Jump to content

Nakata99

Membri
  • Content Count

    53
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Nakata99 last won the day on June 21 2015

Nakata99 had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Nakata99

  • Rank
    Member
  • Birthday 09/18/1992

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    giurgiu

Previous Fields

  • Auto
    Hyundai
  • Model
    Accent
  • An
    2007
  • Locatie
    Giurgiu
  1. Cred că tot senzorul de turație ar fi problema
  2. Salut, am o problema cu accentul meu de 1.4 din 2007 . De câteva zile după ce parcurg câțiva km și stau la un semafor s-au o intersecție , mi se oprește brusc . Încerc să îi dau la automat , dar nu pornește deloc . După 30 de minute dacă o las o ia , merg iară câțiva km și aceiași problemă . Am fost la service , au pus-o pe tester , mi-au spus că este senzorul MAP , l-am schimbat , dar problema persistă în continuare . Ajutați-ma cu un sfat , o părere ce ar putea fi ( eu suspectez pompa de benzină s-au senzorul de turație ) . Mulțumesc !!!
  3. Eu suspectez ori pompa de combustibil ori senzorul de la imobilizator..
  4. Salut , am o problemă destul de enervantă la accentul meu din 2007 , benzină . De câteva zile când dau să o pornesc, învârte normal fără a porni , becul de la imobilizator stă aprins , iar când o ia se stinge . Menționez că de 2 ori mi sa oprit mașina din mers. Ceva opinii ? Mulțumesc !!
  5. Salut, aceiași problemă am avut-o și eu . Eu am schimbat ambreiajul și după asta aveam că un chițăit , nu stiu dacă este la fel ca la tine , dar și eu când apăsăm pedala dispărea . Eu am desfăcut a 2 oara ambreiajul crezând că este rulmentul de presiune , dar culmea , nu avea absolut nimic . La mine problema sa rezolvat schimbând furca decuplare . Acum nu se mai aude nimic, doar motorul 😁 .Aceiași mașină o am și eu . Drumuri line !
  6. Nakata99

    Ambreaj

    Salut , a schimbat cineva pana acum rulmentul de la priza ? cred ca am o problema cu el, am schimbat tot kit-ul dau scartaie la relanti , si cateodata in mers ( kit valeo made in korea , are 3000 km de cel nou , si face asa app de cand l-am montat )
  7. Salutare , am o problema la accentul meu de 1,4 din 2007 . De curând am schimbat simeringul de la cutie ( înainte de prelingea) acum după ce l-am schimbat după ce am mers vreo 30 de km am văzut o pata de ulei de circa 10 cm diagonala , din ce am văzut când au schimbat băieți simeringul a fost băgat drept ....aștept părerile voastre . Mulțumesc !
  8. Nakata99

    Zgomot ambreiaj

    Salut , eu am gasit problema , este de la imbinarea furci de ambreiaj cu cilindrul receptor , are un mic joc acolo, cand pun degetul pe capatul cilindrului nu se mai aude acel tacanit . Probabil cand a fost desfacut in capat avea o bucsa mica de cauciuc ,pentru ca altfel nu imi explic !
  9. Nakata99

    Zgomot ambreiaj

    Nu l-am verificat , unde este localizat?
  10. Nakata99

    Zgomot ambreiaj

    Exact la fel face și la mine, dar până să îl schimb nu făcea ...asta e toată treaba
  11. Nakata99

    Zgomot ambreiaj

    Am completat uleiul,dar la fel face ... O să mai merg așa cu ea să vedem cum se mai comportă
  12. Nakata99

    Zgomot ambreiaj

    Este mai puțin , deoarece când am schimbat ambreiajul mia spus acel om ce este mai puțin și urmează sâmbătă să îl schimb , dar mă gândesc să nu fie altceva mai serios https://ufile.io/n7w8e , am pus aici si un link sa vedeti cum se aude cand nu este actionata pedala . Seara frumoasa !
×
×
  • Create New...