Jump to content

sisica

Membri
 • Content Count

  155
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

sisica last won the day on July 21 2014

sisica had the most liked content!

Community Reputation

14 Neutral

About sisica

 • Rank
  Member

Previous Fields

 • Auto
  ---
 • Model
  ---
 • An
  ---
 • Locatie
  ---
 1. Sa nu fie discurile pe spate. EDIT: ovalizarea o verifica simplu. Roata ridicata si invartit de ea. daca tine la mana putin la fiecare rotatie este discul. Etrieri blocati la fel... roata sus si tine constant, roata se invarte foarte greu.
 2. Pe viitor schimba la 3 ani sau la 45-50.000 km sa fie ok. Faptul ca e negru cel din grup arata ca i-a trecut termenul si nu prea mai avea proprietile necesare.
 3. Deci nu te-ai grabit cu schimburile. Intr-un fel sau altul trebuiau schimbate zemurile ca erau depasite toate.
 4. Dar in cartea masini nu ai nimic?
 5. Nu stiu care este puntul cel mai de jos la tucson, am dat un exemplu, la unele este reductorul...
 6. Daca shimbi lantul tre schimbata si patina intinzatoare. Aripa mai bine cauta una SH pe culoare si ai rezolvat-o fara batai de cap, vopsita nu va arata ca restul masini.
 7. Degeaba maresti garda la sol a caroseriei ca garda la sol ramana practit tot aia. Garda se masoara in cel mai jos punc... punct care sa zicem ca este grupul spate, grup pe care tu nu l-ai inaltat sau il poti inalta decat cu gume mai mari, gume care nu stiu daca ai unde sa le bagi din cauza pasajelor si risti sa frece. Asa ca te intreb... cu ce te ajuta o caroserie inaltata daca garda la sol ramane practic aceeasi? Pe langa ca urci mai greu in masina ii mai si ridici centrul de greutate si se duce dracu toata stabilitatea.
 8. http://olx.ro/oferta/vand-2-anvelope-de-vara-175-65-14-pirelli-p3000-pret-200ron-ambele-ID3ebch.html#c8a897504f
 9. Pentru spate prins de caroserie si intors in jos. EDIT: ca orice furtun tre verificat si schimbat periodic. Atasat un grup spate de freelander cu furtunul de care ziceam. http://www.dezmembrarionline.ro/vand-grup-spate-pentru-land-rover-freelander--96091.html
 10. Dupa aproape juma de an de navigat pe net prin gigi pot spune ca depinde foarte mult zona in care esti. aici ma refer stric pe Bucuresti. Sunt zone in care inacarca intant si zone in care se cacaie. Cumnata este in zona gig sau nu? Daca nu e zona gigi nu ai facut nimic ca e prin roamning.
 11. Cei de la land rover de exemplu. Au scos furtunul diferentialului fata in compartimentul motor. Foarte bine ai facut. Poti pune si ceva poze sa faca si colegi ca tine? Prin apa trecem toti, inclusiv prin orase sau pe DN-uri la o ploaie serioasa.
 12. Reclamatie pe site. Asa m-au dus si pe mine cu presu pentru o tableta... "nu e pe stoc". Dupa ce le-am pus in vedre ca si-au incalcat contractul ca nu au livrat echipamentul intr-o luna si devine nul a dou-a zi a fost curierul la usa.
 13. Dar nu are pe acea aerisire un furtun care sa impiedice apa sa intre in dif? Stiu ca sunt producatori de suv-uri care au pus tocmai sa evite asta.
 14. Cati ani are bateria? Daca e cu "ochi" sau "capsata" nu da semne ca e pe duca. Fa si o verificare a incarcari. Sau cum zice MZ un gunoi pus pe dunda si dupa cei 7 km s-a miscat.
 15. Salutari colegului cu un I30 gri stiker-it cu ceva legat de anvelope. L-am vazut dimineata pe Nitu Vasile pe la 9:30. Numarul nu am apucat sa il vad, dar stiker-ul da. Salutari!
×
×
 • Create New...