Jump to content

Bog54

Membri
 • Content Count

  1993
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Bog54

 • Rank
  ex-member

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  i30
 • An
  2008
 • Locatie
  Bucuresti
 1. Dane, nu eşti nici “singurul” , nici – cu atât mai mult – “vinovat”. Deoarece nimeni de pe forumul ăsta nu consider că are dreptul să ceară socoteală altui membru de pe forum pentru faptul că nu a venit la o întâlnire, că a plecat într-o excursie organizată în grup restrâns, că postează sau nu. Sincer, nici prin cap nu mi-a trecut că ieşirea asta va fi considerată secretă, o vină a cuiva în faţa altcuiva. La fel de sincer, am crezut că va fi apreciat faptul că se face reclamă forumului oriunde şi oricând, în orice context. Altfel, Sergiu, nu aş fi postat poza. Eu mă declar vinovat pentru că nu i-am spus lui Relu despre respectiva excursie. Atunci când l-am sunat să-l întreb “de sănătate”, nu am facut-o pentru a-l trage de mânecă… Presupunând că ar putea avea o problemă, deoarece la întâlniri nu-l văzusem de la începutul anului, pe forum nu mai era… am sunat pentru a ne oferi eventualul ajutor... Şi chiar mi s-a părut de prost gust şi lipsit de bun simţ – ştiindu-i situaţia - să o fac în acel context… Relu, scuze dacă am deranjat. Chiar nu am făcut-o cu intenţia de a te face să te “prezinţi” la întâlnirea imediat următoare de la Polivalenta. Poate dacă nu te sunam, nu ai fi răbufnit în felul asta. În alta ordine de idei, timp de 3 zile începând de mâine, dacă există doritori în a prelua poze şi filmuleţe, pe care le am de la cele 67 de întâlniri la care am participat ca membru al clubului sau materiale legate de activitatea clubului, pun la dispoziţie urmatoarea adresa FTP, sunt 52 GB ftp://89.46.117.24 HyundaiClub username: BogdanDTP password: Bogdan0812 Eu unul mă opresc aici….definitiv.
 2. Rog a mi-se şterge contul. Mulţumesc
 3. Pentru a înţelege situaţia. Cu 3 săptamani înainte s-a PLĂTIT vila compusă din 13 camere pentru acest eveniment. Numărul de persoane invitate era clar bătut în cuie. S-au învitat prietenii şi cunoştinţele de la diferite evenimente. Pe suta de metri, din imposibilitatea participării a 3 familii, s-au eliberat 3 camere. S-a discutat cu alţi câţiva membrii din cercul de cunoscuţi dacă pot participa ei. Când se fac excursii organizate mai întâi se face o listă şi pe urmă se umblă după locaţie, în funcţie de numărul de participanţi. Se anunţă şi se poate înscrie oricine, doar se ştie acest lucru. Acum..îmi asum orice risc pentru postare, dar chiar nu înţeleg. De când trebuie să anunţăm sau să motivăm participarea sau nu la întâlnire. Suntem judecaţi că am ieşit într-o excursie şi nu am anunţat public....oare chiar este firesc. Au lipsit doar Bog54, Danny, Leonidas şi Andreiuşca din membrii care vin periodic. Unde au fost ceilalţi? Păi fraţilor ne măguliţi. Suntem chiar aşa importanţi? Cum adică nu a fost nimeni? Cei 3 care aţi fost, sunteţi NIMENI ??????????. Referitor la excursie, dacă se dorea ceva "TOP SECRET", păi ar fi rămas SECRET, nu aş fi pus poze şi aş fi dezvăluit acesta. Acum fără răutate, unde ai fost Gaby atâta vreme, nici nu ai anunţat că vii şi nici că nu vii? Treaba ta. Nu trebuie să te justifici, dar să emiţi o astfel de judecată.....!!!! Este opţiunea fiecăruia, nu vine nimeni din obligaţie şi nu trebuie să se motiveze faţă de nimeni. Am fost la aniversări, accidente, spitale, înmormântări, întâlniri oficiale, în numele clubului, în numele TUTUROR membrilor, au fost de mine alături permanent doar Dannyboy şi Blueking uneori, s-au investit bani şi muncă şi nu am cerut ajutorul nimănui şi nici nu am reproşat cuiva acest lucru, iar acum suntem judecaţi.... Uneori am fost doar 2 Mulţumim!
 4. Bog54, Aztec şi Leonidas, câte 20% pentru flame-uri. Să vă pună naiba să le scoateţi
 5. Mihăiţă reciteşte. Nimeni nu bagă sula în coaste la nimeni şi deasemeni, nimeni nu este exclus, asta este o aberaţie dacă te-ai gândit la aşa ceva. Cu cât sunt mai mulţi cu atât mai bine. Nimeni nu are nico obligaţie de a lua materiale promoţionale, de a merge în excursii, ş.a.m.d. M-am referit la cei ce au o constanţă, care se cunosc şi doresc să menţină vie flacară acestei comunităţi. Fraţilor nu mai răstălmăciţi cuvintele. Păi, nu ţi-o place, dar crede-mă că ştiu foarte bine de câte ori s-au reuperat târziu banii sau cu câţi bani au fost nevoiţi să contribuie alţii şi nabab nu este nimeni. La asta se referea. Parcă am bolunzit cu toţii
 6. Relule chiar nu te înţeleg. În fiecare Sambata am venit si nu am avut pretentia să vina cineva. Am fost prezent din plăcere in speranţa că poate va veni cineva. Mai mult de atât, tu nu ai mai fost prezent în ultimele luni, nu aveam de unde să ştiu că o să apari tocmai acum. Teapă? Relule, altă dată am fost doar 2 la întâlniri şi nu s-a anunţat nici că vine şi nici că nu vine nimeni. Vrei să-ţi spune de căte ori am fost doar 2? Vrei să îţi aduc aminte că am venit la Polivalentă şi nu era nimeni. Nu m-a deranjat. este normal, vine numai cine poate, când poate şi dacă îi face plăcere. Nu s-a ascuns nimic...dar ca să afirmi că ai fost minţit.....a vorbit cineva cu tine, ţi-a promis cineva altceva.....chiar nu te înţeleg. Poate că ai înţeles greşit cu grupul. Grupul este format din toţi acei oameni care sunt serioşi, care au mai venit şi la întâlniri, care au participat la diferitele acţiuni, care fac sau au făcut câte ceva să mişte şandramua asta. Faptul că ai ratat ieşiri şi că poate le-au ratat şi alţii din motive obiective, nu a deranjat pe nimeni şi a fost de înţeles, ba chiar nici nu s-a mai adus în discuţie şi de fiecare dată când s-a mai organizat câte ceva, lista a ramas deschisa. Suntem oameni, ce naiba, intelegem situaţiile. Unii chiar nu au posibilitatea, fie fizică, fie financiară, dar asta nu înseamnă ca ceilalţi să se oprească. Nu există un grup strict, ci doar cei care pot participa şi care nu aduc prejundicii de orice natură, celorlalţi. Repet, timpul a fost scurt, liste nu se mai puteau face, locaţia punea presiune şi nu puteam să ne bazăm până aproape de ziua plecării, să aflăm dacă suntem sau nu toţi. Priveşte şi motivul financiar. Întotdeauna cineva a pierdut...şi mă opresc aici. ANUNŢ SÂMBĂTĂ NU MAI VIN
 7. În fiecare Sâmbătă se ţine întâlnirea. Acum depinde câţi pot veni. Eu unul vin oricum, nu este nimeni, nu-i nimic, o iau ca pe o plimbare. Da, da Mihăiţă. S-a vorbit la întâlniri, de eveniment. Totul a fost din scurt şi nu era timp de deschis liste şi pe urmă căutat locaţie, başca că aveam nevoie de răspunsuri concrete, nu cu: stai să văd dacă sunt liber, dacă am bani, dacă...... Dacă cineva crede că s-au făcut grupuleţe, atunci are dreptate. S-au făcut grupuri cu cei ce participă efectiv, la întâlnirile de Sâmbătă, la excursiiile organizate, fie la un grătar, fie de 2-3 zile, care şi-au luat materiale promoţionale, care au pus umărul efectiv la dezvoltarea acestei comunităţi. În spatele monitorului poţi emite multe judecăţi....mai rămâne de stabilit dacă sunt şi de valoare. Şi ca un exemplu...vezi topicul cu Intâlnirea naţională sau de ce nu...cel cu Sugestii şi Reclamaţii.
 8. Nu a fost TOP SECRET, dar dacă nu ai mai ajuns pe la întâlniri.
 9. Bog54

  Poiana lui Iocan

  Te felicit. La ei sunt alte probleme, cauzele sunt altele chiar dacă şi economic au tangenţă. Păi cam asta este problema. Generaţia actuală, nascută, educată într-un sistem capitalist, cu ideea că ei fac şi schimbă tot, din ce în ce mai puţin pregătiţi, lipsiţi de valori, unica valoare a lor fiind banul, fiţele, cluburile de noapte şi dominişoarele pentru un blowjob. A nu se înţelege greşit, nu-i introduc pe toţi în aceeaşi oală, sunt şi excepţii, dar acestea în urma sistemului capitalist, mârşav, care caută mai degrabă să îndobitocească omul pentru a-l face sclav, în timp, se reorientează şi îşi schimbă sistemul de valori, şi atunci încep să-şi pună întrebarea şi chiar să o pună în aplicare, că de ce să mai înveţe, de ce să se sacrifice să schimbe lumea, de ce el să umble cu o maşină SH când ar putea să fie mai bine pentru el, să aibă vilă şi piscină şi un cont în bancă cât mai mare, să fie un pic sau mai mult corupt, să şmenuiască sau cine mai ştie ce. Căte valori a dat naştere acest sistem, mă refer la cel capitalist. Puţine. Câţi inovatorii, scriitorii, matematicieni, artiştii, fizicieni şi chimişti, a dat sistemul capitalist în ultimii 100 de ani? Ne-a dat în schimb politicieni care nu cunosc nici macar structura apei, care vorbesc de almanche sau gugăl, care mint fără neruşinare întregul popor şi chiar întreaga lume, aca generaşia Bush. Doar banul mai conteză şi pentru el trebuie să calce peste tot, peste educaţie, omenie, cultură. Cam asta înseamnă sistemul capitalist. Nu sunt comunist dar nu împărtăşesc nici ideile capitaliste. Nu pot fi câine înainte de a fi om. Se spune că omenirea a evoluat. Ai văzut aşa ceva? Ne întoarcem la origini. Nu mai învăţăm, facem muşchi, ocupăm teritorii şi ne facem "triburi" prin forţă sau prin troc, plătind în "carne" sau poziţie ierarhică în societate, ne purtăm din ce în ce mai mult ca animalele, rămân din ce în ce mai puţine excepţii. De asta sunt pesimist. Iar un alt război, fie el convenţional sau nu, tot nu ne va ocoli. Oamenii au devenit şi devin din ce în ce mai răi, pretenţiile tot mai mari dar de unde. Repet, ne-am înmulţit şi nu mai sunt resurse pentru a ne îmbogăţi toţi.
 10. Bog54

  Poiana lui Iocan

  Corect, asta este şi părerea mea, cel puţin din cele existente. S-a vorbit la un moment dat de neo-comunism, adică comunismul cu faţă umană, eu personal cred că este un bullshit. Eu unul sunt foarte pesimist în privinţa asta şi cred că în următoarele decenii, vor apare conflicte mondiale şi vor pierii mulţi oameni şi asta este tragic.
 11. Sâmbăta asta absent. Asta aşa, informativ.
 12. Bog54

  Poiana lui Iocan

  Eu zic ca adevărul este pe undeva la mijloc. Sistemul comunist s-a dovedit, spun unii, că nu a fost viabil. Cel capitalist a ajuns la un apogeu şi se pare că nici acesta nu este viabil, nu se poate aplica la un număr mare de populaţie. Din experienţa mea trăită, nu citită, am constatat că: Modelul capitalist Muncitorul este plătit cât mai puţin pentru a lua patronul cât mai mult. Se invoca, cheltuieli, asigurarea viitorului firmei, investiţii Oricât de mult s-ar realiza, tot in buzunarul patronului rămâne Astfel ca dintr-un tot realizat, pentru beneficiul patronului, ori mai puţini muncitori, ori salarii cât mai mici. Modelul socialist Directorul, pentru că patron nu există, are salariul doar de 2 sau 3 ori mai mare decât al unui muncitor. Pentru a beneficia de un salariu mai mare, creşte nivelul salariile muncitorilor. În Socialismul actual, vezi China, nivelul de trai a crescut simţitor la un număr al populaţiei de 1.336.540.000 Nu pledez nici pentru comunism, socialism, capitalism sau cine ştie câte curente mai sunt, dar eu asta cred, nu s-a găsit un curent, ideologie, sistem, cum vreţi să-i spuneţi, viabil pentru ZILELE DE AZI când populaţia globului s-a mărit şi este în creştere, când resursele naturale seacă şi când aproape orice se va produce, va ajunge să nu mai poată fi cumpărat decât de anumite grupuri de indivizi înavuţiţi. Am sa-l contrazic pe James, nu America este ţara cu cele mai mari resurse financiare, ci cu cele mai multe datorii. "America nu mai vrea "să crească pe datorie" Înainte de a sosi la Beijing, în Singapore, Obama a promis că "pe măsură ce economia îşi revine, vreau să iau măsuri serioase de reducere a deficitului pe termen lung al Americii. Creşterea pe datorie nu mai poate alimenta prosperitatea pe termen lung a Americii". Oficiul pentru Buget al Congresului prevede că deficitul SUA va fi de 1.500 dolari în 2010 şi va urca până la 1.800 miliarde în 2019. Cea mai eficace armă împotriva creditorilor din Asia (mari rezerve în dolari fiind deţinute de China, Japonia, Singapore etc.) ar fi devalorizarea accelerată a dolarului, o măsură ce i-ar costa enorm pe americani, precum şi popularitatea oricărui preşedinte" "Saptamina trecuta Obama le-a spus americanilor: vom trece peste asta si vom fi mai puternici ca inainte. Dar in 2011, SUA va imprumuta 2 trilioane de dolari, doar ca sa-si acopere cheltuielile si datoriile. Agentiile de rating avertizeaza guvernul american ca in 2011 si 2012, sute de mii de companii vor continua sa dea faliment. In 2017, datoria publica a SUA va fi egala cu PIB-ul. Asta inseamna faliment. In noiembrie, am vazut in New York oameni care mureau efectiv de foame pe strada. Oameni care cu 2 ani inainte aveau job, casa si masina. Care iesire din criza?" Aici un articol, merita citit. L.E. Şi o întrebare pe care ar trebui să ne-o punem. Cum era China sau America acum 30 de ani şi cum sunt acum?. La cine se simte diferenţa mai mare?
 13. Bog54

  Garda la sol

  Ba uite că mă duc. Sâc!
×
×
 • Create New...