Jump to content

Tavi2000

Membri
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tavi2000

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  Tucson
 • An
  2004
 • Locatie
  Bucuresti
 1. Mulțumesc pentru implicare dvoncule! Apreciez! Cu prima ocazie pe la service o sa solicit și-o rescriere.
 2. Mulțumesc din nou! Nu vrea! Am ținut apăsat mai mult de 30-40sec. N-a schițat nici-un gest.
 3. Mulțumesc dvoncu! Nu merge! Am urmat întocmai pașii descriși de tine. Nu bipăie, nu face nimic! Am încercat sa apăs pe butoanele telecomenzii, după 10 sec., chiar dacă n-a bipăit. Nici-un efect.
 4. Buna ziua. Ambele telecomenzi ale închiderii centralizate au murit simultan! (Ciudat!). Tucson, diesel, 2004. Am schimbat bateriile la amândouă dar acum una e funcțională dar cealaltă nu. Am mai pățit-o odată acum câțiva ani buni și, nenea ala de la service, mi-a arătat o succesiune de mișcări cu cheia (introdusa în contact) și telecomanda astfel încât sa se resincronizeze sau cum Dumnezeului ii zice. Aveți idee de cum se poate face? In manual nu e nici-o instrucțiune de genul asta. Mulțumesc.
 5. Tavi2000

  Noul Tucson

  Va multumesc pentru raspunsuri! Ca sa fiu un pic mai specific si, @dvoncu, ca sa mai diluez nota de amuzament si sa nu va mai buseasca risul, ALEGEREA marcii si a modelului e facuta in buna cunostiinta de cauza! M-am dat deja cu ea, stiu cum e. Era o automata. De probat am probat 4-5 marci de masini (Tucson, Mitsubishi, Honda, Toyota, Kia). Am ramas la Hyundai. In alegere a cintarit mult si faptul ca, de 20 si ceva de ani de cand am tot avut Hyundai, n-am avut experiente neplacute cu marca asta. Intrebarea catre voi, cei care va pricepeti mai bine si/sau folositi deja, era si este: cutie manuala sau automata? Va place sau nu? Sunteti multumiti/nu? Fiabila? Multumesc.
 6. Tavi2000

  Noul Tucson

  Multumesc! Bine ca mi-ai zis de Ioniq (chiar inepusem sa ma uit serios la ea!). Am 1.96!
 7. Tavi2000

  Noul Tucson

  Multumesc! Da, sunt constient ca pot aparea oricind probleme dar din acelasi motiv, fiabilitatea, apelez la experientele voastre, a celor care deja va dati cu ele de ani buni.
 8. Tavi2000

  Noul Tucson

  Va rog, daca aveti 10 minute de pierdut, sa va uitati (si) pe postul meu. AICI. Am nevoie de sugestiile voastre, ale celor care deja folositi cutia manuala sau automata. Am postat gresit pe topicul vechiului model. Am rugat un moderator sa mute aici. Multumesc.
 9. Multumesc pentru raspunsuri. Acum am vazut ca am incurcat borcanele! Rog un moderator sa mute postul la sectiunea potrivita (Tucson 2015 ~) Multumesc. Turbina? Te referi la T-ul ala de la motorizarea T-GDi? Scuza-ma, sint destul de "pe linga"! Multumesc. Multumesc. E o sugestie buna, o s-o luam in calcul.
 10. MT sau DCT? "...e vorba de si ma intereseaza in principal fiabilitatea cutiei, dar si consumul." Mai bine de-atat nu stiu sa-ntreb! Apelez la experienta voastra in legatura cu una sau ailalta! Ca-n marja mea de pret sint numa' doua! Multumesc. Imbatrinesc, da! Nu asta ne-asteapta pe toti? Am auzit, stiu de ofertele de-afara dar vreau una noua. Multumesc.
 11. Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti/consiliati in legatura cu alegerea unuia dintre modelele listate pe site-ul Hyundai, mai precis , in legatura cu alegerea cutiei de viteze. Nu stiu care, ce si cum. Am citit aici pe forum din experientele voastre dar as aprecia sfaturi directe. Evident ca e vorba de si ma intereseaza in principal fiabilitatea cutiei, dar si consumul. Manuala? Automata? In prezent avem un Tucson din 2004, diesel, 4x4, cu aprox. 150.000km de care am fost si sunt extrem de multumit dar, cred ca, e timpul sa il reinoim. Sincer, as fi vrut ca pe "batran" sa-l duc undeva la un vopsit bun, sa-i schimb cotierele din fata (al caror plastic interior, de sub velur, a pleznit) + inca 2-3 maruntisuri si, astfel revigorat, sa ne mai tinem de urat unul altuia inca 5-6-... ani de zile. Bani - 25-26.000max. Media anuala aprox. 10.000km. Utilizare 90+% urbana. Bucuresti. 2-3 iesiri/an. Condus linistit, fara accese inutile, sintem in buza lui 60! As dori benzina (ca tot e nebunia asta cu dieselul si poluarea mondiala). Din ce vad pe site-ul lor, pina-n 26.000, ar fi 1.6 l, 177 CP, 4 WD, 6 MT, Style sau similar cu 7 DCT. Pe care s-o alegem? MT sau DCT? Multumesc!
 12. Cum e asta "jump start engine 0 1 2 3"?
 13. Multumesc Nicule! Oooo!!! Daca e vorba de dat bordu' jos... pas!
 14. Multumesc pentru raspuns. Cum procedez? Ma "puneti pe orbita", va rog? Pot s-o fac singur?
×
×
 • Create New...