trata cu vreo vopsea?
 9. Multumesc, dar indicatorul de incalzire a motorului de la bord nu ma tine in garda?
 10. E normal ca bidonul de plastic pe care scrie COOLANT sa fie mereu gol dupa ce pun antigel? Inseamna ca se duce in instalatie? Sau are pierderi? Am citit ca trebuie mentinul nivelul marcat, in rezervorul de plastic. Sa fi pus cei de la service prea putin? Cumva e nevoie de 6 litri? Chestia e ca tocmai au inlocuit un furtun spart, sa mai fie pierderi pe undeva? Multumesc.
 11. Imi cer scuze pentru titlul scris gresit, in graba. A mea e pe benzina, deci mai scad din riscuri, cred/sper. Dar degeaba va minunati, aud intr-una astfel de plangeri!!!! La urma urmei asa e, ce vor schimba, va si cadea in scurt timp! Normal ca nu e nimeni tampit sa-si fure masina cu totul sau ceva ai putea vedea imediat pana pleci cu ea de acolo. Nu am fost niciodata la un service Hyundai, din proximitate am ales ce era la mine in cartier.
 12. Am o intrebare: cam ce ar putea se se fure de sub capota cand un Tucson (2007) e in service? Tot aud de furturi de piese in service. Nu ma pricep asa de bine, dar am observat ca motorul e incapsulat, bateria mi-o cunosc, stau si ma gandesc cam ce ar fi util pentru mecanicii hoti? La roti sigur nu au cum sa umble, ca ni le cunoastem toti si se simt imediat la mers.Ma rog, cine ar fura o bucsa sau o bieleta? Dar nu e o marca de top, gen germana, si modelul e invechit. Ce riscuri ar fi?
×
×
 • Create New...