Jump to content

gioni

Membri
 • Content Count

  132
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About gioni

 • Rank
  Member
 • Birthday 02/26/1974

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Previous Fields

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  Accent
 • An
  2006
 • Locatie
  Bucuresti
 1. am motor de 1,4 benzina, model 2006, luata chiar in 2006
 2. Salut, sunt nedumerit total, masina asta are trei curele? Una de la distributie si doua,un fel de accesorii? Ma poate cineva orienta?
 3. gioni

  Baterie Accent 2006

  Stau inca bine, din 2006 masina are bateria buna. Poate reusesc sa trec cu bine si iarna asta
 4. gioni

  Va salut!

  Cel mai curios sunt cat va consuma in oras la un mod de condus moderat adica nu batraneste, apoi daca mai are articulatiile proaste de la accent si chiar hyundai i30.
 5. gioni

  New Elantra

  Eu sunt un om direct, la ce bani aveti masina asta merita cu varf si indesat, motor, optiuni, tot ce vreti, este mare? este, atunci ce vreti?
 6. gioni

  revizie gratuita?

  Remarc ca nimeni nu a mai fost la service pentru a beneficia de promotia oferita de HAR, azi dimineata am fost, am dat masina pentru verificare in timp ce eu am facut un drive test cu un i30. Rezultatul a fost unul imbucurator, masina se afla in parametrii normali, sincer ma gandeam ca se gasii ceva si datorita faptului ca a depasit perioada de garantie si aveau tot interesul sa ma puna la plata insa lucrurile au decurs normal, masina ok iar dupa drive test m-am ales si cu un mic cadou. i30 diesel m-a incantat, am inteles ca noile modele sunt cu 6 trepte de viteza, mai stabila, mai nervoasa.
 7. gioni

  revizie gratuita?

  Ceva nu inteleg, verificare gratuita? Care-i smecheria, intotdeauna trebuie sa fie o smecherie Si doi, daca constata defectiuni le cer sa le treaca la capitolul constatari si atat, intrebarea ar fi daca percep bani pentru alte actiuni desfasurate intelegand ca manopera costa dar revizia este gratuita.Cam ciudat nu?
 8. gioni

  revizie gratuita?

  Surpriza! Astazi am fost informat prin curier (plic) ca HAR-ul are amabilitatea sa-mi ofere o revizie gratis, oferta valabila pana la sfarsitul anului. Daca insa descopera ceva cheltuiala este a mea, reducerile la piese sunt de 15%. Daca stiti ceva legat de acest aspect incercati sa detaliati mai mult pe aceasta sectiune. Multumesc
 9. Ce fac in situatia in care masina este luata in leasing? Am inteles ca merg la CASCO si apoi direct la services, aici fac ei alte hartii si le trimit la asigurator. Daca se depisteaza si alte probleme in afara celor depistate initial se reintorc hartiile la casco. Te doare capul de atatea probleme.....
 10. Salut, am reusit performanta sa fac racheta un catel amarat care mi-a iesit in cale la 100 km /h, intalnire soldata cu avarii in partea din fata a masinii. Care este procedura in contextul in care am casco, pas cu pas daca se poate, deoarece am cateva nelamuriri. Multumesc
 11. Ieri am facut si eu revizia de 30000 km la DAB, pret total cu filtre schimbate, uleiul lor - 750 lei Comportament mai bun decat cei de la HAR.
 12. Dupa 2-3 ani de folosire mai mult sau mai putin, se impune macar sa ne gandim la o noua masina. Variante avem in primul rand intre o masina noua si una second hand, eu unul sunt adeptul celei noi chiar daca nu este bmw, asa ca problema este ce ati alege, tot una din segmentul hyundai (i30, tucson sau santa fe) sau va uitati catre alte zari?
 13. gioni

  Capace roti

  La preturile astea ma gandesc cu groaza cate capace vor disparea si vor apare la vanzare in targ la jumatate de pret.
 14. Am facut si eu vestita revizie, cost total, fara ulei 420 lei. Dar desigur nu au depistat nimic, totul este in regula dupa ei....... Numai ca trebuie neaparat sa mai duc iarasi tinand cont ca problemele semnalate de mine au fost uitate. Daca masina merge pe roti atunci astia nu gasesc nimic
×
×
 • Create New...