Jump to content

pringles

Membri
 • Content Count

  426
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

pringles last won the day on August 10 2016

pringles had the most liked content!

Community Reputation

36 Good

About pringles

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Auto
  -
 • Model
  -
 • An
  -
 • Locatie
  Bucuresti
 1. Schimba axul cu crucile cardanice...cel care leaga caseta de directie de coloana de directie. Se uzeaza crucile cardanice (de fapt bucsele din capetele crucilor cardanice) si se aude troncanit in volan. Nu vei mai auzi nimic dupa schimbarea axului.
 2. Arabetii iubesc romanii...n-au treaba cu ei! Concediu placut!
 3. Schimbati uleiul mai des. Maxim 10.000km sau un an. Uleiul 5w30 este un ulei subtire pentru motoare de generatie noua....normal ca ti se pare ca nu are grasime....curge mult mai fluid fata de un 10-15W.
 4. Eeee..si tu acum! Ce mai conteaza un motor....bordul sa fie moale si noi sa fim sanatosi! Da-l in masa de motor..se decupeaza podeaua si se poate pedala.
 5. Pai...nu-i nicio problema....mai ales din partea mea! Dar cand ii mai dai apa, paie si bataie daca vrei s-o vinzi? Nu esti multumit de cum a iesit reparatia, de vrei s-o mariti?
 6. Pai...n-o bagasi la vanzare? Eu asa vazui.... Sau e alta masina? http://www.hyundaiclub.ro/forum/index.php?showtopic=12691&hl=
 7. Trebuia sa le (ne) dea doua goluri albanezii!
 8. Mai sunt si masini care dorm. A mea are 87 de mii in 8 ani si e tot diesel...deci se poate.
 9. @Amir; Tocmai ce am intrat si eu de curiozitate pe acel site la care faci reclama...si surpriza...la fel de prost ca toate site-urile.. Site-urile astea cu piese auto bat campii grav de tot. Am o masina cu directia asistata electric si daca caut pe toate site-urile auto imi ofera elemente de la directia asistata hidraulic...cu toate ca niciodata acel model de masina nu a fost prevazut cu servodirectie hidraulica...indiferent cu ce motorizare a fost echipat. Asa ca atentie mare, interesati-va bine inainte... sa nu va treziti ca ati comandat piese pe care masina voastra nu le-a avut niciodata.
 10. Nici mie nu-mi plac...@dvoncu nu ne aude, nu ne vede acum. De obicei asa se intampla. O bucsa, un amortizor, un tirant, etc...nu le-am considerat probleme grave si mi se pare normal sa se strice la ce drumuri avem. Nici piesele numai au calitatea de altadata. Dar cand se incepe cu motor, cutie,... deja problemele sunt grave si astfel de masini trebuie ocolite.
 11. pringles

  Camera Video auto

  Vico Marcus este o camera foarte buna...dar este cam mare. Daca-i pui si filtru CPL se vede impecabil http://camerevideoauto.ro/product/vico-marcus-4-cu-filtru-cpl/ Sau uite un Vico cu filmare 2k; http://camerevideoauto.ro/product/vico-opia2/ Despre Mio nu am auzit pareri foarte bune cu toate ca eu am navigatie de la MIO si am fost (sunt) foarte multumit de ea. Poti sa te documentezi aici; http://www.trafictube.ro/forum/
 12. Banuiesc ca te-ai referit la faptul ca tie nu-ti plac suv-urile? Asa-i? Eu vad invers treburile....iar forumurile auto confirma lucrul acesta. La sectia crossovere si suv-uri (4x4 in general) bantuie vantul. Nu zic ca nu sunt si exceptii...dar daca esti baiat destept si te documentezi se pot evita masinile cu probleme grave. Sunt Santa Fe-uri 2 care au ajuns la 250-300.000km fara nicio reparatie majora.
 13. Eu vad ca cei cu Santa Fe nu se plang deloc pe forum...la rubrica lor este o liniste totala.
 14. pringles

  Vand SONATA

  Cu consumul de benzina cum sta?
×
×
 • Create New...