Jump to content

costygrigo

Membri
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About costygrigo

 • Rank
  Member

Previous Fields

 • Auto
  hyundai
 • Model
  matrix
 • An
  2002
 • Locatie
  tulcea
 1. am rezolvato . era admisia plina cu calamina s-au cum se cheama si raminea ERG inchis. am curatat admisia si am anulat RRG, care se inchide numai la oprire. acum se opreste mai greu un pic.Dar porneste ok.
 2. Salutare, am un hyundai matrix 1.5 an 2002. Cind pornesc motorul porneste la sfert de cheie dar daca-l opresc porneste cam greu asta se intimpla doar la a doua pornire ca dupaceia porneste foarte bine.pot porni toata ziua ca nu-mi face nici o problema doar la a doua pornire. mecanicul meu da din colt in colt, cind pune testerul pe ea arata o problema la pompa de motorina o sterge si nu mai arata nici o problema. zice sa cumpar o pompa dar nu garanteaza ca se rezolva, nu stiu ce sa fac. o pompa noua este in jur de 300 euro si la cimitirul de masini nu sut decit daca merg in madrid s-au barcelona. va multumesc... va rog daca stie cineva ce are? astept raspuns.
 3. costygrigo

  MATRIX

  Salutare, am un hyundai matrix 1.5 an 2002. Cind pornesc motorul porneste la sfert de cheie dar daca-l opresc porneste cam greu asta se intimpla doar la a doua pornire ca dupaceia porneste foarte bine.pot porni toata ziua ca nu-mi face nici o problema doar la a doua pornire. mecanicul meu da din colt in colt, cind pune testerul pe ea arata o problema la pompa de motorina o sterge si nu mai arata nici o problema. zice sa cumpar o pompa dar nu garanteaza ca se rezolva, nu stiu ce sa fac. o pompa noua este in jur de 300 euro si la cimitirul de masini nu sut decit daca merg in madrid s-au barcelona. va multumesc... va rog daca stie cineva ce are? astept raspuns.
 4. Salutare, am un hyundai matrix 1.5 an 2002. Cind pornesc motorul porneste la sfert de cheie dar daca-l opresc porneste cam greu asta se intimpla doar la a doua pornire ca dupaceia porneste foarte bine.pot porni toata ziua ca nu-mi face nici o problema doar la a doua pornire. mecanicul meu da din colt in colt, cind pune testerul pe ea arata o problema la pompa de motorina o sterge si nu mai arata nici o problema. zice sa cumpar o pompa dar nu garanteaza ca se rezolva, nu stiu ce sa fac. o pompa noua este in jur de 300 euro si la cimitirul de masini nu sut decit daca merg in madrid s-au barcelona. va multumesc... va rog daca stie cineva ce are? astept raspuns.
×
×
 • Create New...