Jump to content

nats

Membri
 • Content Count

  785
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

nats last won the day on July 13

nats had the most liked content!

Community Reputation

55 Good

1 Follower

About nats

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  i40 Supreme
 • An
  2012
 • Locatie
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

497 profile views
 1. 110 lei ora de manopera in reprezentanta este foarte ok. Cred ca acolo o sa ma duc si eu, tot cu consumabilele mele, pentru ca vreau sa fac o si o verificare ca la carte a masinii.
 2. nats

  Tucson 2021 ~

  Total de acord. Portierele sunt hidoase. Fata si interiorul deosebite. Spatele banal.
 3. Picnicul intra pe o alta lege speciala, Legea nr. nr. 54/2012. Nu mai fiti carcotasi, mai ales in necunostinta de cauza...
 4. Despre ala de la mild hybrid.
 5. Eu cred ca s-a referit ca hybridul e de viitor... Cuplul si caii putere sunt cu ambele motoare in functiune, simultan, dar nu stiu cat te tine in forja electricul.... Ca daca e bateria goala, tot motorul termic duce greul. Atat ca este turbo. Dar benzinar turbo, nu diesel.
 6. Da. Si cu filtre, placute, etc., insa iti scrie in cartea service "piese client".
 7. Igienizarea gratuita consta, de fapt, intr-un spray cu aerosoli. Cel putin la mine asa a fost, mai acum vreo cativa ani. Oricum o fac eu primavara, e vreo 18 lei un spray Mannol. De curiozitate, cat este tarifata ora de manopera la Proleasing si cate ore ti-au facturat?
 8. Datul cu parerea e sport national, dar hai sa mai vorbim si la obiect: Odata cu intrarea in vigoare a noului Cod Penal, la 01.02.2014, infractiunea respectiva a fost preluata din Legea nr. 61/1991, redefinita si introdusa in CP la cap. Infractiuni contra linistii si ordinii publice, astfel: Art. 372 Portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase (1) Fapta de a purta fără drept, la adunări publice, manifestări cultural-sportive, în locuri special amenajate și autorizate pentru distracție ori agrement sau în mijloace de transport în comun: a) cuțitul, pumnalul, boxul sau alte asemenea obiecte fabricate sau confecționate anume pentru tăiere, înțepare sau lovire; b) arme neletale care nu sunt supuse autorizării ori dispozitive pentru șocuri electrice; c) substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă. (2) Folosirea, fără drept, la adunări publice, manifestări cultural-sportive, în locuri de distracție ori agrement sau în mijloace de transport în comun a obiectelor sau substanțelor prevăzute în alin. (1) se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă. (3) Portul, fără drept, al obiectelor sau substanțelor prevăzute în alin. (1) în sediul autorităților publice, instituțiilor publice sau al altor persoane juridice de interes public ori în spațiile rezervate desfășurării procesului electoral se pedepsește cu închisoare de la unu la 3 ani sau cu amendă. Asadar, in circumstantele enumerate, se pedepseste atat portul cat si folosirea. Ce nu e interzis in norma legala nu se pedepseste, simplu.
 9. 1000 lei la un benzinar e lacomie pe fata. Daca vorbeam de un diesel, la care intra mai mult ulei si filtrul de motorina, treaca-mearga. Din pacate, observ o "sete" de bani din ce in ce mai accentuata a reprezentantelor, concomitent, insa, cu o scadere la fel de accentuata a calitatii serviciilor.
 10. nats

  Tucson 2021 ~

  Parerea mea este ca arata bestial. Cred ca o sa rupa la vanzari, mai ales ca romanului i s-a deschis apetitul la hibride.
 11. Nimeni. Cauta si citeste, s-a mai scris de 100 de ori.
 12. nats

  Noul Tucson

  Mai vorbim peste vreo 2-3 luni...
 13. Si-asa mai bibilesc eu I40-ul la plasticele de interior, piele, filtrele de aer si polen schimbate la 7500 km, etc. Asta imi mai trebuie, sa mai bibilesc si trapa cu nu stiu ce unsori de mecanisme si altele. In plus, la cat praf este in Bucuresti, si cum am loc de parcare sub niste plute, ma astept ca orificiile de scurgere a apei sa se infunde foarte des. Nu mi-ar fi de asta, dar sunt si mai scund, si trebuie sa ma catar... :))) Oricum, principalul dezavantaj (pentru mine) la SF este ca in Ro nu aduc versiunea cu 7 locuri. In rest, numai de bine, consola mediana mi se pare chiar wow. Cred ca sunt printre primii care l-am vazut on-line, am urmarit data lansarii si l-am gasit la vreo 2-3 zile pe youtube. Singurul lucru care nu imi place ste partea frontala, grila aia e cam cioplita din topor, fata de versiunea prefacelift. Ce nu inteleg este urmatoarea chestie: de ce au pus semnalizatoarele jos, in bara spate (cum are si Kia Sportage acum)? La traficul bara la bara, nici nu le vezi. Insa, fiind full led, se vad bestial, asta este adevarat.
 14. Cel putin, in istoria recenta, eu nu stiu sa fi oferit. Eu am luat I40-ul in 2013 cu 5 ani garantie.
 15. Lenea celor de HAR face, inca o data, "minuni": nu inteleg incapatanarea pentru care aduc doar o singura varianta. Personal, urmaresc masina, insa nu imi doresc "gaura in tavan" insa vreau versiunea cu 7 locuri. Spre deosebire de ei, fratii de la Kia ofera posibilitatea configurarii noului Sorento. De altfel, intotdeauna au oferit-o. Nu vrei trapa. nu-ti iei. Vrei 7 locuri? Mai marci 700 de euro. Simplu! Plus ca ai 7 ani garantie... Norocul lor s-ar putea sa fie ca nu prea imi place noul Sorento si e si model nou nout, cu toate bolile tineretii inerente. Astept sa iasa pe toata piata din Europa, poate in Germania e mai ieftin. Si de acolo pot sa imi iau cu 7 locuri, fara "gaura in tavan", vorba lui @dvoncu.
×
×
 • Create New...